2777
2789
عنوان

تجربه رویایی 2

| مشاهده متن کامل بحث + 134483 بازدید | 985 پست

البته رویا جان من یه یک گراند هم از همسرم بگم من واقعا یادم نمیاد همسرم بگه بخنده از همون اول ازدواج مخصوصا من از خونواده ای میام که میگیم می‌خندیدم تو جمع ما من می‌دیدم همسرم اذیت میشه تو جمع خودشون هم که نه کسی با کسب شوخی داره نه چیزی. چطور بهش حالی کنم که بابا دلیل بیماریت من نیستم گذشتته و پدر دیکتاتوری که داشتی هفده هجده سال از مادر شوهرم بزرگتره یک پدر سالار واقعی. یقه منو ول کنه. چون اینجا دکتر هم که رفته گفته شما مشکل احساسی داری که حل نشده اونو که شنیده حالا یقه منو گرفته تو منو مریض کردی.

سلام به دوستای عزیز مخصوصا رویا بانوی گرامی💖  مشکل همسرم تو بد دلی مشابه شماست. منم تا الان س ...

درود خدمت شما دوست عزیز 

انتخاب چادر از اول بوده یعنی شوهر تون خواستن قبل از ازدواج و یا نه بعدا گفتن ؟

ولی هر مورد که بخوای نظر شوهرت و مطابق بانظر خودت کنی نباید رک گفت بهش که چه نظر و قصدی داری مخصوصا اگه با درخواست شما هم قبول نکرد ...

اوایل خوب رعایت کن و بعد کم کم به بهانه گرم بودن و یا اذیت شدن موقع راه رفتن و بهترین دلیل این روزا ویروس کرونا هست که میتونی بگی که چادرم به همه جا میخوره و میکروب با خودش میاره، تو ماشین و خونمون 

این مثال بود هر موردی که تو زندگیت میتونی ازش استفاده کنی بهره ببر صبر کن و ادامه بده تا به نتیجه برسی 

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

البته رویا جان من یه یک گراند هم از همسرم بگم من واقعا یادم نمیاد همسرم بگه بخنده از همون اول ازدواج ...

درود سحر جان 💖💖

با شناختی که از شوهرت پیدا کردم فعلا فکر اینکه بیاد و اعتراف کنه که اشتباه کرده  نباش 

پس فعلا روی ترمیم رابطه کار کن و شما از پست هاتون معلومه وسواس فکری داری و مدام حرفا و کنایه ها رو با خودت مرور میکنی 

اشتباه شما اینه که هنوز شوهرت راه خودشو کامل پیدا نکرده و شما ازش انتظار داری کامل و درست رفتار کنه

چون مجبور شده برگرده کنایه زدن و اینکه شما تنبل هستی و...رو میگه که این ضعف خودشو بپوشاند ...یه سوال؟

دوستان خارجی شما از کجا فهمیدن شما سوپر مادر هستید ؟آیا با شما زندگی میکنند؟

حتما جواب شما خیر هست ...شما کارهایی رو بردید و یا تعریف کردید که فهمیدن ...پس رمز اول تعریف از خود هست, انجامش بده جلو شوهرت 

دوم در مقابل هر کنایه و ایراد جای چهره و چشمان غمناک که شوهرت همینو میخواد برعکس لبخند بزن و سرتو بالا بگیر و جواب مناسب بهش بده و گاهی این جواب ها رو ربط بده به بودن خودش ... ((((البته از کینه نیست دوستت داره ولی فعلا این سلاحش هست ))))چون به عنوان یه مرد غرورشو گذاشته کنار و برگشته...

کم کم این مدل حرف زدنشو ترک میکنه و یه مدت سکوت میکنه و بعد کم کم شروع میکنه تعریف و قدر دانی 

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
سلام رویا عزیز  یه سوال داشتم شما تونستی پدرت رو ببخشی  و اگه تونستی چطور   ممنون ...

