2777
2789
عنوان

تجربه رویایی 2

| مشاهده متن کامل بحث + 134486 بازدید | 985 پست

بینظیرییییییی رویا جونی  

مادربزرگم میگف:هرموقع از خدا ناامید شدی حتما شیطون بغلت کرده!وقتی سایه شیطون نزدیک دیدی فوری بایست.سر سجاده بایستی و قامت ببندی قد شیطنتش بهت نمیرسه.فقد دست روی گوش هاش میزاره تا صدای لبیک گفتن به درگاه حق نشنوه.سجده که طولانی شد بدنش از تقلای بلندکردنت درد میگیره.ذکرتو بلند بگو بزا اون جیغ بکشه که نشنوه.کر و کور و فلجش کن حتی اگه تن خودت رو به ناتوانی بود.. ❤love it or leave it...❤.یا بهش عشق بورز یا ترکش کن❤

سلام رویای عزیز

امیدوارم حالت خوب باشه

رویا جون شوهر من خیلی زیرکِ

یعنی موندم از دستش چیکار کنم😑🤣تمام سیاستامو میفهمه

مثلا گفت زرزر بیا بریم بیرون من گفتم وای جدی عشقم اخ جووووون🤩🙂😁

گفت خانوم چرچیلِ من😉اینارو میگی که خوشم بیاد یه تیکه ببرمت بیرون🤣🤣🤣

نمیدونم چیکار کنم از دست این شوهرم

راه حل شما چیه؟

خدایا شکرت بابت تمام نعماتت...❤❤❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام به رویای عزیز❤ مهربانو من متاسفانه اخلاق بدی که دارم سریع گریم میگیره و این برام خیلی سخته دوس ...

درود عزیزم 💖💖

من هم بسیار دل نازک بودم حتی وقتی از نظر بدنی هم خسته میشدم گریه میکردم 😂

یادمه یه روز با اکیپ دختر پسرا که بیشتر فامیل بودیم رفتیم کوه وقتی رسیدیم بالا من خیلی خسته شدم و یهو گریم گرفت همه تعجب کرده بودن و نگران شدن نکنه اتفاقی افتاده و یا کسی اذیتم کرده ...خلاصه دلیل رو متوجه شدن کلی دستم انداختن و اذیتم میکردن ...این برای من خیلی اذیت کننده بود و موقعی که ازدواج کردم رو خودت تصور کن 

اتفاقا اولین کاری که روش تمرکز کردم این بود 

برای شما نمیدونم چجوریه یعنی چه مدلیه این گریه کردن

ولی اون موقع تحقیق کردم 

از ضعیفی بدن و کمبود آهن 

ذاتی بودن و احساساتی زیاد از حد 

و افسردگی 

برای من دوتاش بود و رفعشون کردم خیلی کمک کرد که بتونم جلو اشکم رو بگیرم 

و یک دفعه این اتفاق نیافتاد یعنی چند ماه طول کشید تا بتونم ظاهرم رو قوی نشون بدم 

راستش اینقدر گریه کرده بودم برا هر چیزی که شوهرم وقتی دید دیگه گریه نمیکنم فکر کرد اتفاقی افتاده و برام مشکلی پیش اومده 😂😂

درست قبل از بدنیا اومدن دخترم این مشکلم رو کامل حل کردم 

یادم میاد دخترم پنج سالش بود یبار تو یه مراسم ختم نزدیکان کمی اشک ریختم و وقتی از مجلس ختم برگشتم دخترم بهم گفت :چرا گریه کردی؟ مگه مامان ها هم گریه میکنن ؟

یعنی تا اون سن گریه منو ندیده بود 

این برام خیلی خوشایند بود 😊

پس اصل خودت هستی 

🔴🔴🔴همون خواستن توانستن است 👌

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
سلام رویا جان 💐 خوشحالم ازینکه تاپیک و باز گذاشتین ...عزیزم من ازتون راجع به خودم میخواستم سوال بپر ...

