2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منامیک اسیدبرای دردپریودیه وخونریزی روقطع نمیکنه 

ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم....                        وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛  درناتمام یک "انتظار" تمام   شد

اگرمیخواهی پریودت قطع بشه بایدقرص ال دی بخوری

ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم....                        وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛  درناتمام یک "انتظار" تمام   شد
من دیروز از دکتر اومدم هر ۸ ساعت دوتا بخور و اگه شدیده و طولانی باید بری سونو بدی مشخص شه چیه مشکلت ...

چهارده پونزده روزه پریودم. زیاد نیست مثل لکه بینی هست ولی یروز زیاد میشه دوباره کم میشه

چهارده پونزده روزه پریودم. زیاد نیست مثل لکه بینی هست ولی یروز زیاد میشه دوباره کم میشه

پس هیچی نخور دقیییقا مث خودت بودم رفتم نوشت سونو اورژانسی انجام دادم مشخص شد فیبروم دارم تو تخمدانها دارو دادواسش سرخود هیچی نخور ن ال دی ن مفنامیک سریع برو دکتر تا نری قطع نمیشه ببین مشکلیت چیه جبران اینهمه خون رفته هرچند لکه بینی خیلی سخته دکتر بهم گفت کم خونی گرفتم

زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد ....
بدون نسخه پزشک میشه بخورم؟

آره فقط بایدهرروزبخوری بعداز۲۱روز نخوری پری بشی