2777
2789
عنوان

جاریم دیگه حد خودشو رد کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 17 پست

ناراحت نباش منم عین خودتم😁تو میگی 5ماه عقد من یه هفته عقد بودم باهام چپ افتاد. من کلی بهش محبت کردم اون جواب محبتهامو با یه تلفن داد.

بیخیال عزیزم زندگیتو بکن من چند سال ازدواج کردم بخاطر زندگیم از همون 1هفته عقدم رابطمو قطع کردم. اونم خیلی خواست منو خراب کنه حتی برادر شوهرمم خواست منو خراب کنه. ولی ماه پشت ابر نمیمونه هم شوهرم فهمید هم خانواده شوهرم. 

ولکن خواهر شدنو یهو میبینی زندگیت نابود شده از حسادت جاری

خدایا شکرت تاریخ 99/11/20بی بی چکم مثبت شد😍خدا جون همونجوری که توی دلم گذاشتی به سلامت توی بغلم بذار🙏برای سلامتی بچم صلوات بفرستید❤️خدایا هرکی آرزو مادر شدن داره قسمتش کن. خدایا شکرت الان دقیقا 9هفته و 5 روزمه در تاریخ 99/12/25صدا قلبشو شنیدم(انشاالله زودی بیای بغلم😘)انشاالله قسمت همه منتظرها. تاریخ 1400/1/10غربالگری اول انجام دادم خدارو شکر همه چیز خوب بود الان دقیقا طبق سونو 12هفته 4روزم هست
ناراحت نباش منم عین خودتم😁تو میگی 5ماه عقد من یه هفته عقد بودم باهام چپ افتاد. من کلی بهش محبت کردم ...

مرسی عزیزم من دیگه تصمیم گرفتم به زندگی خودم برسم و از زندگیم لذت ببرم جاری کیلو چنده 🤣🤣

در این دنیا انسانم آرزوست❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مرسی عزیزم من دیگه تصمیم گرفتم به زندگی خودم برسم و از زندگیم لذت ببرم جاری کیلو چنده 🤣🤣

دقیقا

خدایا شکرت تاریخ 99/11/20بی بی چکم مثبت شد😍خدا جون همونجوری که توی دلم گذاشتی به سلامت توی بغلم بذار🙏برای سلامتی بچم صلوات بفرستید❤️خدایا هرکی آرزو مادر شدن داره قسمتش کن. خدایا شکرت الان دقیقا 9هفته و 5 روزمه در تاریخ 99/12/25صدا قلبشو شنیدم(انشاالله زودی بیای بغلم😘)انشاالله قسمت همه منتظرها. تاریخ 1400/1/10غربالگری اول انجام دادم خدارو شکر همه چیز خوب بود الان دقیقا طبق سونو 12هفته 4روزم هست
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز