2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 54 پست

با یه میلیاردر هم ازدواج کنی ممکنه یه روزی ورشکست بشه و حتی نون شب هم نداشته باشی

زندگی همینه نمیشه همه چی و از اول داشت

والا بابای من شغلش آزاده داره خرجمونو میده هم من دانشگاه آزاد درس خوندم هم خواهرم داره میخونه حالا به غیر از خورد و خوراک و پوشاک و ..... خرج دانشگاهمونو داده

تا حالا مشکلی نداشتیم خدا رو هم شکر میکنیم 

خیلی از شغل های آزاد درامد بالایی دارن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یکی دوساله نیست خیلی ساله تو شغل ازاده ولی بخاطر حرف مادرم رفت شرکت بعد باز مخالفت کرد مادرم اومد بی ...

خب اين يعني هي از اين شاخه به اون شاخه شدن و قطعا با اين وضعيت پس انداز خوبي هم نداره 

ميدونم دوسش داري ولي زندگي رو بايد با منطقت بسازي ن احساست

فردا روز نياي مثل بعضي خانماي ني ني سايتي هي نااله كني و از نداري بگي چشاتو باز كن

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

ی جورایی حق داره بابات اگه من خودم پول نداشتم هیچ وقت با ییکی مثل خانواده شوهرم ازدواج نمیکردم یا ج ...

من به شخصه دو سال پیش یه کیف خریدم ۴۰ هزار تومن یه ماه پیش با اسرار شوهرم یکی کیف دوشی خریدم ۴۵ تومن . اما یکی میره مارک میخره یا میره ست میکنه با لباساش اینا بستگی به زرنگی خودت داره

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
ی جورایی حق داره بابات اگه من خودم پول نداشتم هیچ وقت با ییکی مثل خانواده شوهرم ازدواج نمیکردم یا ج ...

منم خودم تو ارایشگاه مشغول کارم....ولی میگه اگه بیرونت کنه چی...مامانمم برگشته میگه همه رسم و رسومات رو باید انجام بدن هرچی گفتن نگو نمیخام مخصوصا طلا..گفتم همه چیو خریدن مشکلت فقط طلل هست چیزی نگفت

پدرت داره واقعیت رو میگه بهت، چشمتو باز کن، دلیل اینکه میگن تو سن کم وقتی هنوز نه شخصیتتون به ثبات رسیده نه کار و درستون دوس نشین همینه دیگه، دل میبندی وقتی معلوم نیس آینده خودت و طرفت چیه، من با حرف پدرت موافقم، واقعیت رو ببین، آینده اقتصادیتونو ببین، اگه مشکل نداری و تحمل میکنی بسم الله 

هرچی آرزوی خوبه مال تو 🤗
مگه سنگ کار بودن خجالت داره خیلیم درامد خوبی داره

نه مگه من گفتم خجالت داره خیلی هم شغل خوب و خیلی پر در آمده ‌ . دارم میگم جنم کار کردن داره . والا انقدر من دیدم میگن ما نمیریم سنگ کاری یا کاشی کاری نمیکنیم .

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
منم خودم تو ارایشگاه مشغول کارم....ولی میگه اگه بیرونت کنه چی...مامانمم برگشته میگه همه رسم و رسومات ...

خواستگار بهتر از این داشتی تا حالا؟؟!!

هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏
منم خودم تو ارایشگاه مشغول کارم....ولی میگه اگه بیرونت کنه چی...مامانمم برگشته میگه همه رسم و رسومات ...

عه . مگه طلا چیه . من خودم طلا نداشتم . چرا سنگ میندازن جلو پای جوون ها 😔😔😔

داری میگی ۲۶ سالشه جونی که غرورش رو میزاره کنار و میره سنگ کاری میکنی واقعا باید گفت جنم کار کردن و ...

خودش دوتا شاگرد داره خودش اقا و نوکر خودشه...بابام میگه نه دروغها..نمیدونم چرا فکر میکنن خودشون فقط راست میگن

ازش پرسیدی درآمدش چقدره ؟ واقعیت اینه که الان وضعیت مالی توی رضایت زن و شوهرها از زندگی دونفره شون ...

من خیلی ساله باهمیم چیک و پوک هم رو میدونیم..درامدش خوبه حتی از ی کارمندم بیشتر درامد داره....خدااااایا

خودش دوتا شاگرد داره خودش اقا و نوکر خودشه...بابام میگه نه دروغها..نمیدونم چرا فکر میکنن خودشون فقط ...

پس خودش بلده که شاگرد داره و اینجوری خیلی خوبه