2777
2789
عنوان

تجربه رویایی 2

| مشاهده متن کامل بحث + 136197 بازدید | 986 پست
سلام رویای عزیزم..ببخشید ی مردی میتونه بازم عاشق بشه؟ینی میخوام بگم که عشق نوجوانیش بیشتر در قلبش می ...

درود بانو 🌹

شما سوال بسیار بسیار کلی پرسیدید و این قضیه بر میگرده به اخلاق اون شخص و اینکه چجور از عشق اولش جدا شده و عشقشون چقدر واقعی بوده یا عشق زودگذر جوانی نبوده و ....خیلی مسائل دیگه 

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
سلام رویا جان.یه سوال داشتم اینکه شما وقتتون رو چه جوری میگذرونین با وجود سه تا بچه.من دو تا دارم و ...

درود بانو خوشحالم که موفق بودید 🌹🌹🌹

عزیزم تا بچه ها کوچک هستن اول بچه ها بعد هم خودت تازه گاهی اول به خودت باید برسی و خیلی خیلی مواظب انرژی و خواب و تغذیه خودت باشی تا بتونی با اعصابی راحت به بچه ها برسی 

من کار خونه اولویت آخرم بود البته کمک هم داشتم 

ولی مسیولیت بچه ها رو هیچ وقت به پرستار ندادم 

سعی میکردم لباس هایی بپوشم که کمتر منو شناخته نشون بدن 

چروک نشن یعنی بشورم و بپوشم 

بیشتر شلوارهای و لباس های جین رو استفاده میکردم 

خوراکی های کوچک و دم دستی همیشه روی میز روی اپن داشتم راه میرفتم میخوردم مثل مغزی جات انجیر و میوه های تکه شده آماده میکردم برای یک روز و روشو سلفون میکشیدم و روی میز بود  تا آخر شب مصرف میشد 

خلاصه باید ابتکار به خرج بدی تا کارها سریعتر انجام بشه و وقت داشته باشی برای خودت 

از بچه های بزرگتر هم کمک میگرفتم 

و همچنین از شوهرم وقتی میومد و بعد از استراحتش

ویتامین ها رو مرتب میخوردم 

غذا رو برای دو دفعه درست میکردم 

شب قبلش که شوهرم بود بچه رو میدادم بهش و ناهار فردا گاهی هم شام فردا رو آماده میکردم 

کمی بزرگتر شدن کلاس بیرون از خونه حتما حتما برا خودم میزاشتم حتی شده یک ساعت این کار به قدری منو شارژ میکرد که حد نداشت یک ساعت بیرون از خونه بدون بچه ها 

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام رویای عزیزم. امیدوارم حالتون خوب باشه.  رویا جان من نزدیک به 40 سال دارم و دو فرزند دارم. ...

درود نیکی جان 🌹🌹

دو مورد رو بهت بگم گذشته خانواده شما و خود شما میتونه تاثیر گذار باشه ولی اگه خودت بخوای و بهش دامن بزنی 

اگرم نخواب راحت میتونی بزاریش کنار البته فراموش نمیشه ولی میشه کاری کرد که فقط یک خاطره بمونه 

دوم وسواس خودت که قبلا هم بهت گفته بودم باعث میشه مشکلات سختر و پیچیده تر بشن 

راه شما خیلی سادس تعبیر روش گذشته و زندگی به سبک دلخواه ...همین 

از هر جایی که برات مهم شروع کن 

جلب توجه و عشق و نگاه عاشقانه شوهرت اولین هدفت باشه 

شوخ باش و جو خونه رو شاد کن برای هرکاری کنارش باش 

مطلب بخون که حرفی برای گفتن داشته باشی 

مردها جذب زنانی میشن که حرفی برای گفتن داشته باشن و شوخ باشن البته حراف خیر 

سعی کن موقع انجام کارها باهاش صحبت کنی و شوخی کنی و به خنده بیاریش 

جوری نشون بده که برات خیلی مهم هست توجه ویژه بهش داشته باش 

غرور الکی رو بزار کنار یعنی چی که نیاز نمی‌بینم کنارش بخوابم ذهنت رو و افکارت رو باید تغییر بدی تا موفق بشی 

چون اگه اینجوری فکر کنی همه کارهایت مصنوعی به نظر میاد و نمیدونی شوهرت رو جذب خودت و خونه زندگی کنی 

اول عاشق خودت باش عشق باید همه وجودت رو بگیره تا بتونی شوهرت رو جذب خودت کنی 

یه آدرس گذاشتم اون تاپیک هم بخون کامله 

موفق باشی دوست عزیزم 🌹🌹

درود بانو در این مورد قهر توی این تامین مطلب گذاشتم  بخوانید  در مورد اخلاق شوهرت باید ب ...

ممنونم عزیزم بخاطر مطالب مفیدی که گذاشتی ، همسرم قبلا پیش مشاور میومد اونم با زور و فشارمن ولی الان دیگه نمیاد اصلا همکاری نمیکنه ، من خودم  چطور میتونم حل کنم خیلی دهن بینه نسبت به خانوادش ، برای تصمیم گیریها خیلی مشکل دارم باهاش (فقط و فقط منافع خودش رو در نظر میگیره منو نمیبینه ) چه با زبون چه با برخورد جدی هر راهی میرم بازم منافع خودش در اولویته (خانوادگی این مدلین ) نمیدونم چطور با خودم همراهش کنم 

درود بانو شما که به این قشنگی مشاوره میدین و راهنمایی میکنین کاش یه تاپیک برای دختران مجرد و راجع به سوالاتی که باید پرسیده بشه و رفتار در  دوران نامزدی میزدین اگه این کارو انجام بدی ممنونت میشم رویاجون

سلام رویا جون خوشحالم دوباره پست هاتون را میبینم همیشه شاد و سلامت باشید 

عزیزم با مردهایی که میگن به زن نباید رو داد و برای هر کار محبت آمیزی که می‌خوان انجام بدن خیلی محتاط عمل میکنند حتی یه سلام ساده ...

شوهر من حتی برای سلام کردن هم نمی‌خواد رو بده و تاجایی که بتونه خودشا یه جوری مشغول می‌کنه یا یه جوری نشون میده که حواسش نیست و یا ...

حالا خودتون فکرکنید تو مسایل دیگه چقدر مشکل داره 

جواب پیام و جواب تماس را هم همین طور برخورد می‌کنه در همه موارد همین طور هست 

حتی گاهی وقتا موقع ابراز علاقه من یه جوری خودشا بی تفاوت نشون میده که نشون بده این کارات برام مهم نیست و خودش را خیلی بالاتر از من نشون بده 

یاحتی بعضی وقتا با رفتارهاش قصد داره منا تحقیر کنه که تو برای من مهم نیستی احساس میکنم از این کار لذت می‌بره  رویاجون لطفاً راهنمایی کنید 

با دلهای پاکتون برای آرامش قلب خودم و خانوادم یه صلوات مهمونم کنید🌹❤️
درود نیکی جان 🌹🌹 دو مورد رو بهت بگم گذشته خانواده شما و خود شما میتونه تاثیر گذار باشه ولی اگه خو ...

سلام عزیزم. ممنونم از راهنمایی ات  . دیدن پیامت خیلی خوشحالم کرد  . امیدوارم که همیشه پرانرژی و سالم و سلامت در کنار خانواده محترم باشید  .

از دریا آموختم غرق کنم کسی را که از حدش گذشت......!!

رویاجان پست های مربوط به پوشک گرفتن کودک را دیدم ولی این مورد را ندیدم اگه امکانش هست پاسخ بدید 

من دخترم دو سالش هست و قصد دارم از پوشک بگیرمش ولی آزمایشی چند باری پوشکش نکردم ببینم عکس العملش چه طور هست آماده هست برای از پوشک گرفتن 

متوجه شدم باهام نمیاد بریم دستشویی کنه و مقاومت می‌کنه و گریه میکنه

ولی اگه به بهانه آب بازی کردن ببرمش همکاری می‌کنه باهام و میاد دستشویی

و یه سوال دیگه علامت آمادگی بچه برای از پوشک گرفتن چیه 

این که همکاری نمیکنه یعنی آمادگی نداره و زود هست برای این کار 

و اینکه بعد که کارش را توی پوشک می‌کنه میگه مامان عوض کن 

و آلان سه ماه هست از شیر گرفتم اگه بخوام از پوشک بگیرمش اشکالی نداره نمی‌خوام از لحاظ روحی بهش فشار بیاد

نمی‌دونم دخترم آمادگی داره یا نه ؟

دوستان گلم با مراجعه به این تاپیک میتونید موارد بیشتری رو بخوانید  کاربر بزرگوارمون نازگل بانو ...

سپاس از لطف شما و کاربر عزیز نازگل بانو،🌹🌹🌹

درود بانو خوشحالم که موفق بودید 🌹🌹🌹 عزیزم تا بچه ها کوچک هستن اول بچه ها بعد هم خودت تازه گاهی ا ...

سلام رویا جون.ممنون عزیزم حتما راهنماییهات رو به کار میگیرم.مثل همیشه  عالی بود.ممنون از لطفت🌹🌹

سلام رویاخانم امیدوارم حالتون خوب باشه

من ۲۷سالمه و همسرم ۳۷سال الان ۹ساله ازدواج کردم و یه بچه ۳ساله دارم شوهرم بشدت رفیقبازه جدیدا هرشب هم مشروب میخوره و دیر میاد خونه منم سری آخر یه هفته پیش بود که خیلی حوصلم سر رفته بود چن باباهاشون تماس گرفتم که امشب زودتر بیاد هی گفت کار دارم قط کرد ساعت۱۰ شب آمد خونه و اینقدر مشروب خورده بود اصلا تو حال خودش نبود منم قاطی کردم و دعوا کردم گفتم مگه نگفتی کار داری پس چرا رفتی پی دوستات و خوشگذرونی مارو تنها گذاشتی تو خونه دیگه بحثمون بالا گرفت منم وسایلمو جم کردم آوردم خونه پدرم الان یه هفته با بچم خونه پدرمم شماره همسرم بلاک کردم ولی وقتی از خونه آمدم بیرون گفتم بیا توافقی جدا شیم اونم گف حتما دیگه نمیخوام برگردی الان به خواهرش گفته بهم بگه شمارشو از بلاک دربیارم که تکلیفمون روشن شه ولی من میترسم واقعیتش هم از برگشتن به زندگی هم از طلاق چون همسرم بیشتر از زن و بچش بفکر پدرو مادر و خواهربرادرشه بعدم اصلا مشروب خوری و رفیق بازی رو کاری بدی نمیدونه میگه همه انجام میدن بعدم خیلی تنبلی اصلا به خودش و سلامتیش اهمیت نمیده اینا باعث میشه از برگشتن بترسم از طلاقم میترسم چون حامی آنچنانی ندارم با بچه چجوری سر کنم نمیدونم چکار کنم میشه کمکم کنید؟

سلام رویاخانم امیدوارم حالتون خوب باشه من ۲۷سالمه و همسرم ۳۷سال الان ۹ساله ازدواج کردم و یه بچه ۳سا ...

درود بانو 🌹

الان نمیدونم در چه حالی هستید امیدوارم وضعیت خوبی داشته باشید 

بلاک کردن شما اصلا درست نبوده یعنی چی ؟

شما رفتی قهر بعدم بلاک کردی ....خب شوهرت چجور با شما صحبت کنه و ارتباط بگیره برای اصلاح امور 

عزیزم با یه پست واقعا نمیشه حرفی زد 

ولی بخاطر وجود یک بچه باید نهایت تلاشت رو انجام بدی که زندگیت رو درست کنی اگه نشد بعدا .....

باید با یک مشاور خبره صحبت کنید همراه همسرتان اونم حضوری 

درود بانو 🌹 الان نمیدونم در چه حالی هستید امیدوارم وضعیت خوبی داشته باشید  بلاک کردن شما اصل ...

سلام ممنونم که جواب دادین الان برگشتم سرخانه زندگیم همسرم آمد دنبالم اونم کلی از من ایراد گرفت جلو خانوادم گفت خوشش نمیاد مهمون بیاد درصورتی که اینجوری نیست ولی وقتی مهمون میاد چندروز میمونه منم با بچه واقعا خسته میشم همسرمم کمک نمیکنه من چندین بار با مشاور بصورت آنلاین صحبت کردم حتی چندماهم باهاشون پیش میرفتم ولی هم هزینش زیاد بود هم بچم نمیزاشت ادامه بدم وقت نداشتم البته نتیجه هم نمی‌داد بعدم همسرم نمیاد مشاوره به هیچ وجه.

الان یه ۳هفته ای میشه من برگشتم خونم ۲بار رفته پیش دوستاش و الکل خورده همش دنبال فرصتی که کسی خونمون باشه پیش ما وما تنها نباشیم تا اونم بره پی دوستاش خیلی الکی خودشو درگیر میکنه اموال برادرشو میزنه اسم خودش چون اون هیچی اسمش نمیزنه بخاطر مالیات و اینا الان چند ماهه درگیر کارهای اونه حتی نمیتونه یه دکتر بره مشکلی داره که باید آب درمانی کنه اما وقت نمیکنه الکی وقتشو با رفیقبازی پر میکنه نه به خودش اهمیت میده نه منو بچم فقط رضایت مادرو پدرو برادرش براش مهمه خودشو به آب و آتیش میزنه اونا راضی باشن.

الانم تصمیم داره یه مغازه باز کنه که هرروز بساط رفیقبازیش فراهم باشه هم کلی خرجشون میکنه هم دیگه هرشب دیرمیاد و منو بچم تنها میشیم قبلا مغازه داشتیم این بوده شرایطش و من واقعا نمیدونم چکار کنم درمونده شدم از دستش انگار کمبودی داره که با اینکارا جبرانش میکنه