2777
2789
عنوان

خواستگاری

605 بازدید | 54 پست

بچها سلام من اینقدر این مدت حالم بده نمیدونم واقعا چیکار کنم....من با همسایمون دوست هستم و قصدمون ازدواجه از لچگی باهم بودیم از دوران ابتدایی.الان من ۲۴ سالمه و ایشون ۲۶ میخان بیانن خواستگاری دوسال پیش تو ی شرکتی کار میکردن ولی مامانم نزاشت و ایشون از شرکت اومدن بیرون ولی خودشون حرفه سنگ کاری بلدن دوباره زنگ زدن بیان خواستگاری امروز بابام باهام حرف زد گفت فکراتو بکن ما دوتا کارمندیم نمیتونیم برسونیم چطور میخوای بری با کسی که شغل ازاد داره بنا هست ازدواج کنی اگه همون خانواده برای خواهرس همچین کسی میومد میزاشتن ازدواج کنه.به مامانم گفت میخواستی گوشی رو بدی من به مامانش فحش بدم از این حرفا...گفت فکراتو بکن اگه میتونی بسم الله.....

گفت بعدن نیا نگو مشکل داریم خونه نداریم کمک کنید ما خونه بخریم من کمک نمیکنم....بهم میگه میخوای لباسای کارگریشو یشوری....این طرر فکرا چیه...بهم کمک کنید بچها

....

💜...."𝐁𝐓𝐒°__"자신의 영웅이 되십시오.                             وقتی نقطه میدم..... ینی درمقابل شراتون عاجزم و سخنی ندارم پ گیرندین....حاجی تن ماهی خوردی فاز کوسه نگیر ناموصن:/        کاربرقدیمیم اسممو بگم قدیمیا میشناسن باور میکنی بکن نمیکنی به کبدم!  هم ره اخلاقم گوهه حصلمم همیشه تخمیه پ اگ میخای شرریپ بزنی نزن حجی حوصله بحث ندرم! حرفمومیزنم موافقی لایک کن مخالفی به غولوزنجیر نبستنت روم ریپ بزنی! پ یاعلی  فایتینگ 🤚

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اگه هنووز يه كار ثابت و درامد مناسب نداره خب حق با پدرته

تو اين دوره نميشه يكي ٢ ساله پيشرفت كرد

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

سلام. تنهاچیزی که میتونم بگم حتما سخنرانیهای قبل از ازدواج دکتر شاهین فرهنگ رو گوش بدید حتما.

درباره کنترل زبان و مسائل اعتقادی تو کانال بله حرف میزنیم.باید گوش هامون بشنوه از آقا مهدی باکری و همت و چمران و حاج قاسم، باید چشهامون ببینه اونچه که کوردلان عالم نمیبینند، باید قلب و عقلمون درک کنه زندگی به سبک مقاومت و ایستادن پای عقاید رو، تا بتونیم حق رو از حق نما تشخیص بدیم و با شجاعت در لشکر حسین(ع) باشیم.شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} بسوز ای سعی باطل،پرچم ایران نمیسوزد/نمیدانی مگر در شعله ها ایمان نمیسوزد🇮🇷❤️دوستانی که میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگر میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگر این متن رو میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی. عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

نمیدونم مهم عشق و علاقست بخدا اینکه بهت دروغ نگه و اینکه شکم زن بچه رو سبر کنه با پول حلال (مراجعه به امضام)

تشون و که زندگی من و خراب کردن تو 19سالگی مطلقه شاید چند وقتی رو .روزای سختی رو بگذرونم ولی من هنوز جوونم. شروع میکنم از نو یادم میره رفتی تووووو
اگه هنووز يه كار ثابت و درامد مناسب نداره خب حق با پدرته تو اين دوره نميشه يكي ٢ ساله پيشرفت كرد

یکی دوساله نیست خیلی ساله تو شغل ازاده ولی بخاطر حرف مادرم رفت شرکت بعد باز مخالفت کرد مادرم اومد بیرون از سرکت رفت دوباره سر کار خودش...من واقعا موندم

ی جورایی حق داره بابات

اگه من خودم پول نداشتم هیچ وقت با ییکی مثل خانواده شوهرم ازدواج نمیکردم یا جدا میشدم

بستگی به قناعتتم داره یکی هر از چند ماه مسافرت و لباس و کیف و کفش میخواهد یکی ده سال ی بارم نره و نخره براش مهم نیس

بعدم اگه میتونی خودت برو سرکار

هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏

داری میگی ۲۶ سالشه جونی که غرورش رو میزاره کنار و میره سنگ کاری میکنی واقعا باید گفت جنم کار کردن و دنبال کار گشتن رو داره ‌ . لااقل یه جا بره ماهیانه یه چیزی بیاد دستت خوبه اما شغل آزاد خیلی در آمد داره مخصوصا سنگ کاری که بی  نهایت  دسمزشه یکی از فامیلای ما یه ساختمون سنگ کاری کرد ۶۰ میلیون گرفت

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم .