2777
2789
دریا ک میرم عاشقشم😂

تو آب منظورمه😬😑

جاویدان ایران 🌅🦁 نور کافی برای کسانی که میخواهند ببینند وجود دارد، همانطور که تاریکی کافی نیز برای کسانی که نمیخواهند ببینند.

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

من سکو 4 متر خیلی دوس دارم دقیقا همون استرس شیرجه رو لبه و سکو ولی خداییش میترسم ولی میرم

من از ۹ سالگیم میرم شنا

هنوزم نتونستم شنا رو کامل یاد بگیرم

چون همون اولش مربیه منو انداخت تو آب داشتم غرق میشدم فوبیا شده برام

نمیتونم برم تو عمیق مگه اینکه دوستام باهام باشن مطمئن باشم 😂

جاویدان ایران 🌅🦁 نور کافی برای کسانی که میخواهند ببینند وجود دارد، همانطور که تاریکی کافی نیز برای کسانی که نمیخواهند ببینند.

من از ۹ سالگیم میرم شنا هنوزم نتونستم شنا رو کامل یاد بگیرم چون همون اولش مربیه منو انداخت تو آب د ...

من عمیق فقط لبه شنا میکنم

یه بار آموزشی گذاشتن کلافه شدم

چون یه گوشه عمیق رو قرق کرده بودن

بدون مامانت رفتی کلاس؟ 

ن  وقتایی ک تمیزع من میشناسم خب  😉

از کجا میشناسی پس ازین ب بعد اومدم شمال ازت بپرسم😅

عمدا اونو گذاشتی؟😑

از کجا میشناسی پس ازین ب بعد اومدم شمال ازت بپرسم😅 عمدا اونو گذاشتی؟😑

بچع شمالم بچع دریام 

تو بیا میبرمت پیش همون کلبع پایینش  چشمع دار 

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

من عمیق فقط لبه شنا میکنم یه بار آموزشی گذاشتن کلافه شدم چون یه گوشه عمیق رو قرق کرده بودن بدون م ...

آره از طرف مدرسه بودیم اون روز روزه امتحان بود

مامانا هم بودن ولی از دور فقط نگا میکردن

حالا کرونا بره میخوام ترسمو بزارم کنار دوباره برم آموزشی

بچع شمالم بچع دریام  تو بیا میبرمت پیش همون کلبع پایینش  چشمع دار

نمیام😂منو میندازی پائین از همونجا😂😂

ن نکبت نمیدارم عصبیم کنی شاید😂

نه من احتمالا ببینمت تا یکی دوساعت یخم باز نشه مودب باشم😅

تو همون یکی دوساعت ببرم اونجا بعدش فرار کن😂😂😂

نه من احتمالا ببینمت تا یکی دوساعت یخم باز نشه مودب باشم😅 تو همون یکی دوساعت ببرم اونجا بعدش فرار ...

😂😂ن بابا اب میش من کلا ادم معاشرتیم اگ بات حال کنم😂فقط نزار قاطی کنم ک بقول مامانم اخمام زمینو جارو میکنع😂

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

😂😂ن بابا اب میش من کلا ادم معاشرتیم اگ بات حال کنم😂فقط نزار قاطی کنم ک بقول مامانم اخمام زمینو جا ...

اگههه بام حال کنی؟😒😒😒😒من برعکسم اصن الانم ک بهش فک میکنم بات رودرواسیم میشه😅

اخم کن من اخم دوس دارم😁😂

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز