2777
2789
عنوان

تجربه رویایی 2

| مشاهده متن کامل بحث + 136197 بازدید | 986 پست
اگه مقصر اون بود و‌کتک زده بود چی

درود بانو 

این موضوعش با پستی که ریپلای کردید بسیار متفاوت هست 

در مورد کتک مهمه که اولین بار باشه یا نه 

شوهر عادت کرده باشه به داشتن دست بزن 

خانم در چه موقعیتی باشه آیا حمایت خانواده رو داره یا نه ؟

و در آخر و مهمترین اینه که نظر خانم چی هست و طرز فکر در مورد این مساله 

مثلا خانم شدید ناراحت میشه که حقم داره ولی نظرش این هست خب مرده دیگه حالا عصبانی شده زده و.....

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
سلام رویا جانم چقدر خوب که پیدات کردم  میشه خواهش کنم منو راهنمایی کنی؟!  من خودم حساس ه ...

تاپیک رو از اول بخون 

اول روی خودت کار کن و بعد شوهرت 

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کاش باشی الانم  سلام ... من همسری پنهان کار و دروغگو دارم و خیانت مجازی دیدم ازش و اینکه معاشر ...

ببین من نمیتونم نظر قطعی بدم چون به غیر از خیانت مجازی که گفتید 

بقیه مسائل میتونه خطای فکری شما باشه و یا ...

یعنی با خصوصیاتی که گفتید این رفتارهایی که از نظر شما پنهان کاری هست . میتونه از ذاتش سرچشمه گرفته باشه و قصدی درش نباشه 

ولی مشاور درست گفته خیلی از رفتارهای طرف مقابل بخاطر ضعف در رفتار های خودمون هست 

گاهی با ترمیم و کاری روی خودمون طرف مقابل مجبور به تغییر رفتار میشه و اینجوری نصف راه رو رفتید

جدا از اینکه نتیجه خواهی گرفت یا نه باید تلاش خودتو بکنی در درجه اول برای وجود نازنین و با ارزش خودت🌹

رؤياي عزيزم سلام  من هر روز ميام و چك ميكنم كه به صفحه سر زدي يا نه  يه سوال برام پيش او ...

😂😂هیچی فقط نگاشون کنید بگید خواهش میکنم ...

ولی اینو یادت باشه اول کار خودت بعد دیگران

مثلا برای مورد بالا باید میگفتی باشه مامان جون

حتما بیا ولی من الان آماده شدم برم خرید وقتی برگشتم خبرت میدم بیاین 

مطمئنا ایشون هم قبول می کردن 

پس بهتره اول فکر کنی ببینی چی از همه مهمتره

اصلا یه لیست توی ذهنت درست کن و مطابق اون رفتار کن 

یه سری خواسته ها هستن که اصلا نباید بخاطر کسی نادیده گرفته بشن 

یه سری دیگه اشکال نداره و قابل تغییر زمانی هستن 

و مساله دیگه نه گفتن محترمانه رو تمرین کن 

باورم نميشه اومدين و جواب داديد رويا جان ... من خيلي دنبال مطالعه تاپيكهاتون بودم ... تاپيك كودك درون من خيلي كمكم كرد در رابطه با تغيير رفتار و رويكردهام با بچه هام ولي يه سوال دارم مني كه از ابتدا بلد نبودم رفتار درست داشته باشم با بچه هام ( البته عصبانيتها و خشونت همسرم بي تاثير نبود ) الان كه پسرم بزرگ شده و چهارده سالش هست ، چجوري جبران كنم . چكار كنم منو قبول داشته باشه ... من كه باهاش مثل دوست رفتار ميكنم باهم ساعتها ي گفتگو داريم . غذاي مورد علاقه ش رو درست ميكنم . چيزهايي كه لازم داره رو به باباش ميگم تهيه كنه .... ولي بازم يه جاهايي عقده هاش سر باز ميكنه و مثلا ميگه در كودكي منو اذيت كردي .. يا هميشه اخمو و عصبي بودي ( به من ميگه ). دوست داشتم باور ديگه اي در مورد من ميداشت تا باورش نسبت به خودش هم مثبت تر بود

در كمال تعجب ميبينم ، تماااام نگرانيهايم بيخود بود !!!!!!!سالهاااارا در حسرت ، روزهاااا را در نگراني گذراندم  در حاليكه ميتوانستم دوست بدارم و لذت ببرم  

بلد نيستم در طول روز چقدر مهربون باشم چون اكثرا از مهربونيام سوء استفاده ميشه و مثلا رفتار نامعقول نشون ميدن. و در كل بي پروان ... منم دوست دارم حد و حدود برا خودشون داشته باشن ... هر صدايي از خودشون درنيارن( اين مورد خيلي اذيتم ميكنه . دوست دارم اروم و بيصدا باشن ، حداقل صداي ناهنجار از خودشون درنيارن) كاش در اين مورد هم راهكار ميدادين رويا جان ... عاشق رفتارهاتونم ، كاش منم بتونم موفق باشم ..

در كمال تعجب ميبينم ، تماااام نگرانيهايم بيخود بود !!!!!!!سالهاااارا در حسرت ، روزهاااا را در نگراني گذراندم  در حاليكه ميتوانستم دوست بدارم و لذت ببرم  

يا اينكه شما ميگيد به آسوني رضايت نديم تا بچه ها منت كشي كنن و يادشون بمونه ، پسرم دلگير ميشه از ناراحتي من و زود دست از راضي كردن من برميداره، چكار كنم

درود بانو 🌹 متاسفانه دهن بینی سخته درمانش ولی با صبر و مرور زمان کمتر میشه در مورد نادیده گرفتن ش ...

سلام رویا جان 

میشه منم راهنمایی کنید

میشه بگید چیکار کنم ی زن ارزشمند باشم و شوهرمو مجدد عاشق خودمو زندگیم کنم؟

ما تصمیم گرفتیم دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکنیم

میخام عاشقم بشه و ب من و زندکیم وفادار

میدونه بدجور عاشقشم

میخام ارزش من و زندگیمو بیشتر از همیشه بدونه

رویای عزیزم 

مشکل خیلی بزرگی برام پیش اومده و به کمکت نیاز دارم. 

لطفا درخواست رو قبول کن کوتاه هست اما نظرت برام گرانبهاست.🌱

صدای آب اندوهگین به گوش می‌رسد، بحران آب را جدی بگیریم.
يا اينكه شما ميگيد به آسوني رضايت نديم تا بچه ها منت كشي كنن و يادشون بمونه ، پسرم دلگير ميشه از نار ...

درود بانو 🌷از اینکه به من لطف دارید و پست های منو خوندید سپاسگذارم .

در مورد احساس گذشته پسرتون بهتر اول خودتون فراموش کنید چون دیگه گذشته و اگه پسرتون به زبان آورد خیلی ساده و صادقانه ازش عذر خواهی کنید و بگویید که اون زمان سنم کمتر و تجربه کمتری داشتم و شما هم بخاطر کودک بودنتون اذیتهایی داشتید ولی الان فهمیدم که باید رفتار بهتری داشته باشم 

همین ....بهترین راه برای متقاعد کردن نوجوان صادقانه گفتگو کردن هست 

در مورد صداهای ناهنجار نوجوانان در خانه باید نصفش رو تحمل کنید و اینو تخلیه انرژی اونا بدونید زیرا برای سنشون لازمه ولی اگه زیاد شد و اذیت کننده حتما با شوخی و مثلا حالت تعجب بهشون تذکر بدید 

تذکر تنها کافی نیست 

مثلا بگو عزیزم من اذیت میشم و یا ترسیدم دیگه اینقدر بلند صدا تولید نکن (همیشه دانستن علت تذکر کمک کننده هست)

برای بچه های نوجوان و جوان شما دیگه قطعا و صد در صد  نمی‌تونید کنترلشون  کنید ولی نباید بچه ها اینو بدونن...

در مورد نشون دادن ناراحتی تا زمانی که بچه بیاد عذر خواهی 

...این در مورد نوجوانان صدق نمیکنه زیرا شخصیتشون دیگه مثل قبل وابسته نیست و غرورشان زیاد شده 

بعد از نشون دادن ناراحتی باید هر وقت نوجوان اومد طرف شما 

کم کم تحویلش بگیرید زیرا اومدن نوجوان به هر دلیلی خودش عذر خواهی و پشیمانی نوجوانمان  هست و نباید به زور از دهانش عذر خواهی رو بکشید بیرون 

ولی اگه مساله سنگین بود وقتی اومد طرف شما 

خیلی رک بهش بگید که من خیلی دوستت دارم ولی خیلی ناراحت شدم چون شما چنین برخوردی داشتی و این رفتار در مقابل بزرگتر  و مادرت درست نبود  ...شما نمی‌خواهید از من عذر خواهی کنی ؟ اگه عذر خواهی نکرد شما با نوجوانت مراوده داشته باش اما معمولی و هرگز قهر نکنید 

حتی یاد آوری عذر خواهی کردن هم نباید دستوری باشه 

سلام رویا جان  میشه منم راهنمایی کنید میشه بگید چیکار کنم ی زن ارزشمند باشم و شوهرمو مجدد عاش ...

درود بانو 🌷

تاپیک رو بخونید 

عاشقش باش ولی اول بهش نشون بده عاشق خودت هستی 

شوهرتون وقتی عشق و علاقه که به خودتون دارید رو ببینه و درک کنه ..اون موقع هست که عاشقانه دنبال شما میاد بهتون توجه میکنه 

بلد نيستم در طول روز چقدر مهربون باشم چون اكثرا از مهربونيام سوء استفاده ميشه و مثلا رفتار نامعقول ن ...

مهربون بودن با قاطع بودن منافات نداره 

اگه همه چیز سر جاش باشه و به موقع، بچه ها هم درک میکنن 

که چکار کنن 

البته این به معنی سر پیچی نکردن بچه ها نیست 

نافرمانی کردن اگه کم باشه،، طبیعی و لازم هست 

ولی کافیه قاطع بود و مهربان و تذکر و یاد دادن روش درست رفتار به نوجوان فراموش نشه