2777
2789
عنوان

وای بچه ها🤣🤣مامانم🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 1001 بازدید | 53 پست

ماشالا چه مامان باحالی😍😂

سلام😍حدیث هستم🙈🤪 خانوم کوچولوی آقا مسعود🤕🤪 یه دختر شیطون آبان ماهی😬 که از بس حرف میزنه مخ عاقاشو میخوره😅یه دخی درس خون🤓 ولی عاشق آشپزی،کیک پزی و شیرینی پزی😍💪 عاشق خرید کردن و دور زدن توی پاساژ😎✋

والا مامان متم از فیلم ترسناک خیلی میترسه فقط نمیدونم چرا فیلم آنابل رو خیلی دوست داره 

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😄😄😄😄😄

من علاقه ای ب این فیلما ندارم اصلا هم نمیترسم

گاهی پسرم اجبارم میکنه باهم میبینیم اما همسرم میترسه و همش میگه این فیلما چیه 😄😄

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

منم همینطوریم تازه کلیم دعوا راه میندازم چرا گذاشتین من ببینم بعد مثلا میرم تو حال و بیام اتاق کلی صلوات میفرستم یا با خودم میگم اگه جنه از صلوات نترسه چه گلی ب سر کنم یا میرم دسشویی اول تو حموم و نگا میندازم بعد میرم وقتی شوهرم خوابه ک واویلا شبا التماسش میکنم بزار اول من بخوابم بعد بخواب با این وجود بازم میشینم میبینم😕😢

هم قدم سختیاش من بودم ولی پیش قدم خوشیای یکی دیگه😔شاید امروز خودم و ببازم اما فردا رو تغییر میدم.