درود بانو ❤

راستش این موردی که میگید با توجه به فرهنگها و انتظارات اطرافیان از هم دم و همراه متفاوته 

ولی نکات کلی برای عموم مردم و روابط بینشون

اینه که قضاوتشان نکنی حتی با مدل نگاه کردن یا زبان بدنتون چون راحت اینو درک میکنن و ازتون دور میشن 

موقع در دل و صحبت با شما نباید تو حرفشان بپرید یا سوال بیجا کنید فقط در سکوت خووووب گوش بدید 

در مواجهه با افراد طوری رفتار کنید که اعتمادشان به شما جلب بشه این خیلی مهمه 

مثلا از تیپ باز بد نگید وقتی طرف مقابل شما تیپش باز و راحت هست 

یا از مدل فکر کردن و طرز زندگی که احیانا خود اون فرد داره 

کلا آدما جذب کسایی میشن که اطلاعات بالا دارن 

متین و آروم هستن و مرتب و به روز و صمیمی

و در آخر خودتونو حتی بسیار کم به دیگران تحمیل نکنید و قابلیتهای خودتون و به رخ نکشید مگر در مواقع خاص 

و اگه خودتون گاهی درد دل و یا مشکلی دارید با دیگران در میان بگذارید حتما اونا هم ترقیب میشن که با شما در دل کنن 

در مورد نزدیکان مثل شوهر و بچه باید خودتون کنارشان برید و صحبت کنید 

ولی دیگران هر چقدر که رابطه فامیلی دورتر باشه باید با احتیاطتر عمل کنید 

شناخت آدمها و اینکه بتونی حدس بزنی چجور نرم میشن و یا چه خصوصیتی دارن خیلی مهمه 

اینجا هم روانشناسی کمک میکنه بهتون 

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
سلام رویای عزیز امیدوارم حالت خوب باشه رویا جون شوهر من خیلی زیرکِ یعنی موندم از دستش چیکار کنم😑 ...

خوب عزیزم انتظار اینکه درک نکنه اشتباه هست 

حتما متوجه میشه ولی شما نگران نباش قبلا تو پست هام گفتم مردها برخی مواقع میفهمن ولی بخاطر خصلت ذاتی که درونشان هست از این بابت لذت میبرن اگر چه به زبان هم بیارن ...

پس تو خودتو نباز و ادامه بده و در جواب بگو من اگه برای تو اینجوری نگم پس برای کی دلبری کنم ؟و یه بوس تقدیمش کن 

مردها هر چند هم زیرک باز هم معتاد توجه زن هستن از هر نوعی 

سلام رویاجون  منم مخام خودمودوس داشته باشم و حرمت نفس و اعتماد بنفس داشته باشم  مشکلم ای ...

خوشبختانه با تغییر رویه و حتی به زبان آوردن اینکه من خیلی حالم بهتر شده شجاعتر شدم 

انگار اعتماد بنفسم برگشته و خوب شدم 

هم حال خودت بهتر میشه و هم ذهنیت شوهرت کم کم اونجوری که میخوای میشه 

پس نگران نباش شروع کن 

از هر چیزی که ترس داری برو تو دل کار 👌👌

سلام عزیزم ممنونم از پاسخ بسیار زیباتون   خانمی یه سوال داشتم شما چطوری تونستید استرس خودتون ر ...

خواهش بانو 💖

راستش متاسفانه از یه دوره ای بخاطر شوک رفتار بد پدرم و خانوادم دچار استرس تقریبا ماندگار شدم و تو یه دوره تمرکزم هم از دست دادم و دارو استفاده کردم حدود سه ماه تا کم کم گذاشتم کنار 

ولی استرس بود و با ورزش و تقویت بدنم و رفع کمبود ویتامین ها الان استرسم خیلی کم شده و میتونم بگم ندارمش 

کلا ذاتم لجبازه  نه اینکه با همه لجبازی کنم نه

فقط با حوادث بد و مخالف هدفم جاهایی هم که ضربه شدید بود یه مدت کوتاه عقب میرفتم ولی بعد با حالت خنثی و نیروی عجیبی دوباره شروع میکردم تا موفقیت و لجبازی من اینجوری بود و هست 

الان یه حالتی دارم که روحم و بدنم تا یه جایی اجازه ورود استرس و ناراحتی رو میدن

بیشتر بشه میرم رو حالت خنثی 😆😆

چون تمرین کردم که بیشتر این احساس های بد رو جدی نگیرم و قبول نکنم 

همون تمرین  دادن ذهن 👌👌

سلام دوست من 

من الان که ماجرا شما رو خوندم انگار زندگی خودمه با این تفاوت که شوهر من خیلی هم بد دهنه.درست وسطای تغییر رفتارم اما خیلی کم آوردم من حتی به جدایی فکر میکنم اینقدر خستم.ای کاش میتونستم با شما تلفنی صحبت کنم.