درود عزیزم 💖💖

بله بخشیدم ولی دیگه اعتماد ندارم بهش 

برخلاف حرفا و تهمت ها و کارشکنیهایی که کرد بخشیدمش فقط بخاطر اینکه پدر هست به اندازه حرمت یک پدر 

الان چند ساله که رفت و آمد رو قطع کردم 

شاید باورتون نشه اینقدر ضربه زدن بهم که مجبور شدم به پسرم و دخترم هشدار بدم  که متاسفانه از خانواده من دور بمونن و اعتماد نکنن 

حالا چطور تونستم ببخشم ؟

احساسم رو نسبت به آدما تغییر دادم چون دریافتم هر شخصی که به دیگران آسیب بزنه در گذشته کمبودها و ضربه هایی خورده که الان اینجوریه حالا برخی از اونا روششان رو عوض میکنن و تصمیم میگیرن چون خودشون آزار دیدن مواظب باشن دیگران اذیت نشن ولی تعداد بیشتری به رفتارهای ناهنجار رو میارن 

پس ذاتن خودشون مقصر نبودن در نیمی از این ناهنجاریها پس من هم پذیرفتم و راحت بخشیدم

✔✔✔این مدل فکر کردن در مورد همه افراد که باهاشون برخورد دارید جوابگو هست 👌👌

دوم وقتی قلبم میشکست یاد گرفته بودم با خدا درد و دل کنم و بعد باهاش یه معامله میکنم میگم خدایا من میگذرم از اون شخص ولی بجاش قلبم رو درمان کن و منو مثلا تو فلان کار موفق کن ...

دوست عزیز من هیچ وقت بدون جواب از طرف خدا نموندم 

و سوم همیشه جای نفرین و آه .. شده هر روز دعا میکنم همه افراد خانوادم و خانواده شوهرم حال خوب ...برکت و مال زیاد ...وموفقیت نسیبشون بشه 

یه روز پسرم ازم پرسید مامان چرا در حق همه حتی اونایی که بهت بدی کردن این دعا رو میکنی؟و چرا هیچ وقت برای خودمون نمیگی...

بهش گفتم یکم به وضع زندگی خودمون از همون نظرها و زندگی اون اشخاص نگاه کن 

کدوم مطابق دعای من شده ...؟یکم فکر کرد گفت زندگی خودمون ....

منم گفتم حالا فهمیدی چرا در حق دیگران این دعا ها رو میکنم ...

رمز کار من و اینکه این همه ریلکس هستم اعتماد به خدا هست و ایجاد حس مثبت بجای حس بد منفی و نفرین 

موفق باشی دوست عزیز 💖💖

درود عزیزم 💖💖 بله بخشیدم ولی دیگه اعتماد ندارم بهش  برخلاف حرفا و تهمت ها و کارشکنیهایی که ...

سلام عزیزم ممنونم از پاسخ بسیار زیباتون  

خانمی یه سوال داشتم شما چطوری تونستید استرس خودتون رو کنترل کنید و از لحاظ روحی و جسمی دوباره سر پا بشید 🌺 

سلام رویای عزیزمن خیلی وقته تاپیک هاتون رودنبال میکنم وتاالان خواننده خاموش بودم شخصیت شماقابل تحسینه شمااسطوره هستین الگوی من هستین وآرزومه که مث شماقوی وبااراده باشخصیت بشم تاالان خیلی چیزاازتون یادگرفتم واقعاازتون ممنونم که تجربیاتتون روبامادراشتراک میزاریدوبهمون کمک میکنید❤❤❤❤❤❤❤❤

سلام رویای عزیزم 

نزدیک ده سالی میشه متاهلم وبچه هم دارم،شوهرم قبل ازدواج بامن بایه دختری رابطه عادی درحد پیامک داشته،اینو بعدازیکی دوماه از عقد بهم گفت ومن نمیدونم چرا زبونم قفل شد وبخشیدمش،الان بعداین همه سال یکی دوبار اسم اونو گفته پیش من ومنم باهاش یه دعوای اساسی کردم که دیگه حق نداره بگه واینا...

