2777
2789
عنوان

تجربه رویایی 2

| مشاهده متن کامل بحث + 141085 بازدید | 986 پست

سلام رویا جون امیدوارم حالتون خوب باشه و اوضاع بر وفق مرادتون باشه❤.

میشه لطفا راهنمایی کنین چطور توجه همسر به خانواده خودمون رو بیشتر کنیم یا ارزش و احترام خونواده خودمون رو بالا ببریم؟؟؟؟

همسر من تا چندین سال اوایل ازدواجمون خیلی برای خونواده من احترام قائل بود همیشه تلفنی هم باهاشون تماس میگرفت و جویای احوالشون بود و این رفتارها متقابلا بود.  اما بعد از ازدواج خواهرم، همسرم رفته رفته ازشون فاصله گرفت. خدا شاهده که همه ی اعضای خانواده ی من همیشه خیلی خیلی براش احترام قائلن.  پدر و مادرم همیشه تو مسائل مهم با همسر من مشورت میکنن و راهنمایی میخوان .

اما همسر من یهو قیافه میگیره و بهونه الکی که یه چیز بی ربط رو ربط میده به خودش و دلگیر میشه و این دلگیری ماه ها ادامه داره و جالبه همیشه طلب کاره . خودش فوق العاده بی محلی و کم محلی میکنه بعد انتظار داره رفتار اونا هیچ تغییری نکنه اصلا متوجه نیست خودش شروع کننده بوده واقعا الان به مرحله ای رسیده که خانواده من نمیدونن جلوی همسر من چطور باید رفتار کنن.!!

الان همسر من حتی مناسبتهای مهم مثل روز پدر و روز مادر و... رو از تلفن زدن هم طفره میره(چون خونواده هامون یه شهر دیگه زندگی میکنن) مثلا من هم زنگ میزنم خودم گوشی رو میدم دستش تا به پدر یا مادرم تبریک بگه طوری خشک و سرد اینکارو انجام میده که اونا متوجه بشن خودش تمایلی نداشته. ولی  به پدر خودش بخواد تبریک بگه شب قبلش زنگ میزنه تبریک بگه

سلام رویا جون .....صفحه ۱۸  چند تا پست گذاشتم لطفا جواب بدید....خیلی ممنون

درود بانو بله چون به ترتیب پستهای گذاشته شده جواب میدم اینجوری میشه و مست شما جا نمونده عزیزم...🌹🌹

شوهرت خصوصیات خوب زیاد داره و این یه امتیاز هست که میتونی خیلی استفاده کنی ازش 

اول تند و تیز حرف زدن رو بزار کنار تو خونه به خودت و بعد شوهر بیشتر توجه کن ...ازش تعریف زیاد کن و اینکه خصوصیات خوبش رو پر رنگ کن 

برای جلوگیری از زدن باید حد بحث رو بدونی و وقتی حس کردی داره از کوره در میره فورا سکوت کن حتی اگه حرفتو قبول نکرده و داره زور میگه اون موقع مهم اینه که روی شما دست بلند نکنه 

در مورد خرج کردن از نقطه ضعف هاش استفاده کن 

از عشقش به دختراش استفاده کن و براشون خرید کن یا به بهانه آرایشگاه یا باشگاه و کلاس های مختلف ازش پول بگیر و بعدش از تشکر داشته باش 

و از دست و دلبازیش تعریف کن حتی اگه نباشه و برعکس از خساستش نسبت به خودتون دیگه حرفی نزن ....جملاتی مثل این ها رو زیاد بهش بگو :

من و دخترا از بودن تو خیلی خوشحالیم و احساس امنیت داریم

تو خیلی هوای ما رو داری هر چی بخوایم بهترین رو فراهم میکنی برامون 

وقتی خونه نیستی حتی با بودن بچه ها هم باز دلم تو رو میخواد و بدون تو حتی یک لحظه شو نمیتونم تصور کنم 

هر وقت چیزی برات خرید میکنه تشکر کن و بهش بگو وای چقدر خوشحالم کردی حالا هر کی ببینه میگه فلانی عجب شوهری داره چه سلیقه ای داره و چقدر به زنش میرسه ....

هر وقت بیرون میری حتما یه چیزی خرید کن حتی یه گل سر یا کش مو باشه منظورم از این کار اینه که شوهرت کم کم عادت کنه به خرید کردن شما 

و اینم در نظر داشته باش که مردهایی که عادت به خرج کردن برای زن و بچه ندارن تا درست بشن طول میکشه و رعایت نکات ریز و صبر داشتن خیلی مهمه ...

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

وای ممنونم عالی هستین. برا دیر اومدنش نگفتین چجور رفتار کنم عادی باشم و خودمو خوشحال نشون بدم؟ و این ...

در مورد دیر اومدنش بداخلاقی نکن ولی کارهایی رو انجام بدی بی تاثیر نیست 

مثلا قبل اومدن فیلم ببین و تنقلات بخور برا خودت و بعد جمعش نکن و اومد بگو چقدر منتظر بودم بیای یه فیلم قشنگ بود با هم ببینیم دیگه خودم دیدم کیف کردم و با کلی تنقلات چسبید 

من برم ظرفا رو جمع کنم بخوابم ...و در همین حین بگو حیف شد کاش بودی عزیزم 

یعنی کارهایی رو ترتیب بده و نشون بده منتظر بودی بیاد با هم انجام بدید 

مثل خوردن شام خوشمزه و خاص 

یا یه کیک درست کردی و منتظرش بودی و هر برنامه ای مناسب با نقطه ضعف های شوهرت... 

و برای رد درخواستهای ریز و درشت و مواقعی که خودش میتونه انجام بده شما باید خودتو مشغول نشون بدی برای در رفتن از زیر کار 

و یا گاهی شما هم ازش درخواست هایی داشته باش 

باید کم کم این حس برتری و اینکه مثل ارباب از شما کار بخواد رو ترکش بدی ولی نباید تند پیش بری و هرگز نباید مطلع بشه از قصد شما 

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
و اینکه اکثر اوقات دیر اومدنی زنگ میزنم. اونم نزنم؟ الان چند مدته باهاش خوبم و شنگولم میخام بهش بگم ...

عزیزم از خواسته های کوچک شروع کن ...

سلام رویا جون من خیلی وقته تاپیک های شما و گلپونه خانم رو میخونم تا حدی تونستم زندگیمو سرو سامون بدم ...

درود بانو 🌹🌹🌹

این درخواست شوهر شما منطقی نیست و نشان از اعتماد بنفس پایین شوهرت هست 

شوهرتون تند خو 

خود محور 

عجول هست؟ 

متاسفانه باید کمی به حرفش گوش بدی و هرگز در نبودش تماس برقرار نکن و هر وقت گفت فوری تأییدش کن و کمی نوازش و بغلش کن و بهش بگو خیلی دوستت دارم و برای آرامشت هر کاری میکنم و تمام اصلا توضیح و یا دلیل و یا قانع کردن نداشته باش براش ...

تا اینکه زمانش برسه یعنی با پیام و یا تلفن ...وقتی شوهرت هست بهش بگو عزیزم میدونم نظرت چیه ولی برای وجه خوبی نداره و احساس خوبی ندارم میشه با نظارت خودت یه جواب کوتاه بدم ؟

یکمی ناز و عشوه و....

امیدوارم بتونی قانعش کنی 🌹

سلام رویا جان و تمام دوستان...

رویا جان امیدوارم حالت خوب باشه...دلم خیلی شکسته اس عزیزم و حال دلم خیلی بده ازت خواش میکمم مثل همیشه کمکم کنی.برات دعا میکنم...

جریان ازاین قراره که شوهر من خیلی آدم لجباز و کینه ای و قهر قهرویی هست...شده به مدت طولانی و یه ماه قهر کنه.اولا نمیدونستم چیکار کنم ولی بعد با بی اعتنایی و دنبال کردن تاپیک شما و گلبوته جون تونستم کمترش کنم...ولی هنوزم خیلی کینه ای هست...

تمام اتفاقاتی که از دوران عقدمون تا حالا افتاده رو قشنگ یادشه و کینه من رو برداشته.یکی دوسال هست که با تغییر رفتارای خودم و با سیاست تونستم آرامش برقرار کنم ولی همیشخ باید تن و بدنم بلرزه که مبادا از کوچکترین چیز ناراحت نشه و قهر نکنه...

همین دوهفته اخیرهر دومون مریض شدیم و تو خونه بودیم و با هم عالی بودیم تا جاییکه همسرم گفت میخوام تغییر کنم و خوب باشم....ولی آخر دوهفته سر یه موضوع مسخره لج کرد وعین بچه ها برخورد کرد و منم از این که اخلاقای بدش رو هنوز داره عصبانی شدم ( که البته میدونم اشتباه کردم که بهش برچسب زدم) بهش گفتم تو همونی و هنوز نتونستی عوض بشی و ...

متاسفانه شوهرم خیلی از حرفام ناراحت شد و گارد گرفت و عین بچه ها لج کرده و میگه ممنون که بهم فهموندی بدم و لیاقت خوب بودن ندارم...و قسم خورده تا آخر عمرش منو نبخشه...

نمیدونم چرا به من حق نمیده...از رفتاراش دیگه خسته  شدم

قهر کینه تند خویی   لجبازی  خبرچینی  تلافی کننده ...

رویا جون شوهرم آدم مهربونیه یعنی با سیاست تونستم تا حد زیادی رامش کنم...ولی وای به حال وقتی که یه موضوع کوچیک پیش بیاد حتی اگر عمدی نباشه...دیگه شمر میشه و خونمو توشیشه میکنه و اصلا قانع نمیشه و خبرچینی میکنه...

حالم خیلی بده...احساس میکنم زندگیم تباه شده...

ببخشید طولانی شد عزیزم ...رویا جون لطفا همه مواردی که به ذهن زیبات میرسه رو بهم بگو ...به شدت به کمکت نیاز دارم...

واینکه رویا جان یه سوال دیگه

پسر من دوسال ونیمشه و منو همسرم هردومون دوست داریم بچه زیاد داشته باشیم و تازه تصمیم به اقدام گرفته بودیم که با این اوضاع نمیدونم کار درستی هست یانه؟

امی دوار باشم به خوب شدن روابطمون و خوب شدم اخلاق همسرم و اقدام کنم یا نه...میترسم اوضاع بدتر شه و بچه دار بشم بیشتر اذیت شم...

و از این بابت که این برنامه ام هم رفته روهوا اعصابم خورده...خیلی دوست داشتم بچه دار شم تا پسرم از تنهایی در بیاد...

نظرت چیه رویا جون

در مورد دیر اومدنش بداخلاقی نکن ولی کارهایی رو انجام بدی بی تاثیر نیست  مثلا قبل اومدن فیلم بب ...

ممنونم عزیزم. شب تولدم دیر اومد انتظار داشتم زودتر بیاد ولی گل و کیک اینا گرفته بود کادومم گفت سفارش دادم. منم لباس مجلسی پوشیده بودم هی منتظر موندم نیومد عوض کردم خونگی پوشیدم عصبانی بودم فرداش پشیمون شدم کاش عوض نمیکردم حالمم گرفته بود هی پرسید نگفتم گفتم چیزیم نیس. کاش میتونستم خودمو کنترل کنم تو عکسمم خوب میوفتاد

درود بانو 🌹🌹🌹 این درخواست شوهر شما منطقی نیست و نشان از اعتماد بنفس پایین شوهرت هست  شوهرت ...

