سلام رویای عزیزم
امیدوارم تنت سالم باشه و کنار خانوادت بهترین اوقات رو بگذرونی
راستش مشکلی برام پیش اومده که اگه بخونی و جواب بدی از ممنون میشم و دعات میکنم
من و همسرم ده ساله که ازدواج کردیم و دوتا بچه دبستانی داریم
شوهرم تازگیا به شدت بد دل و حساس شده
چند روز پیش عمه همسرم که عمل کرده بود اومد خونمون دو روز موند چون خونه خودش شهرستانه و مادر شوهرم ازش خوشش نمیاد و خونه ش راهش نمیده
روزی که میخواست بره از من خواست که به برادر شوهرم زنگ بزنم که بیاد دنبالش که ببرتش دکتر و از اونجا هم بره شهرشون
منم زنگ زدم و برادر شوهرم اومد بردش
غروب مادر شوهرم زنگ زد و دعوام کرد گفت چرا به پسر من زنگ زدی منم گفتم عمه ازم خواسته که زنگ بزنم اونم گفت جر مهمونتو خودت باید بکشی و باید میزاشتی خودش زنگ بزنه
خلاصه قضیه رو به شوهرم گفتم و شوهرمم که از برادر مجردش خوشش نمیاد و باهاش قطع رابطه س و بهش شک داره...
خلاصه هر چی از دهنش در اومد بهم گفت و جنگ جهانی به پا شد
منم هر چی توضیح میدادم که به خدا هیچ قصدی نداشتم باور نمیکرد
و همش بهم میگفت تو هرزه ای و ....که زنگ زدی
ناگفته نماند که من و خانواده م مسلمون و نماز خونیم و شوهرم تا حالا هیچی ازم ندیده و منم از اون چیزی ندیدم ولی خواهرشوهرم یه بار با یه مرد زن دار دوست شده بود و اگر همسرم نفهمیده بود کارشون به جاهای باریک میکشید و مادر شوهرم قبلا بهم گفته بود که عمت ها و عموهای شوهرم همگی هرزه ن و مورد دارن
منم چون دعوا بالا گرفت به همسرم گفتم که خواهرت هرزه س که با اینکه شوهر داره با مرد زن دار دوست شده و عمه هات و عمو هات....خلاصه اون یکی گفت من ده تا جواب دادم...
شوهرم که حرفامو شنید و حرفامم حق بود دیگه نتونست جواب بده فقط گفت باید تاوان این حرفاتو بدی و به غلط کردن بیافتی منم گفتم محاله بت غلط کردن بیفتم
اونم وسایلشو جمع کرد و سویچ ماشینی که برام خریده بود و کارتی که هر ماه برام پول میریخت ازم گرفت و برد و رفت و شبا هم نمیاد
الان واقعا به غلط کردن افتادم ولی نمیدونم باید چکار کنم
مشکلم پول و ماشین نیست
خودم مقداری پس انداز مخفی دارم که میتونم باهاش یک ماه سر کنم و خونه هم به ناممه
ولی مینوام یه جوری دعوا رو جمعش کنم و آشتی کنیم
به خدا من عاشق شوهرمم اونم عاشق منه
درسته که من اشتباه کردم ولی اون دیگه ول کن نبود و هر روز دعوام میکرد تا اینکه دهن منو باز کرد و کارمون به اینجا رسید
ممنون میشم که اگر کمکی از دستتون بر میاد دریغ نکنید