2777
2789
عنوان

شوهر پرووو

354 بازدید | 28 پست

شوهرم میگه تو طلاهاشو بفروش بده به من منم گفتم در عوضش ماشین و خونه رو سند بزن نامم گفت نه خیلی آشغاله من بهش طلامو میدم ولی اون خونه و ماشینو به نامم نمیزنه آخه من رو چه حسابی بهش طلا های زیادمو بدم اون به من اعتماد نداره من چرا به اون اعتماد کنم شانس هم نداریم والا دختر خالم دو ماهه عقد کرده شوهرش به اسمش خونشو و زمینشو زده 

در این دنیا انسانم آرزوست❤

تا قبول نكرده نده طلاهاتو

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب واسه همچین ادمی طلاهاتو نفروش

اعتماد باید دوطرفه باشه

قهرمان خودت باش🍃ترو جَدِت قسم لایک نکن عاااامو🥲🥺من لایک دوس ندارم خو☹اگه لایک کردی امیدوارم یه هفته اسهال شی و هفته دوم یُبس بشی🙃🖐🤭😁آی اَم یک عدد کاربر صلح طلب🥰

خونه ارزشش زیاده نصف نصف کنید مگه چقد طلا داری؟

مادر کی میایی تا من هم طعم شیرین مادر شدن رو بچشم؟ جانانم چند بار است که خواب تو را دیده ام در بغل بودی چه حس شیرینی بود بودنت .دلبندم چند تار موهای مامان و باباسفید شده پس تو نمیخواهیی بیایی و بمانی برای من برادرت تا ۳۹ هفته مهمان دلم بود چقدر حس زیبایی بود بودنش برای من اما برادرت قبل آمدن به بغلم به سوی آسمان پر کشید مادر این همه درد و رنج کافی نیست ؟؟؟؟درد از دست دادن برادرت درد نیامدن تو مادر دلم برای در آغوش گرفتنت پر میکشد تا کی حسرت شنیدن خنده هایت را بکشم مادر کی تو میایی من را صدا کنی مامان و من با همه وجودم بگویم جانم عزیزتر از جان مادر
امضات خدارو شکر 😍😍

😘😘😘❤️

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

یه بار دیگه اینو فگت جرش بده ( ببخشید جر دادن دوست دارم هی میگم 😁) طلا حق زنه اون همچین حقی نداره این درخواستو بکنه 

اگه هم مردی اینو خواست باید یه چیزی به جاش بده 

دختر که باشی زندگی میشی 😍😍😍😍

نده

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃
خیلی حالم بده اخه من به اون اندازه چشمام اعتماد دارم اون حتا راضی نیس ماشینشو نامم بزه😣😣😣

همه چيز ٢ طرفس ديگه

اگه حتي لفظي هم ميگفت باشه ميزنم اونقدر ارزش داشت ك بگي باشه ميدم ولي وقتي انقدر وقيح جواب داده لايقش نيست

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز