بچها سلام من اینقدر این مدت حالم بده نمیدونم واقعا چیکار کنم....من با همسایمون دوست هستم و قصدمون ازدواجه از لچگی باهم بودیم از دوران ابتدایی.الان من ۲۴ سالمه و ایشون ۲۶ میخان بیانن خواستگاری دوسال پیش تو ی شرکتی کار میکردن ولی مامانم نزاشت و ایشون از شرکت اومدن بیرون ولی خودشون حرفه سنگ کاری بلدن دوباره زنگ زدن بیان خواستگاری امروز بابام باهام حرف زد گفت فکراتو بکن ما دوتا کارمندیم نمیتونیم برسونیم چطور میخوای بری با کسی که شغل ازاد داره بنا هست ازدواج کنی اگه همون خانواده برای خواهرس همچین کسی میومد میزاشتن ازدواج کنه.به مامانم گفت میخواستی گوشی رو بدی من به مامانش فحش بدم از این حرفا...گفت فکراتو بکن اگه میتونی بسم الله.....
گفت بعدن نیا نگو مشکل داریم خونه نداریم کمک کنید ما خونه بخریم من کمک نمیکنم....بهم میگه میخوای لباسای کارگریشو یشوری....این طرر فکرا چیه...بهم کمک کنید بچها
نه مگه من گفتم خجالت داره خیلی هم شغل خوب و خیلی پر در آمده . دارم میگم جنم کار کردن داره . والا ا ...
والا بی عقلن پدر خودمن حدود10سال پیش کاشی کاری وسنگ کاری میکرد الانم لوازم خانگی داره ولی الانم میگه هرچی که الان دارم از اون موقع دارم فقط میدونم پردرامده و حلال
خواستگار بهتر از اینکه بعضیا بودن کارمند بودن ولی قیافش یا خانواده مناسبی نداشتن.چون کارمند بودن مامانم میگفت اره.بعضیاهم خودشون کاره ای نبودن پدرشون کارمند بود....
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
کلا مدل پدرا همینه . بابای منم خیلی اذیتم کرد به یه چیزایی گیر میداد . مثلا دید که شوهرم عالیه کارش عالیه خانوادشم عالین رفته به مریض قند مامانش و داییش گیر داد گفت اینم دیابت میگیره نمیخواد. یا گفت داییش زیاد میخوابه اینم مثل اونه😣😣😣😣
تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم . یه دختری هستم با همه چی جنگیدم تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم .
اگه واقعا عاشق و دلداده هم هستید ک ب نظرم هم رو اصلا ول نکنید چون اَ این عشقا خیلی کم پیش میاد ولی ...
اخه فوق دیپلم مهندسی ندم افزار داره...میگه کار دولتی بدرد نمیخوره باید بدودیی بدویی اخر هر ماه ی ۴ تومن بزارن تو دستت....تازه خودشو ۴.۵ سال بیمه تامین اجتماعی کرده....دیگه چیکار کنه بیچاره
ببین نمیدونم حقوقش چقدره ولی بابات درست میگه،الان یه زندگی معمولی با سنگ کاری و...نمیچرخه،بچرخه هم انقد سخت میچرخه که خودت پشیمون میشی از زندگیت.به حرف پدر مادرت گوش کن یا اگه میخوای خودتم برو سرکار حتما بعد
آره قربونت من بلاخره بعد از ۶ ماه ازدواج کردم . وعشقم کنارم خوابه .بمیرم براش الهی
تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم . یه دختری هستم با همه چی جنگیدم تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم .
اره دیگه...خودش اقای خودش و نوکر خودش به قول معروف اوسا کاره.....ولی من خانوادمو حرف حالی نمیتونم بک ...
ببین اگه از همه لحاظ خوبه از دست ندین همو منم 6یال بایکی دوست بودم کارمند بود ولی شرکت خصوصی حقوقشم 3خوردی ولی خانواده من راضی بودن چون ما همو خیلی دوست داشتیم و من بساز بودم ولی خانواده اون انقدر کوکش کردن گفتن اون دختر پرتوقع تو بدبخت میشی شما خوشبخت نمیشید خلاصه انقدر گفتن تا جدامون کردن درحالی که من هیچی ازش نخواستم ولی خانواده نامردش به هدفشون رسیدن الان 8ماهه جدا شدیم خیلی بیتابشم ولی چه فایده .ولی شما همو از دست ندید آدم خودش باید بسازع