2777
2789
عنوان

جاریم دیگه حد خودشو رد کرده

398 بازدید | 17 پست

ما تازه ۵ ماه عروسی کردیم شوهرمم ماشالا خیلی خوبه از همه لحاظ اخلاق و شغلشو شرایطش عالیه و اینم بگم من عروس خالمم حالا جاریم باهام خیلی دشمن شده بخدا من هیچکاری نکردم خالمو دیونه کرده میگه خودت فهمیدی کدوم پسرت از همه لحاظ عالیه رفتی واسش خواهرزاده خودتی براش گرفتی منم تازه از این مسئله ها خبردار شدم یک هفته پیش تولد شوهرم بود برای دخترش کیک بردم باهام حرف نزد خونه هم راهمون نداد تشکر هم نکرد منم شبش رفتم بهش گفت چیزی شده از چیزی ناراحتی اگه سوء تفاهمی پیش اومده معذرت میخوام من میخوام مثل دوتا خواهر باشیم در عین بیشعوری پیام هارو دید جواب نداد شوهرمم الان فهمیده زنگ زد گفت متاسفم براتون مگه زن من چیکارتون کرده باهاش دشمن شدی حالا هی به شوهرم اس ام اس میده میگه زن تو دورغ میگه از من عذر خواهی نکرده به من زنت به من گفته این مدت بخاطر دشمنامون باهم رفت و آمد داشتیم همشو دروغ میگه فقط میخواد منو از چشم همسرم بندازه آخرشم توی اس نوشته همه این اختلافات بخاطر مادرته  مادر شوهرمو میگه

در این دنیا انسانم آرزوست❤

با این عفریته فقط کات کن فقط کات

مهربان پروردگارم، به اندازه خودت بی نهایت شکرت😍 آنچه آدمی احساس و یا به روشنی مجسم کند بر ذهن نیمه هشیار اثر می‌گذارد و مو به مو در صحنه زندگی ظاهر می‌شود/ نقشه زندگی خودرا به دست طراح الهی می سپارم تا اوضاع خود را کامل و عالی بیابم/ شکر گزاری کلید فراوانی و برکت الهی است. وقتی فکری کرده و تشکر میکنیم بیشتر جذب میکنیم. هر روز صبح به خاطر آنچه که دارید و آنچه که هستید شکرگزاری کنید. "خداوندا، پروردگار مهربان من، زیبا معبود من، ای عشقِ مطلق، بی نهایت شکرت، عاشقتم خدای مهربونم"😍🥳🧡💚❤️🍃💎شادمانی ام کار خداست، پس هیچ کس نمی تواند در آن دخالت کند. خدایا شکرت💛💙🌸 بـه زنـدگي با ديـدي مثـبـت نگـاه كـنـيد تـا خـود را بـه دليل احساس انرژي و خوشحالي بسيار زيادي كـه نصيبتان خواهـد شد، متعجب سازيد. بـه ياد داشته باشيد كه افراد شاد و مثبت بيشتر مي توانند ديگران را مجذوب خود كنند🤪😍❤️💎برای دشمن خود برکت بطلبید تا او را خلع سلاح کنید. از این طریق، مهمات او را از چنگش می ربایید و تیرهای او را به "برکات" بدل می کنید!😉💚نخستين گام برای کسب موفقيت اينست که از آنچه هستيد شادمان باشيد😍 به محض آرام شدن درياي افکار کشتي هاي نجات از راه ميرسند🥳خدا به زمان احتیاج ندارد و هرگز دیر نمی کند. خدایا شکرت💙 پشت من "خدا" بوده همیشه، خدای مهربونم شکرت عزیزدلم🍀

عزیزم بخاطر ارامش خودت   همسرت و خاله ت سعی کن زیاد دهن به دهنش نزاری و واکنشی به حرفاش و رفتاراش نشون ندی 

ولش کن خودش داره ابروی خودشو میبره اینجوری 

نه دامیست ، نه زنجیر ...همه بسته چراییم ؟ !

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم بخاطر ارامش خودش  همسرت و خاله ت سعی کن زیاد دهن به دهنش نزاری و واکنشی به حرفاش و رفتارا ...

آره دیگه تموم شد با هرکی مث خودش اگه دیدمش مثل قریبه ها باهاش رفتار میکنم خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند

چرا کش میدی قضیه رو

قرار نیس ک همه رو راضی نگه داری

جارت دشمنه؟؟؟خو ب کتف چپت

سعی نکن با پیگیری و نزدیکی با جاری و حالا چرا دشمنه و اینا...زندگیتو تلخ کنی

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .
آره دیگه تموم شد با هرکی مث خودش اگه دیدمش مثل قریبه ها باهاش رفتار میکنم خوبی که از حد بگذرد نادان ...

اره نه باهاش صمیمی شو نه براش قیافه بگیر نه باهاش بد باش 

ولش کن بزار تو حالش خودش باشه .... به نظرم شخصیت شما رو هم میاره پایین با این خاله زنک بازیا   کاریش نداشته باش اصلا 

نه دامیست ، نه زنجیر ...همه بسته چراییم ؟ !
آره دیگه تموم شد با هرکی مث خودش اگه دیدمش مثل قریبه ها باهاش رفتار میکنم خوبی که از حد بگذرد نادان ...

منم مادرشوهرم خالمه جاریم بهش گفته بود تو اون پسر چشم سبزتو بردی واسه خواهرزاده خودت😂😂

منم مادرشوهرم خالمه جاریم بهش گفته بود تو اون پسر چشم سبزتو بردی واسه خواهرزاده خودت😂😂

آره والا دیگه از این جمله متنفرم انقد به خالم گفته پیش خودم 🥴🥴

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز