2777
2789
عنوان

تجربه رویایی 2

| مشاهده متن کامل بحث + 136177 بازدید | 986 پست
سلام خوبین رویا جون.یه مدتیه نیستین.انشاءالله که به خوشی و شادی سرگرم باشین.میخواستم ازتون یه سراغ ب ...

ممنون آرام جان فدای محبت و معرفتت💐💐💐💐😍😍😍

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
سلام میشه چند مورد از اون تعریف هایی که میشه از مرد کرد و بگین من تو این مورد خیلی ناشیم

درود کوثر جان 

زندگی خودت رو جستجو کن حتما شوهرت خصوصیاتی داره که ازش تعریف کنی و بزرگش کنی و دومین مورد چیزهایی هست که خودت دوس داری شوهرت داشته باشه 

مثلا کم خرج میکنه ...شما نباید اینو بروش بیاری 

برعکس همه جا جلو خودش هم باشه بگو وای شوهرم خیلی مرد لارجیه هر چی بخوام میخره برام 

و از اون طرف هم هر خریدی رو تشکر کن و تعریف .. هر چند کوچک 

نوع و مورد هارو خودت باید پیدا کنی عزیزم 

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام رویای عزیزم من شما رو از تاپیکهای گلبوته خانوم میشناسم از شما بسیار سپاسگذارم برای این همه خوبی ...

درود عزیزم 🌹

نظر لطفتونه

سلام رویای عزیزم امیدوارم تنت سالم باشه و کنار خانوادت بهترین اوقات رو بگذرونی راستش مشکلی برام پی ...

درود عزیزم 🌹

اول یه چیزی رو آویزه گوشت کن هیچ وقت برای خانواده شوهر که این چنین مشکلاتی هم دارن 

کاری بدون اطلاع شوهرت نکن 

وقتی نظر شوهرت در مورد برادرش این چنین بوده شما  هر دلیلی هم که داشته باشه حتی درخواست خود مادر شوهرت هم باشه اول به شوهرت باید خبر میدادی 

مردها برای خودشون منطقی دارن حالا اشتباه هم باشه ولی در مورد برادرش داره و شما باید در تمام مراحل زندگیت اینو در نظر بگیری اگه دوست داری آرامش زندگیت بهم نخوره 

شما گفتی یک هفته ناراحتی کرده تا اون لجبازی پیش اومده 

چرا مدریت نکردی با چند جمله میتونستی آرومش کنی و حق رو بهش میدادی 

البته کار شما انسان دوستانه بوده ولی وقتی به ضرر خانواده و زندگی خودت تموم بشه میشه دوستی خاله خرسه 

و مورد بعدی توهین به هم هست 

سعی کن موقع بحث اونقدر طول ندی که به توهین های متقابل برسه چون به عادت تبدیل میشه و کم کم اون عشق بینتون از بین میره

الان نمیدونم شوهرت برگشته یا نه 

ولی زنگ بزن یا پیام بده که بدون اون خونه صفا نداره و ....چیزهایی که خودت میدونی رام میشه رو بگو 

اصلا بگو من اشتباه کردم باید قبلش به تو خبر میدادم برگرد تا صحبت کنیم 

غرور نداشته باش فعلا صلاح اینه که شوهرت برگرده

نکته بدی شما روی نقطه ضعف مرد ها دست گذاشتی نمیگم اونم خطا نکرده ولی شوهرت الان اصلا حالیش نیست که به تو گفته هرزه ولی مورد خواهرش رو که توی سرش زدی یادشه و هی داره بهش بال و پر میده

اگه سیاست داشته باشی و درست عمل کنی 

حتما بخاطر حرفش ازت عذر خواهی هم میکنه 

سلام رویاجون امیدوارم حالت خوب باشه.فقط یه نکته ای رولازمه اشاره کنم شماگفتی همسرت گرم مزاجه وشما سه ...

درود عزیزم 🌹

میتونم بپرسم کجای پستم گفتم اینجوری قهر کنید خوبه 

این داستان زندگی من بود و باید همراه باشه با تمام مسائل حتی اشتباهات .شکست ها و....

تا دوستانی که میخونن بدونم که منم مثل خودشون اشتباه و شکست زیاد داشتم ولی عقب نرفتم و ادامه دادم 

اون مورد سه ماهه بخاطر جریان و پروسه دعوا و طلاق بوده که بنظرم شما با دقت نخوندید 

در همین تاپیک روش قهر و شدت و ...رو کامل توضیح دادم و جایی نگفتم حتی قهر کامل داشته باشید 

در مورد  فکرتان در مورد مردها متاسفانه اشتباه فکر میکنید خیانت مرد به هر دلیلی قابل توجیح نیست حتی نداشتن رابطه به مدت طولانی 

حالا قهر و دعوا رو بزاریم کنار بیماری هست 

خود من در دو مرحله بیماری و جراحی حدود سه تا شش ماه دوره نقاهت داشتم و شوهرم کنارم بود رابطه نداشتیم آیا باید خیانت میکرد ؟

اگه فکر میکنید که  مرد زندگیتان در این مورد میره جایی دیگه رفع نیاز میکنه 

پس زندگی مشترک با این شخص اصلا ارزش نداره چون به هر حال اینقدر بهانه در طی سالیان زندگی پیش میاد که باز بره جایی دیگه ....

خوشبختانه در میان مردهای اطرافم هم ندیدم که 

به خاطر نداشتن رابطه به مدت طولانی خیانت کنن 

عزیزم زندگی مارو فکر ما میسازه 

هر جوری فکر کنی روال زندگی میچرخه به اون سمت 👌👌

درود عزیزم 🌹 اول یه چیزی رو آویزه گوشت کن هیچ وقت برای خانواده شوهر که این چنین مشکلاتی هم دارن&nb ...

رویای عزیزم از پاسختون ممنونم 

بله درسته همه جاشو درست گفتی 

ولی رویا جون چند ماهیه که شوهرم همش دعوا ها رو ادامه میده و طولانی میکنه و تا هزار بار معذرت خواهی نکنم اشتی نمیکنه

ولی وقتی خودش مقصر باشه من با یه بوس یه شوخی یه معذرت خواهی ساده میبخشمش 

ذلم میخواد کاری کنم که این عادت از سرش بیافته و دیگه هیچوقت از خونه نره

بر این باورم در هر قدمی خدا را دارم  
سلام رویا جون ممنون میشم بهم راهکار بدی شرایط زندگی من اینجوریه که اکثر روزها همسرم از صب میره سرک ...

آسو جان، اگر میتونی یه مهارتی یاد بگیر که داخل خونه بتونی کار کنی و درآمد داشته باشی

اگر بتونی کمک خرج همسرت باشی اونم میتونه تایم کاریشو کمتر کنه و یا کلا شغلشو عوض کنه تا مدت زمان بیشترب پیش شما بمونه

طفلک تمام تلاشش برای راحتیه شماس

تو هم باید کمکش کنی

تو این وضعیت گرونی، همه ی سختی ها نباید رو دوش مردا باشه

بگرد ببین به چه مهارت هایی علاقه مندی

پیشنهاد خودم برنامه نویسیه چون خودم برنامه نویسم😅

راحت میتونی دورکاری پروژه بگیری و درآمدشم خوبه

سلام رویا جان، من تقریبا ۸۰ درصد کامنتات رو خوندم

میخوام بگم که خیلیییی انسان با شرف و با وجدانی هستی که اینطوری پیگیر مشکلات مردمی

من فکر میکنم هر کدوم از ما انسان ها یه نقش و وظیفه ای تو این کره ی زمین داریم تا تغییری ایجاد کنیم

شما با کمک کردن به بقیه، به خوبی نقش خودت رو ایفا کردی و باعث افتخاری

من پیشنهادی برات دارم عزیزم

از اونجایی که قلم خوبی داری حتماااااااااا به نویسندگی فکر کن و یه رمان از تجربیات خودت بنویس(جوری که ناشناس بمونی)

موفق تر باشی😍

سلام رویا جانم

امیدوارم زندگیت پر از آرامش باشه

رویای عزیزم

من و همسرم اخیرا وقتی با هم دعوا مون میشه همسرم سویچ ماشین و کارتی که برام روش پول میریزه رو ازم میگیره

