2777
2789
عنوان

تجربه رویایی 2

| مشاهده متن کامل بحث + 136172 بازدید | 986 پست
رویا جان ممنون ازینکه جواب دادی درسته من باید بفکر حال خوب خودم باشم  اوایل اینکارو میکردم ولی ...

شخصیت وسواسی و ایرادگیری هم داره که اذیت شدم سره این

بعضی مردا هوای زنشونو دارن ولی شوهر من نه یجورایی مرد سالاری داره

خیلی سخته زندگی کردن کنار ادمی که دوسش نداری😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون آرام جان فدای محبت و معرفتت💐💐💐💐😍😍😍

خواهش میکنم عزیزم 💋💋.رویا جان من الان چند ماهه که زایمان کردم و بعد زایمان به خاطر بارداری سختی که داشتم بدنت کم آورده .رفتم دکتر برام قرص آهن و تقویتی نوشت. تو مطالبتان خوندم که شما هم مصرف کردین موثر بود برای شما. چون یکم روی روحم هم اثر گذاشته و زود رنج شدم و توانایی بدنم برای انجام کارها کم شده.

ممنونم ک وقت ارزشمندتون رو در اختیار گذاشتید🌼

حقیقتش نکته و موضوعی ک میخاستم کمکم باشید و راهنماییم کنید اینه ک :

من حدود۷سالی هست ازدواج کردم و ۲تا بچه دارم،کارشناسی دارم و خانه دارم،خانواده همسرم زن شاغل میپسندن با ازدواج مامخالف بودن منو همسرم همکلاسی بودیم توی دانشگاه و باعشق ازدواح کردیم،از همون روزهای اول تا الان ک سالها میگذره با شوخی و جدی با حرفهاشون باعث آزار و اذیت من هستن،ک چرا شاغل نمیشی برو استخدام شو،برو ازمون بده،چرا شرکت نمیکنی،در غیاب من تو گوش همسرم میخونن ک رفتی زن بیکار گرفتی اگه زنت شاغل بود الان وضعیتت خوب بود بچه هات خجالت میکشن مامانشون خانه داره...همسرم جوابشونو میده خودمم برام اهمیت چندانی نداشته اما میبینم سالی ی بارم ک دورهم جمع میشیم باز تکرار میکنن باعث ازار و اذیت میشن و من واقعا ناراحت و دلخور میشم بابت این تفکرات و حرفاو دخالتهای بیجاشون....خسته شدم و سعی میکنم دور باشم ازشون،بسیار سمی هستن و سر همه چی اظهارنظر میکنن و حس حقارت میدن ب اطرافیانشون..ازتون میخام شما بهم بگید اگه باز این حرفا تکرار شد و باز توی جمع حرفی درین مورد زدن چی بگم بهشون ک دیگه جرات نکنن حرفی بزنن....اینم بگم من کلا از اینکه توی خونه وقتمو با بچه ها میگذرونم ب کارای خونه مطالعه و...میرسم خیلی راضی هستم و سر وضع خودم و زندگیم زیبایی روابط اجتمایی و...ازهمشون بالاتر هست خدارشکر..ولی از تیر و ترکش زبان این افراذ سمی مصون نیستم متاسفانه

باران که شدی؛مپرس این خانه کیست...🌱

سلام خانومِ رویا روز بخیر🤍

من تاپیکای شما و تمام پستهایی که در تاپیک گلبوته جان گذاشته بودید رو مطالعه کردم

خودم هیچ پستی نذاشتم خواننده خاموش بودم

الان متوجه شدم یکسری چیزها در من اشتباهه و ریشه در کودکی من داره، در تلاشم که خودم رو ارتقاء بدم و کلیت رو به مرحمت شما متوجه شدم اما یه جاهایی گیر میکنم و نیاز دارم شخصی به عنوان مشاور همراهیم کنه

خواستم ببینم شما کسی رو میشناسید که با این عنوان بتونن بهم کمک کنن و کاراکترشون مثل شما باشه؟ من با هر روانشناسی صحبت کردم متاسفانه نه تنها حالم بهتر نشده بلکه حس بدم تشدید شده دقیقا مثل اینکه پول بدی درد روحی به خودت اضافه کنی

ساکن تهران هستم

سوال دیگم اینکه خودتون اینکار رو انجام نمیدید؟ حتی به صورت مجازی هم باشه مشکلی ندارم هزینه هر جلسه رو هم قبلش پرداخت میکنم

من واقعا نیاز به کمک دارم😭

و اینکه رویا جون متاسفانه دچار افسردگی بعد زایمان شدم و وسواس فکری .قرص فلوکستین ۱۰ بهم گفتن بخور. میخواستم بدونم شما هم که دارو استفاده کردین موثر بود و اینکه چه دارویی بود.ممنون میشم پاسخ بدین

سلام ببخشید پست نامربوط میذارم یه جایی گفتید تعبیر خواب بلدید میشه کمکم کنید یه سوال دارم

من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم ❤️.                                  متاهل و متعهد 💜                                                           لطفا اقایون درخواست ندن ممنون               

سلام رویا جان امیدوارم حالتون خوب باشه در مورد همسرم و مشکلی که حسابی فکرم رو ددگیر کرده میخواستم مشورت بگیرم 

همسرم من یه ادم درونگرا و تقریبا افسرده است 

به جرئت میتونم بگم گاهی وقتها یک هفته لبخندش رو نمیبینم همش تو خودش ،کم حرف فوق العاده محبت کلامی کمی داره ،جدیدا یه ناراحتی گوارشی پیدا کرده که همین درد مدارم کلافش کرده پرخاشگر شده اصلا با بچه ها سازشی نداره ،تو خونه باا کاری نداره سرد و خشک رفتار میکنه تا الان یک بار پیشنهاد نداده که مثلا بریم بیرون بچرخیم وقتی هم با اصرار من بریم انقدر غر میزنه وبهانه میگیره که با دعوا برمیگردیم خونه

من برعکسم خیلی بهش محبت میکنم همش با عزیزم و جونم صداش میکم بهش رسیدگی میکنم ولی وقتی بازخوردی دریافت نمیکنم انگار سرخورده میشم بعد اعتراض میکنه که چرا اینطوری شدی ما به محبت تو احتیاج داریم تو خونه 

زندگیم رو دوست دارم و نمیخوام این جریان ادامه پیدا کنه 

خیلی باهاش حرف میزنم بیا باهم مهربون باشیم به هم محبت کنیم ...

ولی چند روز پیش عصبانی شد گفت من همینم که هستم نمیتونی تحمل کنی از خونه میرم 

واقعا درمانده شدم نمیدونم باید چه کار کنم 

از طرفی وقتی کم محلش میکنم و سمتش نمیرم انگار راحتتره و مزاحم نداره برا خودش میره و میاد و هیچ حرفی هم نمیزنه  ولی در عوض خودم خیلی حالم بد میشه و انگار حرصم رو سر بچه ها خالی میکنم 

مگه زندگی بدون عشق و محبت و شادی هم میشه ؟؟؟

سلام رویا جون 

همسرم تازگیها بعد از دعوا قهر میکنه و تا چندین روز نمیاد آشتی و من مجبورم پا پیش بزارم برای آشتی 

الان بازم یه هفته س قهر کرده  نمیدونم برم آشتی یا نه

راهی هست که این عادت از سرش بیافته

اگر انسان ها میدانستند در قبر ها چه میگذرد ؛ یک گناه هم نمیکردند.

سلام رویا جان خوبی چند وقته همسرم میگه نیاز دارم چند روز برم جایی مغزم استراحت کنه. من مخالفم و میگه تو درکم نمیکنی. من میگم حتی از خونه میرم ریلکس کن میگه میخام از روزمرگی دربیام خونه نمیخام. من تا جایی که میتونم به گردش و بیرون رفتن با دوستاش گیر نمیدم و مخالفت نمیکنم ولی این انگار هر روز خاستش بزرگتر میشه و با دوستاش بیرون رفتنو چیزی نمیدونه. در حالی که من در مقابل خیلی جاها محدودم. باید چیکار کنم؟ بذارم بره؟ احساس میکنم تنها شدنشو بهونه میکنه چون یبار میگفت چند نفر از دوستام میخان برن وان منم برم و من مخالفت کردم. 

سلام رویا جان خوبی چند وقته همسرم میگه نیاز دارم چند روز برم جایی مغزم استراحت کنه. من مخالفم و میگه ...

درود بهار عزیز 🌷

در واقع نیاز هر انسانی هست که تنهایی بره تفریح و خیلیا اینو حق میدونن ولی یه موردی هست که مهمه اونم فرهنگ و نوع برخورد طرف مقابل هست 

وقتی خودش این اعتقاد رو نداره چجور توقع داره شما این اعتقاد رو قبول داشته باشید 

با توجه به زندگی و نوع برخورد شوهرت براش حدود تعیین کن 

و بگو مثلا من از این حد به بعد راضی تیستم 

اگه بیشتر از شما آزاد هست میتونی همینو بازگو کنی و بگی که با اینکه تو منو محدود کردی ولی من راحتت گذاشتم ولی بیشتر از این نمیتونم قبول کنم .

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
سلام رویا جون  همسرم تازگیها بعد از دعوا قهر میکنه و تا چندین روز نمیاد آشتی و من مجبورم پا پی ...

درود عزیزم 🌷

در موردش در تاپیک کامل صحبت شده 

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
سلام رویا جان امیدوارم حالتون خوب باشه در مورد همسرم و مشکلی که حسابی فکرم رو ددگیر کرده میخواستم مش ...

درود عزیزم 🌷

همسرتون شماها رو دوست داره مشخصه ولی دست خودش نبست 

اگه قبول کرد بروید پیش روانشناس 

شوهرتون باید یک سری مهارت رو یاد بگیره و افسردگی که داره رو درمان کنه 

روح و روان هم مثل جسم آسیب میبینه و مریض میشه و احتیاج به درمان داره 

شما در خانه میانه رو در نظر بگیر و هر وقت محبتی کرد توجه و تعریف کن 

سلام ببخشید پست نامربوط میذارم یه جایی گفتید تعبیر خواب بلدید میشه کمکم کنید یه سوال دارم

درود عزیزم 🌷

متاسفانه دیگه انجام نمیدم