2777
2789

خیلییییی دوست دارم خون اهدا کنم به بیمارستان گروه خونیم oمنفیه دوست دارم به چند نفر کمک کنم اونایی که به خون احتیاج دارم ولی شوهرمم اجازه نمیده😐💔

میگم شاید یه اتفاقی برا خودم افتاد اون وقته که کسی هم موقع مرگ کمکم نمیکنه 

به نظرتون پنهانی برم خون اهدا کنم؟ 

دلم میخواد بعد از مرگم همه عضای بدنم اهدا بشه به بیمارانی که احتیاج دارن برم پنهانی کارت اهدای عضو بگیرم؟ به نظرتون کار خوبی میکنم 

چرا نمیذاره؟

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خون دادم ولی پشیمونم چون موهام بشدت ریخت یعنی رفتم دکتر بعدش تا یکسال درمان البته تقصیر خودمه دکتر گفت از روزی که خون دادی 3تا قرص اهن هرشب بخور من نخوردم بعد هم پلاسمای خانوما استفاده نمیشه و دور ریخته میشه چون حساسیت زاست مخصوصا اگه بچه داشته باشه

میگه کم خونی خودت  اونم میگه نمیخوام حرفشو بزنی دعوام کرد وقتی از مرگم حرف زدم گفت نمیخواد بدن ...

خب آبجی دوست داره

بی خبر نرو به هیچ وجه

هیچی ارزش نداره که از همسرت پنهون کاری  کنی حتی کار خوب

چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است

شنیدی؟

تو خودت کم خونی دختر خوب پس بدنت نیاز داره

باور کن اهدای خون و عضو تنها راه خوبی کردن به خلق نیستا

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