2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 54 پست
دیدی شاخ در آوردی . به خدا میگفت اینارو .  آره قربونت من بلاخره بعد از ۶ ماه ازدواج کردم . وعش ...

عزززززیزم.....برام دعاااا کن......چه جوری بلاخره راضی شدن؟؟؟؟الان نظرشون چیه؟؟؟بدبختی اینکه من داداشمم مخالفه😭😭😭😭😭😭😔

اخه فوق دیپلم مهندسی ندم افزار داره...میگه کار دولتی بدرد نمیخوره باید بدودیی بدویی اخر هر ماه ی ۴ ت ...

بخدا که راست میگه 

ولی نباید به این کار دل ببنده پدرخودم10سال پیش یاشاید بیشتر سنگ کاری وکاشی کاری میکرد دارمدخیلی خوبی داشته ولی شیش ماه نهایتا هفت ماه میتونی کارکنی شیش ماه دیگه باید بیکار توخونه باشی هرچی تواین شیش ماه پیدا کردی بقیه سال بخوریش پس اندازی براتون نمیمونه بره تو کاری که معامله کنه خیلی بهتر از این کاره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزززززیزم.....برام دعاااا کن......چه جوری بلاخره راضی شدن؟؟؟؟الان نظرشون چیه؟؟؟بدبختی اینکه من داداش ...

چون پدرم دوست نداشت من کلا ازدواج کنم و از اون خونه برم دلتنگی میکرد . الان انقدر شوهرمو دوست داره بعد از ازدواج هر کسی که میدید تبریک میگفتن پدرم پیش همه تعریف میکرد از شوهرم خیلی دوسش داره ‌‌. خدا بزرگه امیدت به خدا باشه

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
هم سنگ کاره هم کنترات چی....

فقط میگم این کار موقتیه اگه میتونه کاره دیگه ای جور کنه خیلی خوب میشه 

شما که چن ساله صبر کردین یه ساله دیگه ای صبر کنین بتونه کار دیگه ای جور کنه تا مجرده میتونه پس انداز کنه مغازه ای چیزی بزنه بعد دوباره بیاد خواستگاری