2777
2789
عنوان

تجربه رویایی 2

| مشاهده متن کامل بحث + 136197 بازدید | 986 پست

رويا جانم سلام دوباره من تو تاپيك كودك درون هم همين الان پست گذاشتم كه دخترم كم شنواست و ازتون كمك خواستم اما اين جا ميخوام در مورد زندگيم سوال بپرسم از تو مهربون ترين من٢٣سالمه شوهرم ٣٥ تقريبا٥ساله ازدواج كرديم و يه دختر يك سالو چهار ماهه دارم كه كم شنواست از اول زندگي مشكلات زيادي داشتم مثل قهر كردن شوهرم به مدت طولاني كه تقريبا دوسال طول كشيد تا تونستم خيلييييي كمترش كنم كه الان تبديل شده به يك روز كه بعد يك روز يادش ميره كه اين اخلاقش رو هم از مادر شوهرم به ارث برده بود جالبه بگم همين الان مادرشوهرم سه ماه بيشتره با پدر شوهرم قهر هستن و حتي كوچك ترين صحبتي نميكنن باهم دومين مشكلم وسواس شديد بود كه اون هم ارث برده از مادرشوهر كه باز راه هاي مختلفي رفتم كه خيلي بهتر شده من خودم ادم خيلي بي اعتماد بنفسي بودم كه يعد از خوندن تاپيك شما و گل بوته جون جون دوباره گرفتم الان خداروشكر هم خودم حالم خيلي خوبه هم همسرم خيلي بهتر شده البته تا قله راه زياده سوال من اينه من چطور و با چه راهكاري ميتونم به همسرم بگم كه خونه اي رو كه من براش تمام طلاهام  فروختم رو حداقل سه دنگشو به نام من بزنه و اين كه براي خونه و بچه و خودشبهترين خريد هارو ميكنه اما من نه بهم پول نميده ميگه الكي خرج ميكني ميگه خواستي چيزي بخري زنگ بزن بزنم به كارتت بعد حساب ميكشه اينم خودم عادته دادم اول وضع ماليمون خوب نبود عادتش دادم نخرم نپوشم حالا براي خودش ايفون ١٤ميخره  براي روز زن براي من قاب گوشي چه كنم درست شه خودم كردم كه لعنت بر خودم باز كم كم بهش ميگم با راه كاراي مختلف اما انگار سنگه سوال بعدي اين كه بغل و بوس فقط تو رابطه هست چون ميگه بغلت ميكنم به رابطه ختم ميشه و هميشه هم شرايطش نيست حرف عاشقانه هم كلا انگار بلد نيست من براش ميگم ولي او انگار نه انگار  خداروشكر از موقع اي كه به حرفاتو گوش كردم از اين رو به اون رو شده اما اين سه مشكل رو دوست دارم سريع تَر حل بشه كارايي كه كردم امروز رفتم خريد و گفتم بزن به كارت تا كمم كم عادت كنه هفته بعد ميخوام برم ليزر و بعدش برم يه پالتو  پوتين بگيرمش هي بگم ببين چه خوشگلم من يكم به خودم ميرسم عالي ميشم از اين حرفا بنظرتين جواب ميده 

رويا جانم انگار داره كم كم نتيجه ميده شوهرم تو بدترين شرايطم هم از اين كارا نكرده بود يه عالمه ظرف بود كاري پيش امد رفتم بيرون اومدم ديدم همه رو شسته دهنم باز موند تا حالا همچين كاري نكرده بود تو اين 5سال با اين كه خيلي خسته بود ,تازه يه شاخه گلم خريده بود كم كم داره هموني ميشه كه ميخوام انشالله رويا جانم هيچ موقع به چه كنم چه كنم نيوفتي هميشه تاج سلامتي بالا سر خودتو بچه هات بدرخشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام رویاجان

من ۴ ساله ازدواج کردم و یه دختر دو ساله دارم

شوهرم ازم خواست که دوباره باردار بشم البته گفت اجبارت نمیکنم

اما اخلاقشا می‌دونم اگه چیزی بخواد و درخواستشا رد کنم به همه چیز بی خودی گیر میده و خودشا یه جوری با بهانه های بیخودی تخلیه می‌کنه

