2777
2789
عنوان

می ترسم

157 بازدید | 16 پست

تو خونه تنهام و داستان ترسناک خوندم(البته قبلا خیلی میخوندم ولی اینقدر نمیترسیدم تازگیا اینجوری شدم )حالا زیادم ترسناک نبود. ولی میترسم

الان چسبیدم به بخاری و تلویزیو روشن کردم تا ساعت 5 باید منتظر باشم که یا بابام بیاد یا کلاسمون شروع شه 

چیزای خنده دار بگین شاید یادم بره.

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تاپیک خنده پربازید بخون خودتم بسپار بخدا

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖
بچه ای مگه

نه ولی نمیدونم چرا یهو اینقدر ترسیدم 

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        
یکی دستش پشتتت اون کیه وواااااایی😗😗

نه از جابجایی وسایل میترسم یهو جابه جاشن و من جابه جاشون نکنم.

نه از جابجایی وسایل میترسم یهو جابه جاشن و من جابه جاشون نکنم.

😂😂😂😂بابا بیخیال منم مثل خودتم ترس بره توجونم روزم باشه میترسم ولی بیخیال جن که بیکارنیست بیاد وسایلتوجابه جاکنه

میدونی کجاش میفهمی که فقط داری نفس میکشی وزندگی نمیکنی اونجایی که درباره هیچ چیزو هیچکس هیچ حسی نداری👊👊👊👊

یارو نصفه شب مزاحم شده بود!!

برداشتم میگم بعله؟؟

میگه خوابیدی؟

میگم نه اینجا هوا روشنه

میگه :عه؟ مگه کوجایی؟؟

گفتم من ایتالیام…

یارو ترسید شارژش تموم بشه قطع کرد دیگه زنگ نزد😆😄😂😂😁😀

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
2790
2778
2791
2779
2792