2777
2789
اینم حرف درستیه

الان بچه ها خودشون دوس دارن تک باشن

ما ی نسلی بودیم با خواهر بردار بزرگ شدیم ولی اینا اینطوری دوس دارن.اینطوری هم عادت میکنن

بعدها یا دوست پیدا میکنن یا بالاخره ازدواج میکنن زندگیه خودشونو تشکیل میدن

❌آقایون درخواست دوستی ندن❌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان بچه ها خودشون دوس دارن تک باشنما ی نسلی بودیم با خواهر بردار بزرگ شدیم ولی اینا اینطوری دوس دار ...

اگه ما نباشیم میترسم تنها بمونه خیلی استرس اینجور چیزا دارم

همیشه دوست داشتم شاغل باشم

تا آنکه اینجا تاپیک یک دختری رو خوندیم ک از مادرش متنفر بود چون مادرش همش دنبال درس و دانشگاه و...بود اصلا وخت نداشت به بچه برسه

دیگه نظرم عوض شده

هیچی ارزشش اینو ندارع که بچهامون از نبودمون حس بد بگیرن

گوشه گیری و منزوی باشن.دلشون ازمون دور باشه

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم
من شاغلم پسرم ۴ سالو داره تموم میکنه عین توهم ۲۵ سالمه الان دومی رو ۵ ماهه باردارم و جنسیتشم دختره و ...

🥲 چقدر قشنگ خیلی خوبه دوتا بچه ولی هم شیرینی داره هم سختی .

چکاره عزیزم کارت سنگینه ؟

من نمیفهمم چرا باید بچه بیاری بعد انتظار داشته باشی کسی نگهداره واست

خب الان خیلیا شاغلن

مادر یا مادرشوهرشون بچه رو نگه میداره

چه اشکالی داره؟وقتی میتونن کمک کنن،کمک کنن

من خالم و شوهر خالم پزشک بودن،تا ۱۰_۱۵ سال اول زندگیشون خونه مامانبزرگم بودن،ناهار،شام،استراحت اونجا بودن،دوتا بچه هاشم مامان بزرگم بزرگ کرد،فقط شبا میرفتن خونه خودشون میخوابیدن...الانم ماشاالله هردو متخصصن

و بهترین خونه و زندگی رو دارن...

من عاااشق زمستونم❤️
بچه ام دوسالع پرستار داره ولی دومی بخوام بیارم خیلی سنگین کیشه هم هزینه هم کار خودم ولی دکترم بهم گف ...

بچه دوم اومد باید کارتو ببوسی بذاری کنار ، یا پرستار رو حقوقش رو بیشتر کنی، اونم درصورتیکه پرستاره از پس دو تا بچه ، اونم یکیش شیرخواره برمیاد.