اما واقعیت اینه که تو این چهار سال نتونستم به شوهرم اعتماد کنم و کارهایی کرده که من متوجه شدم(خیانت) اما به خاطر اینکه حرمت بینمون از بین نره فقط یه اشاره کوچیک کردم و اون هم معذرت خواهی کرد و حتی با اینکه می‌تونستم به صورت کامل بفهمم چیکار کرده  اما به خاطر اینکه پیش خودم فکر کردم شاید اگه کامل قضیه را بفهمم که چیکار کرده زندگیمون از هم بپاشه نخواستم قضیه را کامل بفهمم

بهش شک دارم و شوهرم هیچ وقت بهم نمیگه کجاس و یا کجا میره چیکار می‌کنه

حتی شبا دیر میاد ولی من نمی‌دونم تا اون وقت شب کجاس و اگه حرفی بزنم ویا بپرسم کجابودی دعوا راه میندازه

شاید الان اجباری در کار نباشه چون دخترم کوچیکه اما بالاخره اجبارم می‌کنه

از آینده میترسم هیچ وقت نتونستم به این زندگی دلگرم باشم

نمی‌دونم چطور درخواستشا برای بچه آوردن رد کنم که لج نکنه بهش چی بگم

رویاجان لطفاً راهنماییم کنید

سلام رویای عزیز 

مندویال و نیمه عقدم از اول زندگیمون بنای لجبازی رو گزاشت و عین دوسال حرف طلاق زد تا مرداد امسال رسما منو‌کشوند پای طلاق هرچی صبوری کردم تا برگرده نیومد تا سه جلسه مشاورمونو‌رفتیک تا بریم برای دادخاست پشیمون شد و با هزار بدبختی خانواده ها رو راضی کردیم و برگشتیم بهم از اواخر اذر 

اما من رفتم سر گوشیش البته نمیدونه من رمزشو دارم دیدم کل این مدت۴-۵ماهه با دختری ارتباط داشتن هرشب بیرون بودن شام کلی عکس ازش چتاشون همه چی داخل گوشیشه ی‌ اشاره هایی هم کردم ک میدونم اما سفت و سخت منکر شد گفت شک نکن بهم من کاری نمیکنم

اما قسم خورد ک عوض شده ک واقعا هم شذه اما این شک و بد دلی و بی اعتمادی من داره زندگیمونو خراب میکنه

من هرچی با خودم کار میکنم مدام شک دارم بهش ک چرا با من عکس نمیگیره چرا اسم منو ی چیز خاص سیو نکرده چرا من ک بگم بریم بیرون میگه پول ندارم و مداااام خودمو با اون دختره مقایسه میکنم هربارم چکش میکنم چیزی پیدا نمیکنم

همسرم مدام قهر میکنه و‌منم همیشه منتشو میکشم مدام پیامش میدم ک بلاکم میکنه این اخلاق قهرشو نزاشته کنار

