2777
2789
عنوان

موز🍌😭🍌

| مشاهده متن کامل بحث + 1731 بازدید | 172 پست

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂چی بگم ولا اگر حرفی بزنم سریع تعلیق میشم😰😰😰😰وگرنه استاد تیکه پروندنم😁

غرور هدیه شیطان 😈است و دوست داشتن هدیه خداست😇جالب این است هدیه شیطان را به رخ هم میکشیم وهدیه خدا را از یکدیگر پنهان میکنیم.              هرگونه کپی برداری از این امضاع پیگرد قانونی دارد🚔😅😅😅😅

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ناموسا بیخیال شو دیگه اون اناناس خوردن نداره🤧🤧🤧🤧😂😂

نمیشم 

کلا محدود چیراییع ک خیلی دوسش دارم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

خیار بخورین موز تصور کنین

😂 لنتی

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

دیگه اینقدرام گرون نیس کیلویی 48 دیشب گرفتم باز 7 تا موز شد 

امروز شد کیلویی۷۰

منم فکر میکردم با ۱۵ میشه دویاسه تا برداشت ولی فقط یدونه شد امروز🤦🏻‍♀️

یه کار اینترنتی با درامد عالییی دارم.اگر کسی مایل به همکاری هست پیشنهاد دوستی بده تا براش توضیح بدم چون شرکت فعلا جذب داره و اینکه این کار به سرمایه اولیه هم نیاز نداره و تو شروع کار هیچ پولی ازتون گرفته نمیشه                           امضا موقت(به دلیل جذب موقت شرکت)
ناموسا بیخیال شو دیگه اون اناناس خوردن نداره🤧🤧🤧🤧😂😂

مادرت هوس 🥥کرده تازه تیکرمو برداشتم میخوام🥺🥺🥺

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
خیار بخورین موز تصور کنین

😂😂👌🏻👌🏻دقیقااا

از این به بعد خیار رو هم فقط باید بو کنیم

اونم داره میره بالا

یه کار اینترنتی با درامد عالییی دارم.اگر کسی مایل به همکاری هست پیشنهاد دوستی بده تا براش توضیح بدم چون شرکت فعلا جذب داره و اینکه این کار به سرمایه اولیه هم نیاز نداره و تو شروع کار هیچ پولی ازتون گرفته نمیشه                           امضا موقت(به دلیل جذب موقت شرکت)
دیگه اینقدرام گرون نیس کیلویی 48 دیشب گرفتم باز 7 تا موز شد 

عزیزمی... شما خیلی پولدارین ک کیلویی ۴۸ براتون چیزی نیست.

وگرنه تا چند سال پیش گوشت کیلویی ۵۰ بود... ن ۷ تا موز😕😕