2777
2789
عنوان

تجربه رویایی 2

| مشاهده متن کامل بحث + 141085 بازدید | 986 پست

شاید در نگاه اول بگید خوب این زیاد مهم نیس...ولی واقعا خیلی بده ک شوهرم حتی برای ما کم میذاره تا ب خانوادش برسه....با اینک پدرشوهرم باز نشستس و حقوقش کفاف زندگیشو میده ولی شوهرم چشم بسته براشون خرج میکنه 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

البته منم خیلی بلبل زبون و  عجول و بی سیاست بودم ولی الان دیگ دارم تغییر میکنم کم کم....البته با کمک خدا ....و خوبی شوهرم اینه ک اصلا بد دل و شکاک نیست و بهم اعتماد داره و اینک ب دخترا محبت خاصی داره

ولی خشمش وحشتناکه ب شدت دست بزن داره اگ پاش بیاد ب خاطر خانوادش هر کاری میکنه البته اینم بگم خیلی زحمت میکشه ولی برای من به سختی خرج میکنه و کم میذاره ...ببخشید طولانی شد ولی خواستم همه جوانبو در نظر بگیرین لطفا کمکم کنید ممنون میشم

رویا جان بابت همه ی راهنمایی های قبلیت ازت خیلی مچکرمممم.رویا خانم من یه زن ضعیفم که تو سری خور شوهر ...

درود عزیزم 🌹🌹

رمز قوی شدن رو در همین تاپیک گذاشتم بخون 

من حتی  از مدل فکر کردن خودم هم گفتم ...

باید خودتو دوست داشته باشی و عاشق خودت بشی خودتو ببخش و با القاب بد و کلمات بد و منفی از خودت یاد نکن 

مثل کلمه (من توسری خور شوهرمم)

وقتی خودتو دوست داشته باشی و عاشق خودت باشی نوع دیدن تغییر میکنه و کم کم راهتو پیدا میکنی 

من کتاب خوندم ولی کمکی نکردن بهم ....البته اصول رو یاد گرفتم ولی ریزه کاریها و دقیق شدن در روابط رو خودم تک تک کشف کردم ....چون خوااااستم پس توانستم 

زندگی تمامش درسه ولی باید خودت بری دنبالش

و کشفش کنی و درکش کنی 

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
[QUOTE=199171363]حدس میزدم منشأش در دروان کودکیت باشه  اول باید در خانه به نوع رفتار شوهرت اعتر ...

ممنونم از این همه انرژی مثبت 🙏❤❤

عزیزم منم حسادت درونم بود و فقط با یه روش تونستم از درونم پاکش کنم 

هر وقت میومد سراغم بر خلافش حرکت میکردم 

مثال میزنم :

مثلا از نزدیکانم یا دوستانم موقعیت یا کاری میکردن که من نداشتم و یا در اون موفق نبودم و با فهمیدنش حسادت میکردم ...فوری از خدا طلب بخشش میکردم بعد ذهن خطا کارم رو میبستم و بر خلافش فکر میکردم و میگفتم وااای چقدر عالی و من چقدر از موفقیت (اسم شخص)خوشحالم خدایا بیشتر بهش موفقیت عطا کن و روزیتو زیاد کن 

همین کار ساده کم کم باعث شد حسادت بره تا جایی که دیگه لازم نبود از خدا طلب بخشش کنم چون دیگه حسادتی نبود 

و ترس از قضاوت هم مخالفش چی میشه بدست آوردن شجاعت پس مخالفش حرکت کن و از هر چیزی که میترسی انجامش بده...

اول خودم قضاوت رو گذاشتم کنار و این شجاعت رو درون خودم بوجود آوردم که خوب من هر کاری کنم حرف هست پس چرا دلخواه و نظر خودم نباشم پس من جسور شدم و شروع کردم به دل خودم زندگی کردن و یه نکته مهم اینه حرف و قضاوت ها رو جواب ندی و توضیح ندی فقط سکوت کن و بگذر 

اونی که قدرت درکش بالا باشه حتما کنارت میمونه و هر کس قضاوتگر و ناتوان ازت دور میشه 

👌👌

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
بعداز6سالرفتم موهانورنگ کردم کلی فوش داد وهمش دعوامیکنه وهرجامیریم بایدهدبزنم وگرنه...خیلی داغونم اح ...

عزیزم به حرفات گوش میدی ؟؟؟؟

پست های منو میخونی 

من تمام اینهایی رو که میگی درک میکنم وضعیت شوهر و احساس خودت 

بهت گفتم بمون فعلا حالا که اومدی خونه پدرت و محکم و قوی برو ولی گوش نکردی 

و تا زمانی که هی اینا رو تکرار کنی و مرور هیچی درست نمیشه ....

من نظرم اینه 

اول باید نشون بدی هر چی شوهرت میگه قبول میکنی و یه زن خوب از نظر شوهرت هستی

و شروع کن به خودت برس و اهمیت بده به خودت 

دوم رفتارت رو با پسرت خوب کن 

تو دعواها کنترل کن خودتو و سکوت کن تا بگذره 

خونه مرتب و وعده های غذایی سر جاش 

و خیلی ریزه کاریها که از یه طرف روحیه خودت خوب بشه و از طرف دیگه دید و ذهن شوهرت برگرده ....

شروع کن عزیزم ❤🌹🌹🌹

عادی هستیم دعوا اینا نداریم فعلا ولی قوی تر شدم قبلا یحرفی میشد بغضم میگرفت چیزی نمیگفتم ولی الانجسو ...

عزیزم یه پست گذاشتم که گفتم کم کم توجه رو ترک کنید و اگه سوال کردن دلیل اصلی رو نگید 

مثلا بگو من کارم زیاد بود یادم رفت خودت که آلارم گذاشتی دیگه پس خودت حواست باشه عزیزم

بله دیگه زنگ نزن ببین شما در همه چیز اینقدر زیاد احساس و توجه گذاشتی که دیگه شوهرت کامل کنار کشیده باید کم کم ترک کنی و یه مدت اجازه بدی خودش یه نشونه هایی بروز بده 

فعلا در مورد فضای مجازی گیر نده هنوز کارهای مهمتر هست 

ولی اعتدال برا دو نفر تو زندگی رو شروع کن 

مثلا گفت گوشی 30 میلیونی میخوام بخرم ...یهو ذوق کن بگو واقعا پس 60 میلیون بزار کنار با هم بریم ..اصلا قبول نکن گوشی خودشو بهت بده و سعی کن هر چیزی میگیری یه پله بالاتر باشه ...

البته اصلا دعوا راه ننداز و فقط روی حرف  بمون 

گاهی سکوت کن و تو خودت باش 

گاهی ناز و ادا و....همینجوری باید مقاومت کنی

و اینا یهو اتفاق نمیوفته  

مثلا منم کم کم اینو جا انداختم که زن باید بیشتر داشته باشه این برا شوهرش افتخار هست 

در مورد گوشی بهترین برای منه 

خرید لباس دوبرابر برای منه چون کم کم گفتم من زنم و بیشتر لباس احتیاج دارم 

هر جا هم رفتم و تعریف کردن گفتم شوهرم نظرش اینه گفته تو باید همه چیزت بهتر از خودم باشه 

در صورتی که خودم اینو تو ذهنش جا دادم 😁

سلام عزیزم  من تعریف شما رو از یکی از دوستانم شنیدم و بهم گفتن که بیام مشکلمو تو تاپیک شما مطر ...

درود بانو ❤

مشخصه شوهرت بلوغ فکری و تصمیم گیری نداره و متاسفانه در 90 درصد مردها اگه تا الان نداشته دیگه هم بوجود نمیاد 

ایشون خیلی غیرمنطقی رفتار کردن و اصلا کار شما خیانت نبوده 

الان هم اگه قصد برگشت داره باید علاوه بر امتیازات گذشته بیشتر هم بهتون بده نه اینکه کمتر کنه یا بگه مهرتو ببخش 

اصلا زیر بار کمتر کردن امتیازهاتون نروید و یه شوک بهش وارد کنید 

و قطع ارتباط کن باش ...سعی کن مستقل بودن رو و اینکه دیگه هیچ حقی نسبت به شما نداره رو بهش با رفتارت نشون بدی 

برو زندگیتو بساز و قوی و مستقل شو 

اون موقع اگه دلش خواست اونم با شرایطی که شما می‌گذارید باید برگرده 

ایشون خطا کاره نه شما یادتون باشه 

یه موردی هم که در خودتون هست اینه که دچار سردرگمی شدی و دارید وقتتان رو هدر میدید 

به چانه زدن و صحبت های بیهوده و خسته کننده ذهن رهاش کن و اگه ادامه بدی نمیتونی راه درست رو پیدا کنی عزیزم ❤❤❤

سلام رویا بانو

سپاس از طرز فکر زببا و رهنمودهای زیباترتون

درباره تعداد و زمان گوش دادن به ساب های مخنلف در شبانه روز یه توضیح مختصر و مفید میخواستم

اگر صلاح میدونید اینجا اگر نه خصوصی درخواست بدم و لطفا راهنماییم کنید

و باز هم سپاس

عزیزم به حرفات گوش میدی ؟؟؟؟ پست های منو میخونی  من تمام اینهایی رو که میگی درک میکنم وضعیت ش ...

🙏🙏سپاس رویاجان.میدونین مشکل من اینه وقتی میرم خونه بابام بعدچن روزازسختیهاورنجای خونه شوهرم فراموش میکنم وبازدلم میخادزودبرگردم.اونموقه دوری بچم واقعن داغونم کرده بوداره خیلی زودکوتاه اومدم وهمونموقه هم خودم میدونستم دارم کاروبدترمیکنموباچه حقارتی برگشتم.امامن فکرمیکنم اگه هرچی میگه بدون چون وچراگوش کنم جری ترمیشه وبیشتربه ضعیف بودن من پی میبره وپرروتراگه ازاول به حرفش گوش میدادم الانهمین یه ذره هم خوب نشده بودوافکارشودیگه اصلا بدنمیدونه.خودتون گفتین که سربهبودی بددلی شوهرتون مثلاشروکردین بدون اجازش بیرون رفتن البته میدونم که مدل بددلی شوهرم بامدل شمافرق میکنه.اصلفکرش طوریه که میگه هرزنی که بره تواجتماع به مرورخراب میشه وهمه زناکه ازاول بدنبودن .همین تلگرام میگه اگه مردای فامیل بفهمن میان توپی ویت وفلان.تاکی بایدبه حرفش باشم اخه مطمئنم ازرونمیره که مثلن ببینه من زن خوبیم بددلیش کم شه میترسم بدترهربلایی دلش بخادسرم بیاره..الان هرکی ازفامیل منومیبینه میگه خوب شده شوهرت رفتی؟داداشام میگن خب بایدبچتومیدادی به خودش وطلاق میگرفتی مثل خیلیاهم برای توعادی میشه هم برای بچه.انگاری بایدبه همه توضیح بدم چون اینطوری برگشتم ازرویارویی بااطرافیانم میترسم ویه احساس بددارم.ببخشیدکه وقتتونومیگیرم.

توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی که باید باشه میره 😕
عزیزم یه پست گذاشتم که گفتم کم کم توجه رو ترک کنید و اگه سوال کردن دلیل اصلی رو نگید  مثلا بگو ...

وای ممنونم عالی هستین. برا دیر اومدنش نگفتین چجور رفتار کنم عادی باشم و خودمو خوشحال نشون بدم؟ و اینکه هرچیزی رو از من میخاد مثلا آب بیار سیگارمو بیار چای بده و... اینجوری گفتنی چی جوابشو بدم؟ 

وای ممنونم عالی هستین. برا دیر اومدنش نگفتین چجور رفتار کنم عادی باشم و خودمو خوشحال نشون بدم؟ و این ...

و اینکه اکثر اوقات دیر اومدنی زنگ میزنم. اونم نزنم؟ الان چند مدته باهاش خوبم و شنگولم میخام بهش بگم فلان کارو میخام انجام بدم شاغل بشم بنظرت وقتشه؟ باز بگه نه میخام بگم من یا مادر میشم و خونه میشینم به بچم میرسم یا دلیلی ندارم خانه دار بشم بنظرت خوبه؟ دیگه تو خونه موندن کلافه شدم. گفت نه من کار خودمو بکنم؟ خداخیرتون بده یه دنیا ممنون که راهنمایی میکنین

ممنونم از این همه انرژی مثبت 🙏❤❤ عزیزم منم حسادت درونم بود و فقط با یه روش تونستم از درونم پاکش کن ...

وای عزیزم ممنون.خیلی عالی توضیح دادی.منم تصمیم گرفتم حسادتم رو از بین ببرم.حتما از این روش استفاده میکنم.امیدوارم روز به روز موفق تر و شادتر بشی.

2827
2791
2779
2792