2777
2789
درکت میکنم خیلی سخته ۳۰ تا قرص بخوری بعد به بینی هنوز نمردی منم تجربه خودکشی داشتم 

خودکشی یه حماقت تمامه واقعا شانس آوردید نمردید چون اگه می مردید الان مطمئنا پشیمون بودید یکی بود تو تاپیک خیلی قبلا می گفت یکی بوده بچه اش خودکشی کرده بوده بعد شب اومده به خواب مادرش داشته عذاب میشده می گفته مامان پشیمون ام اما دیگه راه برگشتی نداشته راسته واقعا منم خوندم فردی که خودکشی کنه تا ابد تو آتیش جهنم می سوزه و دیگه هیچ راه برگشتی نداره اون دنیا هم که تموم شدنی نیست که یعنی همیشه باید عذاب های سوزان جهنم رو تحمل کنه و دیگه راه برگشتی نداره ما اومدیم تو این دنیا تا امتحان بشیم و اون دنیا نتیجه اعمال مون رو ببینیم خب وقتی خودکشی کنیم که تو این دنیا امتحان نشدیم خدا خیلی مهربونه ولی ناامیدی رو دوست نداره خودکشی هم یه نوع ناامیدی هست  چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی 

تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه قرص خاصی داری به منم معرفی من با کلی قرص کلونازپام دیازپام و الپرازولام مصرف کردم ولی وقتی دیدم ...

چرا فکر میکنید خودکشی راحتی هست؟

کسی که خودکشی میکنه اون دنیا توی عذاب هست .از خودم نمی گم آیه قران‌ هست .

قطعا شرایط سختی دارید که اقدام به خودکشی کردین.ولی این راهش نیست .

دنیا خانه ی گذر است نه جای ماندن 

این دفعه میخوام قرص بیشتر بخورم گاز هم باز کنم اومید وارم این دفعه پیروز مرگ باشم

نکن این کارو نکن همچین حماقتی رو اون دنیا دیگه راه برگشتی نداری هااااااااااا می تونی اون دنیا تا ابد تو آتیش جهنم عذاب بشی ؟؟؟؟؟عذاب های این دنیا بدتره یا اون دنیا نکن این کارو وووو  نکننننننن این کارو الان حالت بده اون دنیا می فهمی چه حماقت وحشتناکی کردی نکنننننننننن نکن این کارو ببین چند بار بهتون گفتم این فقط و فقط یه حماقته و تماممممممممممممم اون دنیا عذابش خیلی بدتر از این دنیاست تا ابد و جاودانه تو آتش سوختن رو می تونید تحمل کنید؟؟؟؟؟؟بهتره تمام مشکلات رو بسپرید به خدا و تو راه خودش قدم بردارید تو نماز هاتون و نماز شب دعا کنید تا خدا مشکلتون رو حل کنه این راهشه 

تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...
چرا فکر میکنید خودکشی راحتی هست؟ کسی که خودکشی میکنه اون دنیا توی عذاب هست .از خودم نمی گم آیه قران ...

دیگه سخت تر از این نمیشه واقعا نمیتونم تحمل کنم 

اینم قبول ندارم این دنیا عذاب بکشم و خودکشی نکنم اون دنیا برم جهنم وقتی دیگه صبری نیست به خدا الان تو بد ترین شرایط هستم فقط میخوام بمیرم

دیگه سخت تر از این نمیشه واقعا نمیتونم تحمل کنم  اینم قبول ندارم این دنیا عذاب بکشم و خودکشی ن ...

ایشالا شرایط براتون بهتر بشه ...همه ما ها چنین شرایطی رو پشت سر گذاشتیم.ادم گاهی از شدت مشکلات دیگه خیلی خیلی داغون میشه ولی عزیزم صبر کنید.یه سری مسائل با گذر زمان حل میشه و یا بهتر میشه .امیدوارم روزهای بهتری در انتظارتون باشه 

دنیا خانه ی گذر است نه جای ماندن 

خودکشی راه درستی برای فرار از مشکلات نیست چون با خودکشی فقط درد و رنج ها بیشتر میشه 

اول از همه حتما کتاب در آغوش نور رو دانلود کن و بخون خیلی کمکت می‌کنه تا قدر زندگی و ارزش زندگی که میخوای ازش فرار کنی رو بفهمی و حتما کمکت می‌کنه که روحت آرامش پیدا کنه.

همین کتاب خیلی هارو از خودکشی و افسردگی نجات داده پس حتما قبل از اینکه کاری بکنی بخونش. این کتاب حتما نجاتت میده😊