سلام رویای عزیزم  نزدیک ده سالی میشه متاهلم وبچه هم دارم،شوهرم قبل ازدواج بامن بایه دختری رابط ...

درود بانو گل ❤

رفتارها و روابط قبل از ازدواج به خود فرد ربط داره

و شما نباید خودتون و نگران اتفاقات و اشخاص اون دوره کنید مگر در موارد خاص 

تو این ده سال رفتار بدی دیدی از شوهرت ؟

اگه نه پس تمومش کن و فراموش کن 

این حساسیت اول روحتو اذیت میکنه و کم کم با بروز رفتارهایی ناخواسته شوهرتو از خودت دور میکنی

سلام دوست من  من الان که ماجرا شما رو خوندم انگار زندگی خودمه با این تفاوت که شوهر من خیلی هم ...

درود دوست عزیزم 

متاسفانه تنها راه ارتباط همینجاست 

برای من راه دیگر مقدور نیست بازم های میخوام

من بخاطر کارم میپوشم ولی بیرون رفتنی گاهی آره گاهی ن منظورم مجردی ام بود. در این باره تو خاستگاری و. ...

خوب اگه شرط شوهر تون نبوده کارت راحتتره

کم کم شروع کن با بهانه هایی غیر مستقیم 

درود بانو گل ❤ رفتارها و روابط قبل از ازدواج به خود فرد ربط داره و شما نباید خودتون و نگران اتفاقا ...

ممنون عزیزم ❤️💋

من میگم چون من قبل ازدواج با احدی رابطه نداشتم میتونستم ولی خودم خواستم پاک بمونم ک شوهرمم عین خودم باشه ،امااینجوری شد دلم میگیره ...

بله تو این چند سال ببخشید نمیتونم واضح بگم توزمانای خیلییی حساس که زنوشوهر باهم خیلی راحت میشن اسم اون دختره رو گفته منم از وقتی شدید دعواکردم باهاش نگفته ،ولی حس میکنم هنوز تو ذهنشه ....

بعدم اینکه شیطنت کرده مثلا چیز میزای بدی تو گوشی یا لب تاپ اینا دیده بعد فهمیدم مچشو گرفتم خیلیم اعصابم خردشد،راستش خیلی اعتماد ندارم بهش دیگه فقط تو ظاهرشادترین ومهربون ترین زنه دنیام.....

آخراین رابطه خوب نمیشه نه؟😔

سلام رویا جون من شوهرم دوسم نداره مثه همخونه باهام رفتار میکنه یکم.چکار کنم درست شه و اینکه از او ...

عزیزم مواردی رو که گفتی خیلی کلی هست 

علت ها ی زیادی وجود داره 

سن ازدواجتون ؟

خودتون چند سالتون هست؟

بچه دارید ؟

ممنون عزیزم ❤️💋 من میگم چون من قبل ازدواج با احدی رابطه نداشتم میتونستم ولی خودم خواستم پاک بمونم ...

این حس شما که چون شما با کسی نبودی 

پس شوهرتم باید اینجور باشه باید قبل از ازدواج

روش محکم میموندی

از اینکه اسم اون دختر رو آورده خوب اشتباه کرده و خداروشکر دیگه تکرار نکرده و اعتراض شما بجا بودا و یا شایدم خواسته خودی نشون بده که تو پسرا زیاده 

دیدن و سرچ چیزهای بد هم معمولی تو مردها 

شوهر من فیلم میدید 

ولی من نه بدم اومد ازش نه توهین کردم فقط با سیاست و شناخت خودش ترکش دادم 

بنظرم زیاد سخت گرفتی همین ....💖💖

درود دوست عزیزم  متاسفانه تنها راه ارتباط همینجاست  برای من راه دیگر مقدور نیست بازم های ...

من یک‌پسر ۱۵سالهیک‌پسر 6و دختر ۴ساله دارم همسرم خیلی تحقیر کننده و سرکوب گره کلا وقتی از چیزی خوشش نیاد بد ترین رفتار رو برا نشون دادن اعتراضش داره خیلی هم بد دهنه واقعا نمیدونم باید باهاش چیکار کنم ضمن اینکه تمام بد بینی‌های شوهر شما رو هم داره