2777
2789

عزیزم من خیلی چاقم ۱۰۰کیلوام تقریبا 

میخوام این عملو انجام بدم

چندتا سوال دارم

چقدر باید قبل و بعد عمل تو بیمارستان باشم؟

برا دستشویی رفتن سخته؟

دوره ی نقاهتش چقدره؟

حتما باید همسر رضایت بده؟

و اینکه دردش چطوره؟جای بخیه ها میمونه؟

ممنون میشم جواب بدین😘🙏

😆😆😆
۶۲وزن ایده ال برای این قد چطور میگی استخونی 😑

کلا مدلم اینجوریه که انگار استخونام سنگین تره تا اینکه گوشت داشته باشم ! بعضیا استخوناش ریزه اگه متوجه شده باشی 

بعدم منم حدود ۶۵ ام یعنی بین ۶۴ تا ۶۵ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من خیلی چاقم ۱۰۰کیلوام تقریبا  میخوام این عملو انجام بدم چندتا سوال دارم چقدر باید قبل ...

من صبح بستری شدم ساعت ۳ عمل شدم.  ..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌دورنقاهت داره 

از بیمارستان میای درد داری و باید استراحت کنی .....تو بیمارستان برای دستشویی رفتن نمیتونی راه بری درد شدید داری باید برات لگن بیارن و باید همراه داشته باشی.....فک کنم رضایت همسر میخاد 

من صبح بستری شدم ساعت ۳ عمل شدم.  ..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌دورنقاهت داره  از بیمارستان میای درد داری و ...

سلام، عزیزم مبارکت باشه.

شما هنوزم ناراضی هستی؟ یا  باسنت فرم گرفت؟ 

همه اون حجم هنوزم مونده؟

ممنون میشگ پاسخ بدی.🙏

سلام من تو یه گروه هستم که تعداد زیادی خانمن که یا عمل کردن میان از تجربیات بعد از عملشون میگن یا دنبال دکترن اطلاعات خوبی میدن حتما بیاین اما قبلش باید وویس بزارین تا بدونن خانمین تا به گروه اصلی ادتون کنن https://chat.whatsapp.com/LGYmAdNfKVqIsy3GNacUwk

سلام من تو یه گروه هستم که تعداد زیادی خانمن که یا عمل کردن میان از تجربیات بعد از عملشون میگن یا دنبال دکترن اطلاعات خوبی میدن حتما بیاین اما قبلش باید وویس بزارین تا بدونن خانمین تا به گروه اصلی ادتون کنن https://chat.whatsapp.com/LGYmAdNfKVqIsy3GNacUwk

نکنید این کارو اگر هم اصرار دارین حتما پیش دکتری برید کهکلی از کارهاش رو دیدین نه فقط تبلیغ اینستاگرام 

من ۲ ماهه انجام دادم تا پای مرگ رفتم ااولش که ۳ هفته عفونت و کلی انتی بیوتیک تزریقی و …. الان هم دائم درد و قرمزی و تورم هر روز یه جاش