2777
2789
عمل سنگینی هست ؟ یا سبک بود ، زیاد اذیت شدید؟

چی بگم ..من به درد خیلی طاقت دارم ببین الان بعد یک هفته هنوز پهلوهام درد میکنه روزای اول هممممهی بدنت از تو زخمه دیگه درد داری اما اگه الان بهم بگن یک لیتر چربی داری واسه تزریق با.سن همین الان میرم اتاق عمل😂

چی بگم ..من به درد خیلی طاقت دارم ببین الان بعد یک هفته هنوز پهلوهام درد میکنه روزای اول هممممهی بدن ...

🤦😅😅😅 باس ن برات مهمه ، خوبه کم کم میاد رو فرم ولی نگهش دار با ورزش و رژیم چون ممکنه بازم چاق شی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کلا چربی هیچی ندارم آخه ۶۵ کیلوام با قد ۱۷۰ تقریباهم کاملا استخونی ام پس از کجا چربی بردارم 😥بنظ ...

منم مث توعه اندامم۶۴ولی تو پر دیده میشم😐😐مانتوهات سایز چنده؟

منم مث توعه اندامم۶۴ولی تو پر دیده میشم😐😐مانتوهات سایز چنده؟

من تقریبا همیشه فری سایز می پوشم چون جلوباز می پوشم اما فک کنم مثلا ۳۸ حتما هستم اما ۴۰ برام گشاد بشه اما مطمئن نیستم🙄

درکل راضی هستی از اینکه عمل کردی ؟ تزریق چربی بهتره یا پروتز؟ بعد ی سوال اونایی ک  عمل میکنن موقع رابطه دردتون نمیاد؟ منم خیلی دوس دارم انجام بدم و بزرگ کنم 

ای دل چه خوب بود تو را هم نداشتم... 
درکل راضی هستی از اینکه عمل کردی ؟ تزریق چربی بهتره یا پروتز؟ بعد ی سوال اونایی ک  عمل میکنن مو ...

تزریق بهتره ...نه زمان رابطه هیچ دردی نداری به جز دوران نقاهت

من کلا چربی هیچی ندارم آخه ۶۵ کیلوام با قد ۱۷۰ تقریباهم کاملا استخونی ام پس از کجا چربی بردارم 😥بنظ ...

۶۲وزن ایده ال برای این قد چطور میگی استخونی 😑

‏‏كن معنا يا الله، لأنك الوحيد الذي يشعر بنا ويهتم بأمرنا ويدرك كل مافينا.خدایا در کنار ما باش، چون تو تنها کسی هستی که احساس ما را درک می‌کند و به ما توجه می‌کند و از هرآنچه درون ماست با خبر است ♥️
خواهرم من پارسال پیش دکتر سهراب مرادی چربی تزریق کرد. کلا خیلی صاف بود. الان خیلی خوش هیکل شده. منم ...

هزینش رو میدونی چقدر شد؟برای باسن

‏‏كن معنا يا الله، لأنك الوحيد الذي يشعر بنا ويهتم بأمرنا ويدرك كل مافينا.خدایا در کنار ما باش، چون تو تنها کسی هستی که احساس ما را درک می‌کند و به ما توجه می‌کند و از هرآنچه درون ماست با خبر است ♥️