رویای مهربون و عزیزم ممنونم از راهکار های خوب و نابت😘
خیلی فکر خوبیه که هدف تایین کنم برا خودم
میخام هدفم گرفتن گواهی نامه و یه راننده ی خوب شدن باشه
چون کمک زیادی بهم میکنه برا وقتایی که همسرم نیست و البته علاقه ی زیادیم دارم به این کار😍
راستش رویا جون راجب یه مسعله ی دیگه هم ازت کمک میخام اما نمیدونم چجوری بیانش کنم
رویا جون مادر شوهر من با رفتار های غیر منصفانش متاسفانه قلب منو شکسته و روح و روان و اعتماد بنفس و حس خوب و حال خوب و از من گرفته و این اتفاقات تقریبا طی دو سه سال رخ داده و تو اون دوره من سنم خیلی کم بودو واقعا کم تجربه بودم و خیلیییییی زیاد بهش اجازه دادم که هرررر توهینی بهم بکنه و هرجور دلش میخاد با من بدرفتاری کنه راستش ضعیف بودمو قدرت اینو نداشتم که از خودم دفاع کنم و فقط خودخوری میکردمو گریه و اما هیچ وقت جوابشو ندادم و رفته رفته روح و روان و شخصیت من خورد شدو تحلیل رفت به جایی رسیدم که با دیدنش استرس میگرفتم و قلبم تند تند میزد و از یه جایی به بعد تصمیم گرفتم که جوابشو بدم و قوی باشم اما راستش دیدم که خیلی دیر شده و واقعا تواناییه این کارو نداشتم تا توهینی بهم میکرد یا تلخی من فورا استرس میگرفتمو رنگم میپرید جوری که کل جمع از حال خرابه من باخبر شدن😔این زن کل اعتماد بنفس و خوشی زندگی رو از من گرفت هرگز نمیتونم ببخشمش چون من بچه بودمو کم تجربه بهش حس مادرانه داشتمو اصلا فک نمیکردم یه روزی بخاد این بلاهارو سرم بیار و متاسفانه کار بجایی رسیده که دل من از این شخص سیاه شده و حتی تحمل یه ثانیه دیدنش رو هم ندارم و این در صورتیه که ما تو یه خونه زندگی میکنیم البته همه چیزمون جداس بجز حیاط و در ورودیمون که مشترکه
و همین مشترک بودن حیاط و در ورودی خودش کلی لطمه به من زده و امکان دوری هم ازش نداریم چون مادر شوهر من تنهاست و پدر شوهرم فوت شده و بقیه بچه هاش ازدواج کردن و همسر من پسر کوچیکه و طبق رسم ما همسرم باید خیلی مراقبش باشه
این نزدیکی باعث شده من همش از خونم فراری باشم وتو خونه ی خودم راحت نباشم
حالا تصور کنید بااین وضعیت همسرمم مدام سرکاره و من تنها تو این خونم با یه بچه ای که بشدت بهونه گیره
اینم بگم که کارم به جایی رسیده که حتی دوس ندارم یه لحظه هم ببینمش و اما مدام مجبورم ببینمش
رویا جون میخام بدونی من خیلی تلاش کردم که دلم باهاش صاف بشه من قبلا هم به شما راجب این موضوع پیام دادم و از اون موقع تاالان طبق چیزایی که گفتین تلاشمو کردم اما متاسفانه جواب نداد و کار دله من از این چیزا گذشته و واقعا نمیتونم ببخشمش😔
ببخش که طولانی شد رویا جونم🌺