2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 54 پست
نه مگه من گفتم خجالت داره خیلی هم شغل خوب و خیلی پر در آمده ‌ . دارم میگم جنم کار کردن داره . والا ا ...

والا بی عقلن پدر خودمن حدود10سال پیش کاشی کاری وسنگ کاری میکرد الانم لوازم خانگی داره ولی الانم میگه هرچی که الان دارم از اون موقع دارم فقط میدونم پردرامده و حلال 

خواستگار بهتر از این داشتی تا حالا؟؟!!

خواستگار بهتر از اینکه بعضیا بودن کارمند بودن ولی قیافش یا خانواده مناسبی نداشتن.چون کارمند بودن مامانم میگفت اره.بعضیاهم خودشون کاره ای نبودن پدرشون کارمند بود....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کلا مدل پدرا همینه . بابای منم خیلی اذیتم کرد به یه چیزایی گیر میداد ‌. مثلا دید که شوهرم عالیه کارش عالیه خانوادشم عالین رفته به مریض قند مامانش و داییش گیر داد گفت اینم دیابت میگیره نمیخواد. یا گفت داییش زیاد میخوابه اینم مثل اونه😣😣😣😣

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
خواستگار بهتر از اینکه بعضیا بودن کارمند بودن ولی قیافش یا خانواده مناسبی نداشتن.چون کارمند بودن مام ...

خونه خلی مهمه داره یا پول رهن داره؟!!

حداقل باید هشتاد نود تومن کف کفش تو دستش باشه

هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏

اگه واقعا عاشق و دلداده هم هستید ک ب نظرم هم رو اصلا ول نکنید چون اَ این عشقا خیلی کم پیش میاد

ولی ب این اقای خوشبخت هم بگو اگه تو رو میخواد باید برات تلاش کنه 

بزنه توی کار دولتی.... 

کارمند شه و.... 

کار ازاد نداشته باشه ک کل زندگیت پر از استرس میشه

درونـ منــ دختریــ استـ غمگینــ و بریدحــ از زندانیـ که نامشـ زندگیستــ مردهــ                                                                                                               سینگلــ در راهــ خدا
خواستگار بهتر از اینکه بعضیا بودن کارمند بودن ولی قیافش یا خانواده مناسبی نداشتن.چون کارمند بودن مام ...

تواین دوره زمونه کارمندا زندگی انچنان خوبیم ندارن با حقوق کم یه بازاری خیلی درامدش بهتره 

الان این اقا نمیتونه یه کفش فروشی پوشاک فروشی مغازه ای چیزی باز کنه

اگه واقعا عاشق و دلداده هم هستید ک ب نظرم هم رو اصلا ول نکنید چون اَ این عشقا خیلی کم پیش میاد ولی ...

اخه فوق دیپلم مهندسی ندم افزار داره...میگه کار دولتی بدرد نمیخوره باید بدودیی بدویی اخر هر ماه ی ۴ تومن بزارن تو دستت....تازه خودشو ۴.۵ سال بیمه تامین اجتماعی کرده....دیگه چیکار کنه بیچاره

ببین نمیدونم حقوقش چقدره ولی بابات درست میگه،الان یه زندگی معمولی با سنگ کاری و...نمیچرخه،بچرخه هم انقد سخت میچرخه که خودت پشیمون میشی از زندگیت.به حرف پدر مادرت گوش کن یا اگه میخوای خودتم برو سرکار حتما بعد

واااااا.اخه چه ربطی داره؟؟؟؟؟ازدواج کردین شما؟

دیدی شاخ در آوردی . به خدا میگفت اینارو . 

آره قربونت من بلاخره بعد از ۶ ماه ازدواج کردم . وعشقم کنارم خوابه .بمیرم براش الهی

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
خونه خلی مهمه داره یا پول رهن داره؟!! حداقل باید هشتاد نود تومن کف کفش تو دستش باشه

اخه کالا خریدن طلا خریدن برام پول لباس و وسیله های بله برون و.......اونم پدرو مادرش بهش کمک میکنن

اره دیگه...خودش اقای خودش و نوکر خودش به قول معروف اوسا کاره.....ولی من خانوادمو حرف حالی نمیتونم بک ...

ببین اگه از همه لحاظ خوبه از دست ندین همو منم 6یال بایکی دوست بودم کارمند بود ولی شرکت خصوصی حقوقشم 3خوردی ولی خانواده من راضی بودن چون ما همو خیلی دوست داشتیم و من بساز بودم ولی خانواده اون انقدر کوکش کردن گفتن اون دختر پرتوقع تو بدبخت میشی شما خوشبخت نمیشید خلاصه انقدر گفتن تا جدامون کردن درحالی که من هیچی ازش نخواستم ولی خانواده نامردش به هدفشون رسیدن الان 8ماهه جدا شدیم خیلی بیتابشم ولی چه فایده .ولی شما همو از دست ندید آدم خودش باید بسازع 

خدایا بابت همه چی شکرت دوستت دارم
اخه کالا خریدن طلا خریدن برام پول لباس و وسیله های بله برون و.......اونم پدرو مادرش بهش کمک میکنن

این ی حرف رو هواست

یهو فردا نزنن زیرش بگن نداریم

بعد مجبور شی طلاتو بفروشی.

هم طلای عروسیتو هم بقیه طلاهاتو

انقدر دوستش داری ک بفروشی؟؟!!!

هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