2777
2789
عنوان

شوهر پرووو

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 28 پست
۶۰۰ میلیون 

خیلی زیاده نده طلا سرمایه زن خانه داره

مادر کی میایی تا من هم طعم شیرین مادر شدن رو بچشم؟ جانانم چند بار است که خواب تو را دیده ام در بغل بودی چه حس شیرینی بود بودنت .دلبندم چند تار موهای مامان و باباسفید شده پس تو نمیخواهیی بیایی و بمانی برای من برادرت تا ۳۹ هفته مهمان دلم بود چقدر حس زیبایی بود بودنش برای من اما برادرت قبل آمدن به بغلم به سوی آسمان پر کشید مادر این همه درد و رنج کافی نیست ؟؟؟؟درد از دست دادن برادرت درد نیامدن تو مادر دلم برای در آغوش گرفتنت پر میکشد تا کی حسرت شنیدن خنده هایت را بکشم مادر کی تو میایی من را صدا کنی مامان و من با همه وجودم بگویم جانم عزیزتر از جان مادر

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

😭😭😭دلم داره میترکه 

بيخيال ناراحتي نداره ك يه پيشنهاد دادي نشد

ديگه اهميت نده برگرد به حالت طبيعيت 

اصلا هم نشون نده ك برات اهميتي داره

وقتي تمام احساستو بزاري كف دستت سواستفاده ميشه ازش حتي ناراحتيت

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

همه چيز ٢ طرفس ديگه اگه حتي لفظي هم ميگفت باشه ميزنم اونقدر ارزش داشت ك بگي باشه ميدم ولي وقتي انقد ...

آره حیون دلمو شکست من ۶۰۰ میلیون طلا دارم ۳۰۰ بابام خریده ۳۰۰ شوهرم میگه پاشو بده درعوضش بهم هیچی نمیده 

در این دنیا انسانم آرزوست❤
آره حیون دلمو شکست من ۶۰۰ میلیون طلا دارم ۳۰۰ بابام خریده ۳۰۰ شوهرم میگه پاشو بده درعوضش بهم هیچی نم ...

😅😅پروئه 

بهش فكر نكن اصلا اختيار طلاهات دست خودته

اگه ب فرررض محااال مجبورت كرد يا مجبوري شدي ك بدي فقط طلاهايي ك خودش خريده رو بده

طلاهايي ك بابات داده رو يوقت ندي بره

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

دخترا مجرد بیان

iminam | 11 دقیقه پیش

ارتودنسی

golayakh | 11 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز