2777
2789
عنوان

داستان

180 بازدید | 18 پست

خوندن داستان ترسناک چه عواقبی داره؟

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        

استرس،،،ترس،،،بیخوابی

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩

ترسیدن😐

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عواقب روانی داره بیشتر ولی ی خوبی داره اونم اینه وقتی احساس تنهایی فکر میکنی یکی تو اتاقه یکی تو آشپزخونس یکی داره نگات میکنه اینطوری از تنهایی در میایی😂

عکس پروفم خودمو عشق جدیدمیم:/❤
شستن لباس در صبح

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        
شستن لباس در صبح

چه در لفافه گفتی

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍
من هیچ کدوم ندارم البته خب کسی که خیلی می‌ترسه نباید بخونه 

آخه ماها عادت کردیم 😎

اولش همه اونجوری میشن دیگه

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩
یه چند بار بخون اگر ترسیدی که هیچی ولش کن اگر نه خوشت اومد ادامه بده

ترس و که همه میترسن

میترسم ولی به دو ساعت نکشیده یادم میره 

من اولین بار فیلم کینه دیدم فقط یکم ترسیدم بعد فیلم آنابل هم راحت خوابیدم 😂 

والا من ری....بودم به خودم.😢😢😢

ترس و که همه میترسن میترسم ولی به دو ساعت نکشیده یادم میره 

من اینقدر خوندم واقعا دیگه اینکه بگم بترسم و نتونم بخوابم یا استرس بگیرم نه البته به ماورا خیلی اعتقاد دارم و علاقه درباره جن و این چیزا هم زیاد میخونم ولی خب سمتش نمیرم برای همین استرس و ترس ندارم

2790
2778
2791
2779
2792