2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم بهت پیشنهاد میکنم برو تو هوای آزاد یه چرخی بزن و حال و هوات که عوض شد بعدش به عواقب اش فکر کن عواقب خیلی وحشتناک اش رو می دونی ??????آیا فکر می کنی اگه خودکشی کنی راحت میشی ?????جواب این سوال رو بده بعد هر کاری  خواستی بکن

تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...
نامزدم یهو  ولم کرد چند ماهه افسردگی گرفتم دیگه تحمل ندارم هر چ زنگ میزنم بر نمیداره جوابم نمید ...

بخاطر ی پسر نکبت میخای خودتو بکشی

خااعک

مردم چ عجیب شدن                                                                      من فقط ی مداد سیاه بودم ک میخواست گل قرمز بکشه                                                             احترام زیاد توهمش از شیشه بیشتره:)🖖
نامزدم یهو  ولم کرد چند ماهه افسردگی گرفتم دیگه تحمل ندارم هر چ زنگ میزنم بر نمیداره جوابم نمید ...

دقیق چند وقته؟ تاپیک دختر گرانبها رو بخون کتاب زنان زیرک و بخون برو مشاوره منم ۶ ماهه جدا شدم اما کم کم یاد گرفتم کسی که رفت ارزش منو نداره بخاطر همچین ادمی خودتو ذاغون نکن

من رو تو تاپیک های عکس و تاپیک های ترسناک تگ کنید😐