2777
2789
عنوان

💎جرعه ای از نهج البلاغه

103 بازدید | 8 پست

🌱بسم الله الرحمن الرحیم🌱

تَوَكَّلْتُ عَلَى الْحَيِّ الَّذِي لَايَمُوتُ،

🌿🌹سلام دوستان صبحتون نورانی به لطف خدا ان شاءالله روز خوبی داشته باشید 

در نهج‌البلاغه با امیری ناکام، حکیمی زاهد، به شدت خداترس و مرگ اندیش روبرو هستیم. دنیا بر او بسیار سخت می گرفت بسیار سخت و زمانه با او هیچگاه بر سر مهرنبود. مردی که گویی جایی بر بلندای بلندترین نقطه کائنات ایستاد و احوالات همگان، از هم عصران خود تا دورترین اقصا نقاط زمان را که در تصور هیچ بشر زمینی نگنجد نظاره کرد ودر شرح احوال آنان سخن گفت.

خوش ترین دوران او در زمان حیات رسول اکرم (ص) بود که در دامان او مانند فرزندش تربیت یافت ودر جوانی در رکاب رسول الله (ص)به جهاد در راه خدا می پرداخت اما دوران شادکامی وی دیری نپائید و  پس از رحلت نبی اکرم (ص) تلخ کامی های او آغاز شد.

💔أَلسَّلامُ عَلَى الشِّفاهِ الذّابِلاتِ 💔سلام بر آن لب هاى خشکیده💔أَلسَّلامُ عَلَى النُّفُوسِ الْمُصْطَلَماتِ💔سـلام بر آن جان هاى مُستأصل و ناچار 💔أَلسَّلامُ عَلَى الاَْرْواحِ الْمُخْتَلَساتِ💔 سـلام بر آن ارواحِ (از کالبد) خارج شده ،أَلسَّلامُ عَلَى الاَْجْسادِ الْعارِیاتِ💔 سلام بر آن جسـدهاى برهـنه بر خاک💔 أَلسَّلامُ عَلَى الْجُسُومِ الشّاحِباتِ💔سـلام بر آن بدن هاى لاغر و نحیف💔 أَلسَّلامُ عَلَى الدِّمآءِ السّآئِلاتِ💔 سلام بر آن خون هاى جارى💔 أَلسَّلامُ عَلَى الاَْعْضآءِ الْمُقَطَّعاتِ💔سلام بر آن اعضاىِ قطعه قطعه شده💔 دلبـرا در هـوسِ دیـدنِ رویـت دلِ مـن تـاب نـدارد ؛ نگهـم خـواب نـدارد ؛ قلـمم گوشـهِ دفتـر غـزلِ نـاب نـدارد ؛ همـه گـویند به انگشـتِ اشـاره ، مگـر این عاشـقِ دلسـوختـه اربـاب ندارد؟!تـو کجـایی گـل نـرگـس؟!؟!💔ز فـراقـت دلِ مـن تـاب ندارد...!💔♥اَللّهُــمَّ عَجِّــل لِوَلیِّــکَ الْفَـــرَجک♥ 

ادامه... 

ردای خلافت را از او ربودند و او چاره را در صبر دید

"پس از ارزيابی درست، صبر و بردباری را خردمندانه تر ديدم. پس صبرکردم در حالی که گويا خار در چشم و استخوان درگلوی من مانده بود. و با ديدگان خود می نگريستم که ميراث مرا به غارت می برند."

خطبه 3

پس از گذر ایام غصب خلافت، با اصرار مردم، به اکراه خلافت را می پذیرد .

"شما مردم! برای بيعت کردن، به سوی من روی آورديد، همانند مادران تازه زاييده که به طرف بچّه های خود می شتابند. و پياپی فرياد کشيديد، بيعت! بيعت! من دستان خويش را بستم، امّا شما به اصرار آن را گشوديد، من از دست دراز کردن، سرباز زدم، و شما دستم را کشيديد."