سلام رویا جون ممنون از وقتی که گذاشتید❤
بله  درست تشخیص دادید شدیدا تند خو و خودمحور هستش و هروقت برخلافش کاری کنم  به ضررم تموم میشه حتی اگه به نفع خودش باشه...
مورد مشابه این مساله این بود: حدود دوسال پیش با پدرش قهر بود و غرور بیش از حدش مانع از کوتاه اومدن میشد که من برای آشتی دادنشون خیلی دخالت کردم و حتی برای آشتی برنامه ریزی کردم و ... اما باعث شد شدیدا از من فاصله بگیره و تلافیشو سر خانواده من در بیاره ( یعنی کاری که من در جهت مثبت و فقط برای خوشحالی همسرم انجام دادم شدیدااااا به ضررم تموم شد و بیشتر از یک سال هم من هم خونوادم اذیت شدیم)
به همین دلیل تصمیم گرفتم دیگه برای آشتی دادن اقدامی نکنم فقط ازش خواستم یه جواب کوتاه بدم که گفت به هیچ وجه و خواست گوشیمو ازم بگیره و خودش کلا بلاکشون کنه.

حتی چندماه قبل برای شما  تو خصوصی از مشکلاتی که برام پیش اومده بود رو عنوان کردم و راهنمایی خواستم که میدونم سرتون شلوغ بوده و ندیدید  که از اون مرحله با کمک و انجام دادن  توصیه هایی که در موارد مشابه به بقیه کاربرا کرده بودید به سختی عبور کردم.

اما واقعا واسم سخته به کسایی که هیچ بدی در حقم نکردن بی احترامی کنم چون همسرم از یه خانواده پرجمعیت و اخرین بچه خونوادست ، خواهرشوهرا برادرشوهرا و جاریا با پدرمادرم همسن هستن و من با بچه هاشون همسن و سال هستم ، هیچکدوم منو به چشم عروس نمیبینن و با من روابط خوبی دارن
 و اینم میدونم قهرشون دائمی نیست به هرحال برادرند و بالاخره با هم خوب میشن اما شرمندگیش همیشه برای من میمونه!!  و دفعه بعد با نفر بعدی همین مسائل تکرار میشه و...

درود بانو 🌹🌹🌹 این درخواست شوهر شما منطقی نیست و نشان از اعتماد بنفس پایین شوهرت هست  شوهرت ...

در مورد ناز و نوازش و... که فرمودید الان یه مدتیه خیلی انجام میدم  اما همسرم همیشه در برابرش به من میگه اشتباه گرفتی نتیجه نمیگیری من گوشام دراز نیست!

رویای عزیزم انشالله  بخاطر تجربه هاودرس های زندگیتون که در اختیار ما میزارین ارزو میکنم تک تک روز های عمرتون ب شادی و سلامتی بگذره.من ۲۵ سالمه مادر دو فرزند میشه منم راهنمایی کنین شدیدا احتیاج دارم 

درود بانو بله چون به ترتیب پستهای گذاشته شده جواب میدم اینجوری میشه و مست شما جا نمونده عزیزم...🌹🌹 ...

سلام .....واقعا ممنونم.....باید بگم من چند سال پیش خواننده خاموش بودم وتاپیک گلی جون رو دنبال میکردم...ولی اصلا عمل نکردم....تا اینک چند وقت پیش ی دعوای مفصل داشتیم و من تصمیم  به تغییر گرفتم ...بازم برگشتم ب تایپیک و نکات ریز و درشتش رو اجرا کردم حدود ده روزه ک خیلی زندگیم خوب شده چون برای اولین با تونستم سکوت کنم و صبر داشته باشم و سیاست ب خرج بدم...و الان خیلی حالم خوبه.....اما در مورد شوهرم بگم ک اصلا خسیس نیست یعنی چیزی برای خرج خونه کم نمیذاره و همین طور برای دخترا....ولی برای خودم کوتاهی میکنه مخصوصا ک بنایی داریم ولی ناراحتی من از اینه ک خانوادش در االویت هستن براش 

یعنی بذارید مثال بزنم براتون عید قربان برای ما از خیلی مهمه .....ولی امسال عید قبل از اینک برای من لباس بگیره رفته واسه خانوادش گوسفند خریده 

بعدم برای بچه ها لباس خرید و در نتیجه پول برای لباس من نموند و من از این خیلی ناراحت شدم و میخوام این اخلاقاش تموم بشه میخوام من اولویت اولش باشم....این تعریف کردنم شروع کردم همش از خریداش تعریف و تشکر زیاد میکنم و ب بچه هام میگم از بابایی تشکر کنین و ....