2777
2789
عنوان

قانون جذب خدا💞

175 بازدید | 19 پست

اگه خیلی علاقه دارید به خدا و قانون خدا(جذب) ایدی تلگرام دکتر عرشیانفرو براتون  میزارم، ویس و فیلم های رایگان با توضیحات رایگان گذاشته و بهاش فقط ارسال به 3نفره،اگه دوست داشتید گوش کنید یا تو دوره هاش شرکت کنین، امیدوارم  ذره ای کمکتون کرده باشم برای نزدیک تر  شدن به خدا و خواسته ها🧡

@dr_arshian

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب 💯 صلاحت نبوده، خواسته ها هیچوقت تموم نداره عزیزم🧡

اره میگن بهم .

ولی چون تلاش کرده بودم و کلی هم در اینده خودمو در اون میدیدم کلا . وقتی نرسیدم دیگه داغون شدم .‌

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
اره میگن بهم . ولی چون تلاش کرده بودم و کلی هم در اینده خودمو در اون میدیدم کلا . وقتی نرسیدم دیگه ...

عاخی عزیزه دلم درکت میکنم  خیلی سخته، ولی خب باید  یادبگیریم که همه چیز شدنی نیست، مثلا من از یه اقایی خیلی خوشم میومد، میگفتم این ماله من، ولی الان حتی ازش ماه هاست خبر ندارم، چیشد؟ هیچی، فقط باعث شد یادبگیرم دنیا و خواسته هاش تمومی نداره، انقدر مرد خوب هست که بتونم دوستشون داشته باشم، یدونشم بلخره ماله من میشه، حتی بعده نرسیدن به خواسته هم خداروشکر کردم و میکنم🧡

موضوعی که از انجام نشدنش ناراحتی چیه؟اگه بدونم بیشتر میتونم کمکت کنم البته اگه دوس نداشتی نگو

سالها درس خوندم پزشکی قبول شم . هیچ جا نمیرفتم . حتی خونه فامیلا‌ شاگرد اول هم بودم . نمیدونم چی شد چی نشد با کلی تلاش  سال اول هیچی قبول نشدم چه برسه به پزشکی :(

هیچی دیگه سالای بعدم قبول نشدم .

اخرشم رفتم مدیریت خوندم 

انصاف نبود :(

سالها درس خوندم پزشکی قبول شم . هیچ جا نمیرفتم . حتی خونه فامیلا‌ شاگرد اول هم بودم . نمیدونم چی شد ...

منم مثل توام...تو مدیریت خوندی من همونم نخوندم به این فکر کردم لابد خدا ی چیز قشنگتر در نظر گرفته واسم دیگه...اتفاقی با بورس اشنا شدم و زدم تو کارش و خداروشکر موفقم

بعد اونم رو ذهنم و خواسته هام تمرکز کردم همون همسرو خدا بهم داد که تصورش کردم و خواستم

خدایا شکرت❤
سالها درس خوندم پزشکی قبول شم . هیچ جا نمیرفتم . حتی خونه فامیلا‌ شاگرد اول هم بودم . نمیدونم چی شد ...

بگرد ببین ایراد کارت کجا بوده...من ۲۲ سالمه اما میخام دوباره شروع کنم

هیچ چیز رده سنی نداره این اعدادن ک ادمارو و ذهنشونو محدود میکنن

خدایا شکرت❤
بگرد ببین ایراد کارت کجا بوده...من ۲۲ سالمه اما میخام دوباره شروع کنم هیچ چیز رده سنی نداره این اعد ...

دیکه الانم همسرم نمیزاره ‌

چون یه نوازاد هم دارم