2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بشدت خاطره های بد یادم میمونه حتی هزار سال بعدش میتونم با جزئیات بهش بگم ، چون از کسی دیر بدم میاد ، اگه جون به لب شدم دیگه یادم نمیره😑🌸🎀

مامان سیمین🙃#خدا💚  علمدار ها همه زیبان🌟 ، ولی بی دست زیباتر💫  درخواست دوستی❌= گزارش✔

من

بهم بدی کنه ولی بیادباهام حرف بزنه و من دوباره باهاش خوب میشم از تازه اقبل هم بهتر😐

چون مهربونیم و من متنفرم ازین مهربونی

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺

من به روی طرف نمیارم ولی اصلا اصلا خاطره های بد یادم نمیره. یه جایی تو قلب و ذهنم میمونه.

دیگه اون آدم برام آدم سابق نمیشه ولی اصلا به روش نمیارم

خدای مهربونم بهم ثابت کردی که " در دایره قسمت ما نقطه پرگاریم... لطف انچه تو بنمایی حکم آنچه تو فرمایی"....خودت این نی نی رو بهم هدیه کردی، خودت هم حفظش کن.لیاقت پذیرش و بزرگ کردنشو بهمون بده.
پس فکر کنم بجای دست شما قلبتون رو قطع کردن 💔😐

هعی آره🥺 خیلی از اونایی که بهم بدی کردن رو راحت بخشیدم حتی صمیمی تر هم شدم ، ولی بعضی هارو اصلا نمیتونم ببخشم ، برای همین میگم دیر از کسی بدم میاد بدم اومد دیگه دست خودم نیست🤧🌸🎀

مامان سیمین🙃#خدا💚  علمدار ها همه زیبان🌟 ، ولی بی دست زیباتر💫  درخواست دوستی❌= گزارش✔