2777
2789
اگههه بام حال کنی؟😒😒😒😒من برعکسم اصن الانم ک بهش فک میکنم بات رودرواسیم میشه😅 اخم کن من اخم دوس ...

😂😂😂ن من مهمون نوازم 

فقط اگ مث خودم باشی😂

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

😂😂😂ن من مهمون نوازم  فقط اگ مث خودم باشی😂

بگو چجوری دوس نداری همونطوری باشم😒😒😒

جاویدان ایران 🌅🦁 نور کافی برای کسانی که میخواهند ببینند وجود دارد، همانطور که تاریکی کافی نیز برای کسانی که نمیخواهند ببینند.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

😂😂😂پزو نباش  خودتو نگیر  مث من همع چیز خور باش😂

امر دیگه؟  

همه چیز خور نیستم پس نمیام😂

جاویدان ایران 🌅🦁 نور کافی برای کسانی که میخواهند ببینند وجود دارد، همانطور که تاریکی کافی نیز برای کسانی که نمیخواهند ببینند.

امر دیگه؟     همه چیز خور نیستم پس نمیام😂

هستی 

یکاری میکنم هوس کنی 

من کلا ی ادمیم اینقد با لذت غذا میخورم همه گشنشون میش😂

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

هستی  یکاری میکنم هوس کنی  من کلا ی ادمیم اینقد با لذت غذا میخورم همه گشنشون میش😂

ع پس یه هفته میام خونتون میمونم😋😁

چون من هیچی از گلوم پائین نمیره تازگیا اینقد بی اشتها شدم😑

البت اگه مث اینجا بی اعصاب بشی احتمالا دیگه هیچوقت برنگردم خونمون😂😂😂😂

ع پس یه هفته میام خونتون میمونم😋😁  چون من هیچی از گلوم پائین نمیره تازگیا اینقد بی اشتها شدم ...

😂😂😂نترس نمیزنم 😂مهمون نوازم 

قدمت سر چشام 

😂😂😂نترس نمیزنم 😂مهمون نوازم  قدمت سر چشام

قدمم سر چشات😎😅

اسکرین میگیرم اون روزی ک گفتی برو خونتون بت نشون بدم😂

من اصن اینجور نیسم😂

امیدوارم😁

ولی من اینجوریم ک مخ مامان باباتو میزنم آخرش تو مجبوری بری 😂😂😂😂😂

امیدوارم😁 ولی من اینجوریم ک مخ مامان باباتو میزنم آخرش تو مجبوری بری 😂😂😂😂😂

😂😂عمرا ما خونمون دعواس چون همع باید فقط توجهشون ب من باش😂مامان بزرگم حق ندار از نوه هاش یگ میگم فقط من نوه اتم

😂😂عمرا ما خونمون دعواس چون همع باید فقط توجهشون ب من باش😂مامان بزرگم حق ندار از نوه هاش یگ میگم ف ...

ایش ایش ایش  

بعد ب من میگی لوس😒

بیچاره زن داداشت😐

ایش ایش ایش     بعد ب من میگی لوس😒 بیچاره زن داداشت😐

اون بدتر از من 

دعواس بینمون😂بهش میگم مکار

بعدم جفتمون ب داداشم میگیم مکار ک خوب بلدع😂

اون بدتر از من  دعواس بینمون😂بهش میگم مکار بعدم جفتمون ب داداشم میگیم مکار ک خوب بلدع😂

مطمئنا تو اونو اذیت میکنی😒

ولی از زاویه دیگه دلم برا داداشت میسوزه😂

من اگ ی روزی داداشم زن بگیره با خودشو زنش قطع رابطه میکنم چون اصلا نمیتونم تحمل کنم به یکی بیشتر از من محل بزاره😑

مطمئنا تو اونو اذیت میکنی😒 ولی از زاویه دیگه دلم برا داداشت میسوزه😂 من اگ ی روزی داداشم زن بگیره ...

😂برعکس تو من خنثام 

عین خیالم نی 

برعکس ما خیلی پست زن داداشمیم داداشمم کلا چشم نخورع خوبع 

من کلا زیاد خوشم نمیاد یکی بم توجع کنه اینا زیاد حواسشون بهمع

زن داداشمم هوامو خیلی دار 

ن بابا جفتمون لنگه همیم ولی من زیادی یخم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز