2777
2789
عنوان

تجربه رویایی 2

| مشاهده متن کامل بحث + 141085 بازدید | 986 پست
درود بانو ❤ ما خانما هر وقت پای تقاضا و گرفتن حق خودمون میاد وسط خجالت میکشیم فکر میکنیم زشته درخوا ...

ممنونم عزیزم. لطف کردید پاسخ دادید  

از دریا آموختم غرق کنم کسی را که از حدش گذشت......!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام رویاجان خوبی من میخوام قوی باشم نمیخوام دیگه رفتارهاوحرف های دیگران برام اهمیت داشته باشه نمیخوام زندگی روبرای خودم همسرم پسرم سخت بگیرم لطفا راهنمایی میکنی چیکارکنم قوی باشم اعتماد به نفسم روبالاببرم؟ خواهش میکنم کمکم کنیدممنونم

سلام رویا جون من خیلی وقته تاپیک های شما و گلپونه خانم رو میخونم تا حدی تونستم زندگیمو سرو سامون بدم واقعااا ازتون ممنونم و همیشه دعاتون میکنم. انشاءلله باز هم بتونم از راهنمایی ها و توصیه هاتون به نحو احسن بهره ببرم.

رویا جون یه سوالی داشتم همسر من یکی از اخلاقهای بدی که داره اینه که وقتی باکسی به هر دلیلی بد میشه از منم تقاضا داره با اون فرد ارتباطم رو قطع کنم مثلا یه مدتیه که با برادرش قهره و به همین دلیل با زن داداش و برادرزاده هاش هم هیچ ارتباطی نداره و به منم توصیه اکید کرده که تلفناشون رو هم جواب ندادم حتی اس ام اسی هم ارتباطی نداشته باشم در غیر اینصورت منتظر عواقبش از طرفش باشم . نظرش اینه من در هر حالتی باید هم جهت با اون باشم.

آیا این خواستش بجاست؟ من هیچ جوره نمیتونم قانعش کنم.

الان یه هفتست جاریم هم واتساپ هم  تلگرام پیام داده من هنوز بازش نکردم 

ببخشید کدوم تایپیک؟

تاپیک کودک درون 

مربوط به مشکلات بچه هاست که اونم رویا جون لطف کردن و پاسخگوی مشکلات مامانا در رابطه با بچه ها هستن.

بحق الحسین (ع)                                                                  اللهم عجل لولیک الفرج                                                          🖤🖤🖤🖤
سلام رویا بانو ممنون از تاپیکهای اموزنده ت لطفا در مورد تربیت بچه م از کوچیکی تاپیک بزن سپاس فراوان ...

سپاس از شما ❤

تاپیک کودک درون میتونید سوالتان رو بزارید 

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
سلام رویا جون ممنون میشم جواب منم بدید    

عزیزم پستت رو ریپلای کن 

احتمالا جا انداختم 

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
سلام رویای عزیزم راستش ما با خانواده همسرم تو یه ساختمون زندگی میکنیم خانوادش خیلی زورگو هستن و اصل ...

درود بانو ❤

درک میکنم چه احساسی دارید 

و اینکه خانواده شوهرت چقدر بی ملاحظه هستند

ولی اینجا دو تا نکته هست کنار خانواده شوهر زندگی کردن 

و احساس شوهرت 

مطمئنا اگه جدا بودی با توجه به اطلاع داشتن شوهرت هرگز از شما نمیخواست که به دیدن پدر و مادرش بروید ولی الان بخاطر اینکه تو یه ساختمان هستی اینو گفته و اصلا علتش نادیده گرفتن شما نیست 

و نکته بعد پدر و مادر با دیگران و خواهر و برادر فرق دارن مگر در مواقع خاص در سایر موارد و دعواها میشه ارتباط رو حفظ کرد به احترامشون

شما به حرف شوهرت گوش بده ولی ازش کامل به نفع خودت استفاده کن 

هر وقت موقعیت اینجوری پیش اومد بگو عزیزم من تو رو دوست دارم و بی احترامی والدینت رو به حساب تو نمیگذارم ولی درک کن که منم ناراحت بشم و بجای جواب دادن و بی احترامی متقابل بهترین راه اینه که فعلا دورشون باشم 

ولی بخاطر تو بتونم سر میزنم ولی اجازه بده کمی احساسم خوب بشه میام ولی یک ساعت بیشتر نمیتونم و باید قول بدی سریع برگردیم 

اینا رو با مظلومیت و نرمش بهش بگو ...

در چنین مواقعی که با پدر و مادرش برخورد داری سعی کن با گرفتن امتیازاتی بری کوتاه سر بزنی

ولی برای بقیه قطع ارتباط اگه لازم باشه انجام بده 

سلام رویا جونم .من بی سیاستم و رک جواب نیشدار ب شوهرم میدم چون حرفاش منطقی نیس دیگ محبت کردن یادم رفته بهم کمک کن شوهرم خیلی ازم دور شده

حاجت دلمو رواکن خداجونم .خدایا شکرت برای دادهات 🤩من خیلی قناعت کردم ت زندگی با سن کم چ فشارایی ک تحمل نکردم شوهرم قدرمو ندونست...تصمیم گرفتم زندگی کنم دیگه کم غصه بخورم بخاطر وام قسط‌‌‌‌‌...درحال تغییرم۰💫
2827
2791
2779
2792