2777
2789
عنوان

عکس

447 بازدید | 41 پست

خانوما من کالری شمار نصب کردم بد هر چی ک خوردمو زدم اونحا کالریشو نوشته حالا پایینش یدونه کالری هست عدد نمیدونم دقیقا یعنی باید هر روز اون همه کالری مصرف کنم یا کمتر الان عکس میدم نگاه کنید 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

https://uupload.ir/files/32xc_screenshot_20210212_204244_com.topgol.fitdite.jpg

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ها🙄

بخون چی نوشتم بعد 

دروغ نگو عکس کفش اومده بود

ن اونو پاک کردم خخ اشتباهی فرستاده بودم یکی دیگه فرستادم 

ن اونو پاک کردم خخ اشتباهی فرستاده بودم یکی دیگه فرستادم 

پس نگو اول بخون بعد😂😂😂

زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...
من یه فرمول دیگه شنیدم واس کالری دریافتی میگن ایناکه کالری شمار میگه الکیه

اسم برنامه چیه بزنی کالری دریافتی؟ 

پس نگو اول بخون بعد😂😂😂

🤣🤣حالا جواب بده 

🤣🤣حالا جواب بده  

اون قرمزه ک نوشته کالری روزانه باید اونقدر بخوری مثلا الان ۱۲۹ کالری دیگه تا اخر شب باید بخوری

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

https://uupload.ir/files/32xc_screenshot_20210212_204244_com.topgol.fitdite.jpg

فکر کنم باید همونقدر مصرف کنی یعنی الان کمتر مصرف کردی

زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...
اون قرمزه ک نوشته کالری روزانه باید اونقدر بخوری مثلا الان کمتر از ۱۰۰ کالری دیگه تا اخر شب باید بخو ...

دیگه هیچی نمیخورم تا فردا یعنی برا رژیم لاغری خوب خوردم یا زیاد؟ 

اون قرمزه ک نوشته کالری روزانه باید اونقدر بخوری مثلا الان کمتر از ۱۰۰ کالری دیگه تا اخر شب باید بخو ...

از کجا میفهمید کالری موادو مثلا یه پیاله سیب زمینی سرخ کرده چقدر کالری داره؟