بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بهم بدی کنه ولی بیادباهام حرف بزنه و من دوباره باهاش خوب میشم از تازه اقبل هم بهتر😐
چون مهربونیم و من متنفرم ازین مهربونی
می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق 😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞 🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺
من به روی طرف نمیارم ولی اصلا اصلا خاطره های بد یادم نمیره. یه جایی تو قلب و ذهنم میمونه.
دیگه اون آدم برام آدم سابق نمیشه ولی اصلا به روش نمیارم
خدای مهربونم بهم ثابت کردی که " در دایره قسمت ما نقطه پرگاریم... لطف انچه تو بنمایی حکم آنچه تو فرمایی"....خودت این نی نی رو بهم هدیه کردی، خودت هم حفظش کن.لیاقت پذیرش و بزرگ کردنشو بهمون بده.
هعی آره🥺 خیلی از اونایی که بهم بدی کردن رو راحت بخشیدم حتی صمیمی تر هم شدم ، ولی بعضی هارو اصلا نمیتونم ببخشم ، برای همین میگم دیر از کسی بدم میاد بدم اومد دیگه دست خودم نیست🤧🌸🎀
مامان سیمین🙃#خدا💚 علمدار ها همه زیبان🌟 ، ولی بی دست زیباتر💫 درخواست دوستی❌= گزارش✔