2777
2789
عنوان

وای بچه ها🤣🤣مامانم🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 1001 بازدید | 53 پست
وای مردم از خنده امشب من🤣🤣🤣

اسم فیلمه چیه ماهم ببینیم

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
اون ک شیرِ

فداتشم من

از سوسک و فیلم ترسناک میترسع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همینطوریم تازه کلیم دعوا راه میندازم چرا گذاشتین من ببینم بعد مثلا میرم تو حال و بیام اتاق کلی ص ...

منم انگار خود درگیری دارم 

همشم میگم دیگه غلط کنم ببینم اما از اونطرف کنجکاوم و کشش دارم ببینم 

😄😄😄😄😄 من علاقه ای ب این فیلما ندارم اصلا هم نمیترسم گاهی پسرم اجبارم میکنه باهم میبینیم اما ه ...

وای خوش به سعادتون 

من با این سن هنوز تنهایی تو جای تاریک باشم سکته میکنم 

The damned

روحیه؟

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
وای مردم از خنده امشب من🤣🤣🤣

ی شب نگو شثهرم میخواد رمانتیک بازی در بیاره😢بعد من قبلش قایمکی(بدش میاد ببینم چون میدونه تا صب از ترس خوابم نمیبره)کانجورین و دیدم تا اخر😢😢😢اقا دیدم یهو من و ول کرد رفت خوابید قرار بود با هم کیک بپزیم بخوریم نگو میخواد ی کار دیگه کنه🤦🏻‍♀️منم دیدم خوابید ناراحت شدم گفتم تا خوابش عمیق نشده بودوام بپرم وسایل کیک و جمع کنم بپرم تو تخت بخوابم اقا من رفتم تو اشپز خونه وسایل و جمع کردم لامپم خاموش کردم لامپ راهرو رو روشن کردم چشمتون روز بد نبینه نگو اومده رمانتیک باشه از پشت بغلم کنه هی میزدمش هی جیغ میزدم هی بسم الله میگفتم و صلوات میفرستادم لامپ و روشن کرد اون شب کلی دعوام کرد تا سه روزم قهر بود میگفت دستم خیلی سنگین بوده😂

هم قدم سختیاش من بودم ولی پیش قدم خوشیای یکی دیگه😔شاید امروز خودم و ببازم اما فردا رو تغییر میدم.
منم انگار خود درگیری دارم  همشم میگم دیگه غلط کنم ببینم اما از اونطرف کنجکاوم و کشش دارم ببینم ...

وای اره 

هم قدم سختیاش من بودم ولی پیش قدم خوشیای یکی دیگه😔شاید امروز خودم و ببازم اما فردا رو تغییر میدم.
وای خوش به سعادتون  من با این سن هنوز تنهایی تو جای تاریک باشم سکته میکنم

من از هیچی نمیترسم پارسال با خانواده همسرم رفتیم جنگل ....شب بود....من با نور گوشیم خیلی جلوتر رفتم همه جیغ میزدن و میگفتن از ما دور نشو😄😄همسرم انقدر ترسیده بود که تمام عضلات گردنش گرفته بود

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

منم مث مامانمم یه بار خونه دوستام خودمون بودیم هیچکی نبود

نشتیم رو مبل a quite place رو دیدیم با اینکه خیلی هم ترسناک نبود من هی جیغ میزدم میگفتم نننمخوااااام هیچکی حق نداره فیلم ترسناک ببینه من سکته میکنم 🤣🤣🤣ولی گفتن ساکت تا تهشو میبینیم😐🤣🤣🤣خعلی هم حال داد ولی خوب تا ۲ شب خوابم نمیبرد😐😐🤣✌

من از هیچی نمیترسم پارسال با خانواده همسرم رفتیم جنگل ....شب بود....من با نور گوشیم خیلی جلوتر رفتم ...

گلی از گلهای بهشتین 

من روز تنهایی مشکل ندارم شب اگر تنها موندم باید بیان جنازمو جمع کنن ،،،بعد میخوام الگو بچه هامم باشم 😄