و تا بعد از آشتی پسش نمیده 

این بار دومه که این کار رو میکنه

الان به نظرت رفتار درست چیه 

اگه دفعه بعد که سویچ رو داد بهم بگم نمیخوام دیگه احتیاج به ماشین ندارم که اینجوری یا دعوامون میشه باز یا اینکه اونم لج میکنه و قبول میکنه و اینجوری خودم بی ماشین میمونم

یه رفتار زیرکانه یادم بدین لطفا

دلم میخوام بفهمه که این ماشین مال منه و تحت هیچ شرایطی حق نداره سویچشو ازم بگیره

بر این باورم در هر قدمی خدا را دارم  

سلام رویاجون ممنونم ازوقتی که میزاری 

من یک مشکلی دارم اونم اینه که شوهرم خیلی عصبیه وبددهن کودکی سختی داشته همش فحاشی میکنه وزودپشیمون من خیلی توعذابم لطفاکمکم کن 

درود عزیزم 🌹 میتونم بپرسم کجای پستم گفتم اینجوری قهر کنید خوبه  این داستان زندگی من بود و با ...

سلام ودرود ویژه رویا خانم  امید وارم سلامت وایام بکام باشه

چندین ساله مطلبوتو سرچ میکنم ومیخونم تا بفکر افتادم برا همفکری برای رفع مشکلم با شما صحبت کنم

منو18 ساله ازدواج کردم  همسرم بسیار ایده ال گرا وارمانی هست نمیدونم رفتار والدین که تو روستا هم بودن باعث شده یا چیز دیگه خانواده موفقی از لحاظ تحصیل داره 

با بچه ها مدام سخت گیری ودرگیری داره مخصوصا با دختر 17 سالم ومیگه تو لوسشون میکنی 

قبلنا همش نظر مخالف داشتم که با سخت گیری هاش عرصه تنگ نشه ولی از بس قهر میکرد وبی محل وزندگیرو زهر  الان بهش میگم حق با شماست

ولی همیشه با هر مخالفت با بچه ها من مقصرم وبلافاصله قهر

با روش مقابله با قهر شما باهاش برخورد کردم وقت نیاز جنسی میاد اشتی ودوباره با مشکل جدید قهر

خسته شدم رویا جان چکارکنم دیگه الان حتی نمیخوام کنارش بخوابم 

من معتقدم خونه باید جای امن و فراغ بالی برای بچه باشه ولی همس  همش میخوا به بچه ها برنامه   وکار بده که خوب ومسوولیتی بار بیان حتی به من هم مدام برنامه وکار میده که منکه کارمندم حتی جمعه ها با خیال راحت وفکر باز تو خونه نیستم همش میترسم درگیری بینشون پیش بیاد

ممنون از راهنمایتون

رهگذار عمر سیری در دیاری روشن وتاریک....رهگذار عمر راهیست بر فضایی دور یا نزدیک ...کس نمیداند کدامین روز می اید . کس نمیداند کدامین روز میمیرد
درود بانو 🌹🌹 اول بهت بگم که احساس کردم نشستی و منتظر هستی که شوهرت زندگیت رو شاد کنه و احساس کردم ...

رویا جان ممنون ازینکه جواب دادی درسته من باید بفکر حال خوب خودم باشم 

اوایل اینکارو میکردم ولی میدیدم نتیجه ای که میخوامو نداره دلمرده شدم ، بهش میگم بیا بریم قدم بزنیم میگه خستم نمیاد . کارم نداره ولی همیشه یا سرش تو گوشیه یا خوابه یا خونه مامانشه

رویا جان ازدواجم با شوهرم سنتی بود چهره همسرم اونطور که باید به دلم ننشت . خدا منو ببخششه چهرش سن بالا میزد

علاوه بر اون افکارمون دیدگاهامون دغدغه هامون دنیایی با هم متفاوته ..اکتیو نیست اهل شوخی نیس اهل بیرون رفتن دو نفره نیس ..گاهی وقتا حس میکنم نقشش مثل پدره نه شوهری که کنارم باشه  با همون افکار پدرانه و سختگیرانه .. باورت میشه ما یه جمله برای حرف زدن نداریم کنار هم .. 

خیلی سخته ولی اینروزا به طلاق فک میکنم (تو تاپیکام همه چیزو نوشتم