2777
2789
انقد تغییر نکرده پهن شده اما از نظر برجستگی نه هنوز یک هفته از عملم گذشته

عزیزم من خودم عمل کردم بعد دوماه فرم کاملش ومیگیره یک هفته هنوز برا شما مشخص نمیشه عزیزم .چون تازه عمل کردی مواظب باش البته نمیتونی بشینی روباسن چند مدت ولی مواطب باش اگرم تونسی روباسن زیاد نشین چون برجسگی ونمیگیره اگه بشینی زیاد روی باسن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام 

خانوما من این عمل رو انجام دادم البته تو کلینیک نه در بیمارستان به نظرم وحشتناک‌ترین عمل دنیاست.برای من رو با بی حسی انجام دادن یعنی مردم و زنده شدم.اصلا هم از فرم باسنم راضی نیستم همش آب شد.فقط یک ماه تمام درد کشیدم 

نگران فردایت نباش!
ما اولین بار است بندگی میکنیم...اما او قرن هاست خدایی می کند...
الان که فعلاورم داره اما روز اول و دوم اره خیلی کمرم باریک شده بود و شکمم کوچیک اما الان همه کبود شد ...

درود بر تو عزیزم...جسارتا این تاپیک واسه ۳ سال پیش هست..فقط امیدوارم بعد از گذشت این مدت به نتیجه دلخواه رسیده باشی...خانومی من الان دو ماه و‌نیم هست که لیپو ابدو کردم الان دور نافم انگار خوب چربی اش رو خالی نکرده یک‌کم چربی آورده...من نگرانم بعد یک سال چقدر اضافه شه..آیا تو الان راضی هستی و شکمت چربی نیاورده...ممنون میشم از خودت و نتیجه عملت به من بگی و منو راهنمایی کنی🥰🙏🏻