درود بانو بله چون به ترتیب پستهای گذاشته شده جواب میدم اینجوری میشه و مست شما جا نمونده عزیزم...🌹🌹
شوهرت خصوصیات خوب زیاد داره و این یه امتیاز هست که میتونی خیلی استفاده کنی ازش
اول تند و تیز حرف زدن رو بزار کنار تو خونه به خودت و بعد شوهر بیشتر توجه کن ...ازش تعریف زیاد کن و اینکه خصوصیات خوبش رو پر رنگ کن
برای جلوگیری از زدن باید حد بحث رو بدونی و وقتی حس کردی داره از کوره در میره فورا سکوت کن حتی اگه حرفتو قبول نکرده و داره زور میگه اون موقع مهم اینه که روی شما دست بلند نکنه
در مورد خرج کردن از نقطه ضعف هاش استفاده کن
از عشقش به دختراش استفاده کن و براشون خرید کن یا به بهانه آرایشگاه یا باشگاه و کلاس های مختلف ازش پول بگیر و بعدش از تشکر داشته باش
و از دست و دلبازیش تعریف کن حتی اگه نباشه و برعکس از خساستش نسبت به خودتون دیگه حرفی نزن ....جملاتی مثل این ها رو زیاد بهش بگو :
من و دخترا از بودن تو خیلی خوشحالیم و احساس امنیت داریم
تو خیلی هوای ما رو داری هر چی بخوایم بهترین رو فراهم میکنی برامون
وقتی خونه نیستی حتی با بودن بچه ها هم باز دلم تو رو میخواد و بدون تو حتی یک لحظه شو نمیتونم تصور کنم
هر وقت چیزی برات خرید میکنه تشکر کن و بهش بگو وای چقدر خوشحالم کردی حالا هر کی ببینه میگه فلانی عجب شوهری داره چه سلیقه ای داره و چقدر به زنش میرسه ....
هر وقت بیرون میری حتما یه چیزی خرید کن حتی یه گل سر یا کش مو باشه منظورم از این کار اینه که شوهرت کم کم عادت کنه به خرید کردن شما
و اینم در نظر داشته باش که مردهایی که عادت به خرج کردن برای زن و بچه ندارن تا درست بشن طول میکشه و رعایت نکات ریز و صبر داشتن خیلی مهمه ...