2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من زمستون و تابستون

زمستونا چون زود سرما میخورم و کلا مدرسه و اینا داشتم نمیرفتم

جاویدان ایران 🌅🦁 نور کافی برای کسانی که میخواهند ببینند وجود دارد، همانطور که تاریکی کافی نیز برای کسانی که نمیخواهند ببینند.

مكه استخر باز هم داريم؟ استخرهاي خصوصي برجها رو هم بستن؟ استخر برج شما بازه؟

سلام

الان همه جا بسته است 

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

زمستونا چون زود سرما میخورم و کلا مدرسه و اینا داشتم نمیرفتم

من زمستونها حداقل هفته اي دو روز ميرفتم شنا اما تابستون كم ميرفتم ماهي يك يا نهايت دوبار 

تو زمستون استخر خيلي حال ميده

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
حس میکنم پر از کثافتع☹️

لنت حالم بهم بخورد دیگ تا آخر عمرم نمیرم😐😑💔

ینی تو دریام نمیری؟😐

جاویدان ایران 🌅🦁 نور کافی برای کسانی که میخواهند ببینند وجود دارد، همانطور که تاریکی کافی نیز برای کسانی که نمیخواهند ببینند.

من زمستونها حداقل هفته اي دو روز ميرفتم شنا اما تابستون كم ميرفتم ماهي يك يا نهايت دوبار  تو ز ...

وای نههه

تازه من همیشه تو استخرا با تنظیم کردن دمای آب مشکل دارم با آب یخ مجبور میشم دوش بگیرم بعد تا س ساعت میلرزم😅

زمستونا ک احتمالا منجمد شم کلا

من زمستونها حداقل هفته اي دو روز ميرفتم شنا اما تابستون كم ميرفتم ماهي يك يا نهايت دوبار  تو ز ...

اره. منم زمستونا خیلی دوس داشتم. وقتی توی عمیق کامل میری زیر اب خیلی حال میده.😍😍 واای. خاک تو سر کرونا. دلم اب شد.

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز