2777
2789
عنوان

تجربه رویایی 2

| مشاهده متن کامل بحث + 141085 بازدید | 986 پست
درود عزیزم ❤ راستش الانم به نظرم دارید اشتباه پیش میرید  خیانت با منشی و بازم اون خ ...

قضیه منشیو چیکار کنم ؟؟میگه ۶ ماه باید صبر کنی چون من الان خیلی مشغله دارم نمیتونم اخراجش کنم باید یکی بیاد ک‌مثل این کارش خوب باشه من گفتم خودم انجام میدم قبول نکرد

ولی همش میاد چتاشو نشونم میده میگه ببین همش کاریه دیگه هیچ حرفی باش نمیزنم و….

یه راهی بگو توروخدا عزیزم من میترسم بیشتر سر این موضوع بحث بشه بینمون ودور شیم

سلام رویا جون. من از تاپیک گلبوته خانم باهاتون آشنا شدم. تقریبا ۲ هفته است که تاپیکتون رو دنبال میکنم و تصمیم دارم خودمو قوی کنم. ۳۳ سالمه و کارمندم. ۱ ساله ازدواج کردم. همسرم ۱ سال از خودم کوچکتره.همسرم به شدت بددهن و بد بینه.دروغ و پنهان کاری زیاد میکنه.  ناس و ترامادول و سیگار گاهی استفاده میکنه. جدیدا هم بهم مشکوک شده و تهمت میزنه. توهین و تحقیر میکنه. فحش ناموسی میده . ما قبل ازدواج ۲ سال دوست بودیم وسر هر موضوعی این مساله رو میکوبه تو سرم و میگه بهت اعتماد ندارم . تو این ۱سال ۳ بار کتک خوردم. الان هم بعد از دعوا و کتک خوردن شدید برگشتن خونه پدرم. همه بهم میگن جدا شو. خودم هم دیگه هیچ تمایلی به زندگی کردن باهاش ندارم. ولی از زندگی بعد طلاق میترسم. لطفا بگید چی کار کنم از نظر شما؟

راهکاری برای تقویت عزت نفس و اعتماد بنفس من دارید؟

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

درود عزیزم ❤ راستش الانم به نظرم دارید اشتباه پیش میرید  خیانت با منشی و بازم اون خ ...

راجبه خرید هم این کارو کردم که باهم بریم خرید اما بازم میگه از کارتت بخر با میخره بعد از حقوقم کم میکنه

عزیزم شبا دیر اومدنشو چیکار کنم؟ بهونه های مختلف میاره ولی میدونم سرکار نمیشه یا با رفیقاشه یا جای د ...

درود بانو الان وضعیت رفتاری بینتون چجوریه؟

و اینکه ترک رفتارهای مادرانه از طرف شما چه تاثیری داشته ؟

یه نمونه از دیر اومدن شوهرت و بازخورد خودتو بگو 

تا بهتر راهنماییت کنم عزیزم 

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
رویا جون چطوری متوجه اون آزار روحی شوهرم بشم  البته اینو میدونم ک شوهرم از ۸ سالگی مغازه پیش ب ...

عزیزم این چیزی نیست که شما بخوای ازش مطلع بشی 

یه دوره زندکی یه بچه بوده که بخاطر اشتباه تربیتی در خانه بوجود اومده 

کارهایی که برای خودت انجام دادی عالی هست و ادامه بده 

ولی الان سعی نکن از شوهرت و کارهاش علنی ایراد بگیری 

مثلا نگو چرا از اذیت کردن و مایه کردن اون شخص خوشحال میشی و...اول اینکه هر وقت میاد و از رفتار اشتباهش حرف میزنه در سکوت گوش کن و بعد بهش بگو باشه ولی دیگه اینا رو تعریف نکن برای من چون اذیت کردن دیگران رو به هر دلیلی دوست ندارم ....و اصلا هیچی به خودش نگو 

و در مواقع مناسب که حالش خوبه از کارما و اینکه اگه ما کسی رو اذیت کنیم در مقابلش خودمان یا بچه ما در آینده اذیت میشه و این دنیا برای هر کاری باید جواب پس بدیم 

صحبت های این گونه کم کم میتونه شوهر تون رو عوض کنه 

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
سلام رویاجونم😘یکی از دوستام یه مشکلی داشت خواستم ازشمابراش مشاوره بگیرم چون خودم خیلی المشاوره خاتو ...