حالا ازشما سوالم اینه،من اشتباه کردم بخشیدمش ؟دوم اینکه همش یادم میفته متنفرمیشم ازش بعضی وقتا،مخصوصا که کارش یجوریه که با خانوما ارتباط داره وقتی میاد ومیگه فلان خانم این کاروکرداینجوری گف خیلیییی بدم میادازش همش یاده گذشته اش میفتم ونمیتونم دلمو باهاش صاف کنم ،درحالیکه اون موقع عقدقسم میخورد که فقط چندروز پیامک بازی میکردن وهیچ اتفاق خاصی نیفتاده بینشون😏

من بااین حسم چیکارکنم ،اصلاااا نمیتونم ببخشمش بااینکه توظاهرشادم ومیگمو میخندم اما ته دلم راضی نمیشم هیچوقت ازش،ممنون میشم کمکم کنید!💋🌹❤️

درود خدمت شما دوست عزیز  انتخاب چادر از اول بوده یعنی شوهر تون خواستن قبل از ازدواج و یا نه بع ...

من بخاطر کارم میپوشم ولی بیرون رفتنی گاهی آره گاهی ن منظورم مجردی ام بود. در این باره تو خاستگاری و... صحبت نکردم

جان جانانم💗💕

سلام رویا جون خوبی عزیزم ؛رویای عزیزم میدونم که خیلی مشغله دارید ولی اگه بتونید تایپیکی هم در مورد افزایش عزت نفس واعتماد به نفس بزنید تا بتونیم در این موردها عمقی رو خودمون کار کنیم.خیلی عالی میشد....❤❤

سلام رویا جون من شما توی تاپیک های گلبوته جون پیدا کردم و واقعا تحسینتون میکنم شما برای من ی الگو هستید و من تصمیم گرفتم خودمو دوست داشته باشم و یک ملکه بشم همسر من همیشه مثه یک ملکه با من رفتار میکنه ولی متاسفانه من اصلا ارزش خودمو نمیدونم و خودمو دوست ندارم ولی الان یک هفتس ک تصمیم گرفتم تغییر کنم و اینو از شما یاد رفتم امیدوارم ک تاپیک هاتون ادامه داشته باشه و ما از وجودتون بهره ببریم عزیزم 

ممنونم که تجربه هاتونو در اختیار ما میذارید♥

درود عزیزم 💖💖 بله بخشیدم ولی دیگه اعتماد ندارم بهش  برخلاف حرفا و تهمت ها و کارشکنیهایی که ...

سلام رویا جون

من شوهرم دوسم نداره مثه همخونه باهام رفتار میکنه یکم.چکار کنم درست شه

و اینکه

از اولش و کلا اصلا اهل بیرون رفتن و گردش نبود.خیلی خیلی کم اونم ب اصرار ما

جدیدا خیلی با دوستاشه و تو خونه ساعت ۱۲ خوابه خوابه.اما با دوستاش تا‌پنج بیدار و بهش خوش میگذره چکار کنم

من فوق العاده ادم با انرژی پایه و کودک درون دار و اصلا غر غرو نیستج

سلام رویاجون 

منم مخام خودمودوس داشته باشم و حرمت نفس و اعتماد بنفس داشته باشم 

مشکلم اینه

چون خودمو دوس نداشتمو اعتمادبنفسم کم بود همش بشوهرم مگفتم اعتمادبنفس ایناندارم 😪خودمو هی کوچیک کردم پیشش حالا فک مکنم منو یه ادم ضعیف میدونه 

چیکارکنم ازذهنش بره ؟ ی ادم بااعتمادبنفس ببینه منو

امکان داره همیش منو ضعیف ببینه حتی اگ تغییرکردع باشم ؟ 

من فکر می کنم که این حرف صد در صددر مورد شما  صادق است!

جویس مایر می نویسد:

یک زن قدرتمند می داند چگونه زندگی خود را مرتب نگه دارد.حتی با اشک درچشمانش او هنوز هم با لبخند می تواند بگوید"خوبم".

پاینده بادا زنان قدرتمند