2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بشدت خاطره های بد یادم میمونه حتی هزار سال بعدش میتونم با جزئیات بهش بگم ، چون از کسی دیر بدم میاد ، اگه جون به لب شدم دیگه یادم نمیره😑🌸🎀

مامان سیمین🙃#خدا💚  علمدار ها همه زیبان🌟 ، ولی بی دست زیباتر💫  درخواست دوستی❌= گزارش✔

من

بهم بدی کنه ولی بیادباهام حرف بزنه و من دوباره باهاش خوب میشم از تازه اقبل هم بهتر😐

چون مهربونیم و من متنفرم ازین مهربونی

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺

من به روی طرف نمیارم ولی اصلا اصلا خاطره های بد یادم نمیره. یه جایی تو قلب و ذهنم میمونه.

دیگه اون آدم برام آدم سابق نمیشه ولی اصلا به روش نمیارم

خدای مهربونم بهم ثابت کردی که " در دایره قسمت ما نقطه پرگاریم... لطف انچه تو بنمایی حکم آنچه تو فرمایی"....خودت این نی نی رو بهم هدیه کردی، خودت هم حفظش کن.لیاقت پذیرش و بزرگ کردنشو بهمون بده.
پس فکر کنم بجای دست شما قلبتون رو قطع کردن 💔😐

هعی آره🥺 خیلی از اونایی که بهم بدی کردن رو راحت بخشیدم حتی صمیمی تر هم شدم ، ولی بعضی هارو اصلا نمیتونم ببخشم ، برای همین میگم دیر از کسی بدم میاد بدم اومد دیگه دست خودم نیست🤧🌸🎀

مامان سیمین🙃#خدا💚  علمدار ها همه زیبان🌟 ، ولی بی دست زیباتر💫  درخواست دوستی❌= گزارش✔