بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب توام عکس ناجور نده.اگرگفت باید بدی بگو شرمنده مگه من تن فروشم که در قبال گوشی بخوام هر کاری بکنم فکرکردم داری کادو میدی نه اینکه اخاذی کنی و بردگی
اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
چرا برده میشی دوس پسر خواهرمم اهل کوردستان عراقه ولی سوئد زندگی میکنه همین یه ماه پیش که اومد ایران واسه خواهرم ایفون11خریده بود بهشم داد چیزیا خودش خریده و دوس داشته بده الانم ما فعلا نتونستیم گوشیو نشون بقیه بدیم تایه مدت دیگه که بگزره بگه پول جمع کردم میخوادم بذارم رو گوشی خودم
فعلا که ریجستر نرکردیم چون نمیتونه فعلا استفاده کنه الانم با اپل ایدی پسره گوشیو راه اندازی کردیم پسره هم گفت موقع ریجستری خودم پولشو میفرستم کلا عراقی ها دست ودل بازن
خوشه به حالتون واستون یه چیزی میگرین منه بدبختم دوس پسرم المانه هفته قبلم همو دیدیم ولی چیزی برام نخریده بود