منم اویزونم همش همیشه ترس نداشتنشو دارم 

دلمم نمیخاد برسم ب طلاق مجدد 

اونم میدونه جنون وار دوسش دارم

مهریه مو‌ بخشیدم 

این دفعم راه برگشتی ندارم

یجورایی میدونه از دست دادنی نیسم ازارم میده

البته اخلاقای بد زیاد دارم یکیش پیله بودنمه

غر زدنمه 

نمیدونم واقعا چیکار کنم تورخدا بهم بگید چیکار کنم😔😔😔

رؤياي عزيزم سلام 

من هر روز ميام و چك ميكنم كه به صفحه سر زدي يا نه 

يه سوال برام پيش اومده من دارم رو شخصيت خودم كار ميكنم رو اين كه خودمو دوست داشته باشم و به خودم احترام بزارم تا ديگران هم احترام بزارن اما انگار تو دور باطل گير كردم يا چون تازه يك ماهي هست شروع كردم به خاطر اونه مثال ميزنم من امروز قرار بود برم بازار خريد بچه كوچيك هم كه دارم مادر شوهر زنگ زد كه خونه اي گفتم ميخوام برم بيرون اما الان نه يه كم ديگه گفت پكيجمون خراب شده امروز ميخوام برم حمام بيام اونجا برم گفتم باشه بفرماييد خواهش ميكنم خدا شاهده از ساعت يازده و نيم صب تا سه و نيم بعد از ظهر تو حمام بود (عادشه) خلاصه منم از يه سري برنامه هم جا موندم چون نبايد ابو باز ميكردم با بچه كوچيكمم سخته بلاخره اماااا امان از من كه هر چ تا الان رو خودم كار كرده بودم خراب كردم مادر شوهر اومد بيرون و گفت دستت درد نكنه خيلي حموم چسبيد گفتم خواهش ميكنم  گفت ميخواستي بري بيرون اره نشد بري گفتم نه بابااا حالا واجب نيست كه بعدا ميرم مهم نيست اونم ديگه عين خيالش نبود ميدونين حس ميكنم با حرفام فهموندم بهش كه هيچ زحمتي نبوده و مهم نبوده و خيلي عجولم و اصلا فكر نميكنم سريع جواب ميدم هميشه ام تو جوابتم ميزنم تو سر خودم اينجا طوري بايد جواب ميدادم كه هم بگم خواهش ميكنم هم بفهمونم اذييت شدم بوخاطر اين كه بفهمه به خاطر محبت به اون بوده اما بلد نيستم حالا اين مسئله رو تعميم بدين به همه چي كلا ميگم نه بابااا كاري نكردم نه بابااا خواهش ميكنم كلا اينجوري چي كار كنم سريع تَر اين اخلاقتو درست كنم و جواباي منطقي و خوب بياد تو ذهنم 

پيشاپيش ممنون از پاسخ گوييتون 

رويا جان هستي ؟ تو ني ني سايت ؟ 

كاش ميتونستم باهات حرف بزنم .... منم مامان پر مشغله اي ام .... تمام عمرم خواستم مامان و همسر موفقي باشم .... 

تاپيك كودك درون رو دارم مطالعه ميكنم .... گلبوته خانم رو هم مطالعه كردم .... اما خيلي چيزا رو حالا حالاها بايد ياد بگيرم ....

هستي كمي باهات حرف بزنم ...

در كمال تعجب ميبينم ، تماااام نگرانيهايم بيخود بود !!!!!!!سالهاااارا در حسرت ، روزهاااا را در نگراني گذراندم  در حاليكه ميتوانستم دوست بدارم و لذت ببرم  

کاش باشی الانم 

سلام ... من همسری پنهان کار و دروغگو دارم و خیانت مجازی دیدم ازش و اینکه معاشرتی هم نیست و اینا من و آزرده کرده با مشاور صحبت کردم میگه باید رو خودت کار کنی و راهکار میدم بهت ولی خیلی استرس دارم با تجربیات شما به نظرت میتونم همسرم و تغییر بدم ؟؟؟ ۳۷ سالش

😊😊

سلام رویا جانم چقدر خوب که پیدات کردم 

میشه خواهش کنم منو راهنمایی کنی؟! 

من خودم حساس هستم و زود جوش میارم و سریع بنا رو میذارم رو غرغر کردن متاسفانهههه 

و چیزی که منو عصبی و غرغرو می‌کنه رفتار همسرمه که کاملا آدم بی‌خیالی هست (نقطه مقابل حساسیت من) و هر حرفی سریع قهر می‌کنه و شب با قهر بخوابه (دلیل عصبانیتم) 

ممنونم عزیزم بخاطر مطالب مفیدی که گذاشتی ، همسرم قبلا پیش مشاور میومد اونم با زور و فشارمن ولی الان ...

درود بانو 🌹

متاسفانه دهن بینی سخته درمانش ولی با صبر و مرور زمان کمتر میشه

در مورد نادیده گرفتن شما ..

باید بگم بیشتر خانمها وقتی وارد زندگی مشترک میشن به اشتباه از روی عشق به شوهرشون این روند رو برای خودشون بوجود میارن و وقتی متوجه میشن که دیگه شوهرش عادت کرده و اینو حق خودش میدونه 

حالا اگه شما خودت باعثش بودی و یا احتمالا دامن زدی به این قضیه فرقی نداره باید از الان شروع کنی و این رفتار اشتباه رو ترمیم کنی 

البته همیشه آرامش و صبور بودن رو در همه امور سر لوحه خودت قرار بده چون موفقیت در همینه

و دوم از خودت شروع کن به خودت احترام بزار 

مراسم ها و سالگردها برای خودت جشن بگیر و کادو بخر حالا نه جشن مفصل درست کردن غذای دلخواه و خرید کیک و کادو برا خودت و گفتن علتش به شوهر اینا میشه اهمیت دادن به خودت و اعلام کردن اون به شوهر ...این یک نمونه هست در زندگی میتونی هر روز صدها مورد پیدا کنی 

اگه در زندگی شوهرت اولویت و توجهش شما نیستی ...شما هم همانگونه باش نشون بده خودت مهمتری 

اگه بخوای بیشتر بهش توجه کنی به امید توجه بیشتر شوهرت این اتفاق نخواهد افتاد

گاهی سرد بودن و خودخواه بودن مردها رو به خودشون میاره، و زن براشون جذاب میشه

مردها زنان چشم گویان رو دوست دارن ولی براشون جذاب نیستن چون همیشه در دسترس هستن و نیازنیست کاری  برای بدست اوردنشون انجام بدن و کم کم روتین میشن

من همین الان هم گاهی مهربان و دلسوز و گاهی سرد و خودخواه و گاهی سرکش هستم 

در حد و اندازه ای که شوهرم به من اهمیت میده,

اهمیت میدم و گاهی کمتر ...تا توجهش رو جلب کنم و دنبالم باشه همیشه 

یه راهنما برای من وجود داشته اونم رفتار خود شوهرم ...نصف رفتار و برنامه های من بر اساس رفتار خود شوهرم چیده میشه 

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨

[QUOTE=262767208]درود بانو شما که به این قشنگی مشاوره میدین و راهنمایی میکنین کاش یه تاپیک برای دختران مجرد و را ...[/Q

درود عزیزم 🌹🌹

من عاشق کمک کردن به دیگران به هر طریقی هستم 

هر وقت که احساس کنم وقتم اجازه این کار رو میده حتما انجامش میدم 

چون دوست ندارم دوستان عزیزم رو منتظر بزارم 

و نتونم به موقع جوابشان رو بدم 

همین جا از تمام دوستان و خواهر های گلم که در این تاپیک پست میزارن و من نمیتونم زود جواب بدم عذر خواهی میکنم 🌹🌹🌹🌹🌹

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
سلام رویا جون خوشحالم دوباره پست هاتون را میبینم همیشه شاد و سلامت باشید  عزیزم با مردهایی که ...

درود بانو 🌹🌹

جواب پست شما مانند جواب دوستمون که در بالا گذاشتم هست 

اهمیت دادن خودتون به خودتون و عاشق خودتون باشید 

کم کم نتیجه رو خواهید دید 

رویاجان پست های مربوط به پوشک گرفتن کودک را دیدم ولی این مورد را ندیدم اگه امکانش هست پاسخ بدید  ...

درود بانو 🌹

گرفتن از شیر تا صبر روحی داره پس گرفتن پوشک با فاصله کم کار درستی نیست 

نشانه های آمادگی بچه به دو صورت بوجود میاد

اول  آمادگی ذهنی و رشد غدد درون بدن خود  بچه 

نشونه این مورد اینه که پوشک بچه در یک نوبت خشک میماند 

مثلا گاهی صبح بیدار میشه پوشکش خشکه 

یا  از خواب بعدازظهر که بیدار میشه پوشکش خشکه 

این نشون میده ماهیچه های مثانه و روده به خوبی کامل شده و میتونه ادرار و مدفوع رو نگه داره هر چند برای یک نوبت صورت گرفته باشه 

دوم رفتار و زمینه چینی خودتون هست

مثلا از روش دستشویی کردن صحیح صحبت کنید باهاش 

و هر وقت خودتون یا پدرش قصد استفاده از سرویس بهداشتی رو داشتید حتما اطلاع بدید بهش یا بلند بگید تا بفهمه 

محیط خانه رو باید مهیا این کار کنید 

فرش ها رو جمع کنید رو مبلی مناسب تهیه کنید 

اعصابتوت رو آرام کنید 

تا مدتی مهمانی و بازدید رو تعطیل کنید 

چون وقتی شروع کردید هرگز نباید دوباره بچه ببینه که پوشک شده چون دچار دوگانگی میشه 

و ذهنش دوباره بر میگرده به دوران استفاده از پوشک 

درود بانو 🌹 گرفتن از شیر تا صبر روحی داره پس گرفتن پوشک با فاصله کم کار درستی نیست  نشانه ها ...

اول پست اشتباه تایپی بوده 

*تاثیر روحی