خطبه 137

"سوگند به خدايی که دانه را شکافت و جان را آفريد، اگر حضور فراوان بيعت کنندگان نبود، و ياران حجّت را بر من تمام نمی کردند، و اگر خداوند از علماء عهد و پيمان نگرفته بود که در برابر شکم بارگیِ ستمگران و گرسنگیِ مظلومان، سکوت نکنند، مهار شتر خلافت را بر کوهان آن انداخته، رهايش می ساختم......امّا آنگاه که بپاخاستم و حکومت را به دست گرفتم، جمعی پيمان شکستند و گروهی از اطاعت من سرباز زده از دين خارج شدند و برخی از اطاعت حق سر بر تافتند."

خطبه3

💔أَلسَّلامُ عَلَى الشِّفاهِ الذّابِلاتِ 💔سلام بر آن لب هاى خشکیده💔أَلسَّلامُ عَلَى النُّفُوسِ الْمُصْطَلَماتِ💔سـلام بر آن جان هاى مُستأصل و ناچار 💔أَلسَّلامُ عَلَى الاَْرْواحِ الْمُخْتَلَساتِ💔 سـلام بر آن ارواحِ (از کالبد) خارج شده ،أَلسَّلامُ عَلَى الاَْجْسادِ الْعارِیاتِ💔 سلام بر آن جسـدهاى برهـنه بر خاک💔 أَلسَّلامُ عَلَى الْجُسُومِ الشّاحِباتِ💔سـلام بر آن بدن هاى لاغر و نحیف💔 أَلسَّلامُ عَلَى الدِّمآءِ السّآئِلاتِ💔 سلام بر آن خون هاى جارى💔 أَلسَّلامُ عَلَى الاَْعْضآءِ الْمُقَطَّعاتِ💔سلام بر آن اعضاىِ قطعه قطعه شده💔 دلبـرا در هـوسِ دیـدنِ رویـت دلِ مـن تـاب نـدارد ؛ نگهـم خـواب نـدارد ؛ قلـمم گوشـهِ دفتـر غـزلِ نـاب نـدارد ؛ همـه گـویند به انگشـتِ اشـاره ، مگـر این عاشـقِ دلسـوختـه اربـاب ندارد؟!تـو کجـایی گـل نـرگـس؟!؟!💔ز فـراقـت دلِ مـن تـاب ندارد...!💔♥اَللّهُــمَّ عَجِّــل لِوَلیِّــکَ الْفَـــرَجک♥ 

برتری عدالت بر جود

📜 امیرالمومنین امام علی(علیه‌السلام) فرمودند: عدْل امور را در جای خود قرار می دهد، و جود آنها را از جایگاه خود بیرون می برد. عدل حافظ عموم است، و جود سودبخش به عده ای خاص. پس عدالت شریفتر و بـرتـر اسـت. 

حکمت 437 

کلام_امیرالمؤمنین#  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

💜💜💜🍬🐾

سلام آبجی جون روزت بخیر 🙏❤️💛💚🌹

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
سلام آبجی جون روزت بخیر 🙏❤️💛💚🌹

سیلام

مرسیییی😍

روزتوهم شیک و پیک😘😘😘😘🍬🐾

🐻🍕من//میبرم//این//بازیو//به//تنهایی🍕🐻🍭🍭🍭ماها،،،شیش،،،هیچ،،،جلوییم،،،چون،،،لپامون چال،،،داره🍭🍭🍭🤧🤤🤪🤪🤪💜
سلام صبح به خیر با اجازه استارتر محترم بانو اعتصامی "جانشینی محمد (ص) " کتابی نوشته ویلفر ...

سلام وقت بخیر 

صاحب اختیارین... 

ممنونم بابت به اشتراک گذاری مطلب بسیار مفید

می دونستین ابوبکر پدر همسر پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم بود 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
سیلام مرسیییی😍 روزتوهم شیک و پیک😘😘😘😘🍬🐾

خواهش میکنم خواهری ممنونم ❤️❤️❤️🌹