درود بانو ❤

من در مورد خیانت نمیتونم کمکی کنم 

چون بارها موضع خودمو گفتم 

من حتی چت رو خیانت میدونم حالا مدل های دیگه بماند 

الان به خود دوستتون بستگی داره که نظرش چیه؟

بنظرم  اگه میتونه کنار بیاد ولی اگه قصد طلاق نداره 

یه جنجال راه بندازه و اموال وغیره رو بنامش کنه

و بعد هم با شرط و رفتن پیش مشاور  برگرده 

یعنی اگه راحت ببخشه شوهرشم راحتر میره دوباره چت میکنه و خیانت دوباره.....

سلام رویا جون !خدا رو شکر حالتون خوبه چند وقت نبودین نگران‌ شدیم.🥰🥰 عزیزم من همون کاربر خاتون هست ...

درود بانو 

بهتره حرفا و حدیث ها رو زود فراموش کنی 

مخصوصا که همون موقع اقدامی نکردی برای مقابله باهاش خودتو ببخش و رهاشون کن 

درستتر اینه دنبال اصل کار و خواسته مهمت باشی 

شما باید از یک طرف دل مادر شوهر و پدر شوهر رو بدست بیاری و از طرفی با شوهرت در مورد تفکیک سند صحبت کنی 

فعلا اگه حرفی هم زدن ناراحتی به پا نکن و بگذر 

حتی با شوهرت با احتیاط رفتار کن و محبت و مهربانی رو زیاد کن یه مدت و بعد خواسته خودتو بگو بهش 

رویای مهربون و عزیزم ممنونم از راهکار های خوب و نابت😘 خیلی فکر خوبیه که هدف تایین کنم برا خودم می ...

فقط یه جمله میگم 

اگه کینه رو از دلت بیرون نکنی خودت و تنها خودت بیشتر آسیب میبینی 

کتاب نیمه تاریک وجود رو بخون 👌👌❤❤❤

ممنون رویا جونم لطفا جواب این سوالم رو هم بدید. در مورد قهر کردن هم یه سوال داشتم ..یعنی شما میگید ...

درود بانو 

عزیزم یبار با شوهرت صحبت میکنی و میگی 

عزیزم ما دیگه هم بزرگتر شدیم و سن ازدواجمان هم بیشتر شده دیگه خوب نیست قهر کنیم و اصلا حرف نزنیم 

من دیگه قصد دارم ناراحت شدم اصلا قهر نکنم و حرف میزنم باهات ولی ناراحت هستم 

و نکته دوم هم مامان و هرگز جدا نکنیم 

اینا رو تو بغلش با ناز و ادا بگو و ازش قول بگیر 

و از فواید خوبش جلو بچه و بقیه صحبت کن 

و بعدش هم اجرا کن و بهش پایبند باش حتی اگه شوهرت انجام نداد شما حتما رعایت کن و بقیه هم که پست منو بخون دوباره 

سلام رویا جان جوابمو ندادید

درود بانو 

عزیزم این مواردی که گفتی ذات شوهرت هست و من زیاد نمیتونم کاری کنم 

فقط خودت میتونی کم کم  با حرف های بامحبت شما بدون کنایه و توهین کم کم ترکش بدی 

عزیزم این چیزی نیست که شما بخوای ازش مطلع بشی  یه دوره زندکی یه بچه بوده که بخاطر اشتباه تربیت ...

ممنونم بانو ک وقت گذاشتی و پاسخ دادی    

انگیزه گرفتم از حرفاتون..

البته شوهرم مردم آزار نیست گاهی لج درار میشه...  

ولی راهکارتون ب ذهنم نرسیده بود ممنونم..

نوازش شبانه ام انجام دادم ک دافعه داشت ولی باز ادامه میدم        

بر چهره ی دلگشای مهدی صلوات..اللّهُم صَل عَلی محَمَد وَآل مُحمد وعَجِّل فرَجَهُم ، برای تعجیل در ظهور صلوات و دعای فرج فراموش نشود...حاجت روایی باشین  
عزیزی رویا جان 🙏🙏🙏😘😘😘 اره کم کم داره خوب میشه . خداروشکر. هم خرج میده هم پول لباس. فعلا چن ...

درود بانو 

عزیزم حتما سر کار بمون و برای حقوقت یه فکری داشته باش و یه کالا یا چیزی بخر که دو جانبه به نظر بیاد ولی به نفع خودت باشه مثلا طلا بخر باهاش و یا قسطی بردار و هر ماه حقوقت رو بزار برای اون 

و در کنارش با شوهرت طوری رفتار کن که احساس مهم بودن و در مرکز توجه بودن کنه نسبت به شما 

بیشتر مردهایی که مانع کار کردن زنشون میشن از این حس کنار گذاشته شدن و گاهی یه خرج کن که به چشمش بیاد ...باید یکم سیاست بخرج بدی و مدام بگی عزیزم وقتی برام خرج میکنی انگار رو ابرا هستم 

هر چی برا میگیری و استفاده میکنم خیلی انرژی مثبت داره و حس خوب بهم میده 

و دیگه فکر منفی هم نکن 

شما الان فرق کردی و پارسال گذشته پس امیدوار باش به روزهایی جدید با فکر و زندگی جدید ❤

سلام رویا جون. من از تاپیک گلبوته خانم باهاتون آشنا شدم. تقریبا ۲ هفته است که تاپیکتون رو دنبال میکن ...

درود بانو ❤

شما خودت تمام مشکلات رو واقف هستی و اینکه شما چند بار فرصت زندگی دارید و یا اینکه چقدر و تا کجا باید روزهایی که صرف خوش گذراندن از زندگی کرد  را  صرف ماندن و زجر کشیدن کرد و تازه خوب شدن 50  50 شوهر بماند اون سلامتی با ارزشی که این بین رفته و دیگه بر نمیگرده هم اضافه کن 

من اصلا حکم به جدایی و طلاق نمیدم چون اینجا یک طرفه دارم قضاوت میکنم ولی با تمام حرفایی که زدی فکر کن خوووب فکر کن ....و بعد تصمیم بگیر 

بهتره یه مشاور خوب پیدا کنی اول خودت برو و بعدش شوهرت رو ببر ....بعد از اون بهتر میتونی تصمیم بگیری عزیزم❤

راجبه خرید هم این کارو کردم که باهم بریم خرید اما بازم میگه از کارتت بخر با میخره بعد از حقوقم کم می ...

عزیزم ❤❤

در مورد پول و خرجی بزار بر داره در قبال خرج کردن برای شما ولی شما بازم هر چی لازم داری خوب بخر اگه تو کارتت یا کیفت کم بود باز ازش بگیر ...ببین این رد و بدل کردن پول بین زن و شوهر رو باید عادی دونست و شما به اندازه احتیاجت ازش بگیر 

هیچ راهی نداری که صبر کنی تا 6 ماه دیگه و اگه بخوای گیر زیاد بدی امکان داره دورتر بشه 

ولی قبلا هم گفتم کاری کن بیشتر باهاش مچ بشی از نظر کاری ببین منشی ش چه کارهایی رو انجام میده تو هم برو دوره ببین و شدید مشتاق بشو که کار کنی 

یا روزهایی که خونه نمیاد و گرفتار کار هست اگه میتونی غذا درست کن ببر براش با هم بخورید 

امیدوارم هر چه زودتر به خواسته دلت برسی ❤

درود بانو ❤ شما خودت تمام مشکلات رو واقف هستی و اینکه شما چند بار فرصت زندگی دارید و یا اینکه ...

ممنون عزیزم. حرفاتون خیالمو راحت کرد. اگه امیدی به اصلاح داشتم شاید باز هم کوتاه می اومدم .چند بار بهم فرصت دادیم ولی متاسفانه نهایتا تا ۱ ماه جواب داده. دیگه هیچ حرمتی بینمون نمونده. با برگشتنم فقط خودمو کوچک میکنم. حتما پیش مشاور هم میرم. 

از اینکه با شما آشنا شدم بینهایت خوشحالم. موفق و شاد باشید بانو

2827
2791
2779
2792