2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرااا؟

حس میکنم پر از کثافتع☹️

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

زمستونا چون زود سرما میخورم و کلا مدرسه و اینا داشتم نمیرفتم

من زمستونها حداقل هفته اي دو روز ميرفتم شنا اما تابستون كم ميرفتم ماهي يك يا نهايت دوبار 

تو زمستون استخر خيلي حال ميده

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
حس میکنم پر از کثافتع☹️

لنت حالم بهم بخورد دیگ تا آخر عمرم نمیرم😐😑💔

ینی تو دریام نمیری؟😐

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   
من زمستونها حداقل هفته اي دو روز ميرفتم شنا اما تابستون كم ميرفتم ماهي يك يا نهايت دوبار  تو ز ...

وای نههه

تازه من همیشه تو استخرا با تنظیم کردن دمای آب مشکل دارم با آب یخ مجبور میشم دوش بگیرم بعد تا س ساعت میلرزم😅

زمستونا ک احتمالا منجمد شم کلا

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   
لنت حالم بهم بخورد دیگ تا آخر عمرم نمیرم😐😑💔 ینی تو دریام نمیری؟😐

دریا ک میرم عاشقشم😂

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

من زمستونها حداقل هفته اي دو روز ميرفتم شنا اما تابستون كم ميرفتم ماهي يك يا نهايت دوبار  تو ز ...

اره. منم زمستونا خیلی دوس داشتم. وقتی توی عمیق کامل میری زیر اب خیلی حال میده.😍😍 واای. خاک تو سر کرونا. دلم اب شد.

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush