2821
2789
عنوان

تجربه رویایی 2

| مشاهده متن کامل بحث + 141085 بازدید | 986 پست
سلام رویا جان خوبین😘😘 ممنونم که اینقدر با صبر و حوصله جواب همه رو میدین🌹🌹 ❤میخواستم بدونم شما ...

درود بانو. خوبی دوست خوبم ؟❤

من همیشه قصد انجام کار جدید رو دارم برام هم فصل و ....فرقی نداره البته یهو هر وقت احساس نیاز کنم چند ماه تفریح و استراحت میکنم یه ریلکس درست و حسابی ...الانم در فکر طراحی لباس و مد افتادم البته از خیلی وقت علاقه داشتم ولی الان خیلی دوست دارم انجامش بدم ...تحقیق کردم کلاس های آزاد بهتره و تو این کار مدرک زیاد مهم نیست بازده و خلاقیت مهمه بخاطر کرونا میترسم برم و قراره پکیج طراحی لباس رو بگیرم و تو خونه کار کنم که البته حضوری و کلاس رو بیشتر دوست دارم...کلاس زبان برای خودم و بچه ها آنلاین کار میکنیم فعلا و سرگرمی بچه ها فعلا کتاب هست و تا الان کلی کتاب از سایت ها و دیجی سفارش دادم 

مثلا دو هفته پیش دخترم در عرض 7 روز هشت کتاب رو خوند و فیلم های مختلف نگاه میکنن و مستند و آموزشی اینا عاشق اینجور موارد هستن و میتونم خیلی خوب خودشونو سرگرم کنن ...راستش برنامه خودم بود تا برای کنکور بتونن مثلا چند ساعت درس بخونن و خسته نشن این آمادگی برای آینده رو با خرید کتاب براشون ایجاد کردم 

رروتین هر روز من به حالم و روبراه بودنم بستگی داره ولی بیدار شدن و کارهای شخصی و بعد تدارک ناهار و بعدم تقریبا تا شب برای خودم هستم و گاهی شام درست میکنم 😁

هوا خوب باشه صبح پیاده روی دارم یا آخر شب با همسرم 

فعلا رفت و آمد و...خیلی کم شده بخاطر کرونا 

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
سلام رویا جون  خوب هستید؟  عزیزم من ازت راهنمایی میخوام  نامزد من خیلی خسیسههههه ا ...

عزعزیزم اول خرید کردن برای نامزدت رو قطع کن 

و برای شروع کار خودت مناسبتها و تولدها رو خبر بده بهش و بگو کی بریم برام کادو بگیری 

و شما اگه خواستی بخری چیزی برای نامزدت باید مقدارش و دفعاتش کمتر باشه نسبت به نامزدت

خجالت نکش باید یه مدت اینجوری رفتار کنی تا عادت کنه 

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

سلام رویا جان وقت به خیر ،رویا خانوم من به تمام صحبتهای شما توجه کردم والان می تونم بگم مشکلاتی که د ...

عزیزم علتهای مختلفی میتونه داشته باشه 

و این مساله بسیار مهمی هست نارضایتی رو بهش بگو و حتما به مشاوره مراجعه کنید 

سلام رویا جان. خوب هستید ان شااله؟ رویا جان من بعد از چند سال زندگی مشترک (حدود 8 سال) خواستم یه تکو ...

درود بانو ❤

ما خانما هر وقت پای تقاضا و گرفتن حق خودمون میاد وسط خجالت میکشیم فکر میکنیم زشته درخواست از شوهر و کوچک میشویم ....

ولی پای درخواست شوهر میاد وسط قضیه میشه ثابت کردن دوست داشتن ما خانمها ....طلا ...حقوق ..و...رو میدیم به شوهر ..

ولی چرا پای درخواست ما اونم برای گرفتن حقمان میاد وسط صبر میکنید ...کم کم میگذرید و در نهایت فراموش میکنید تا چندساااال که گذشت و احساس میکنید ضرر کردید و .... اون موقع یادمان می آید بله ما هم وجود داریم ...

چرا مردها نباید دوست داشتن خودشونو یهو با تمام دارایی هاشون به ما ثابت کنن ؟!!!

نیکی جان و تمام خانمها بارها گفتن و میگن زندگی معامله نیست ولی من میگم هست و خیلی هم این دادن پول مهمه 

عشقتون و ثابت کردن اون جدا از مسائل مالی هست 

اگه حرفم اشتباه هست چرا 90 درصد خانمهایی که با من در ارتباط بودن مشکل این رد و بدل کردنهای احساسی پول و طلا رو داشتن و همشون ضرر کردن ؟؟؟

عزیزم بعد از تمام شدن قسطها دیگه برای خونه خرج نکن نهایت 20 درصد و بقیه رو برای خودت نگه دار 

در گرفتن ماهیانه پول هم سماجت به خرج بده ولی با لطافت زنانه و تا موفقیت ادامه بده 

لطفا خجالت ...احساس بد....وهر نوع چیزی که مانعت میشه رو بزار کنار  و پرو باش 👌👌

سلام رویا جون ❤ممنون از راهنمایی هات تایپیک قبلیتم پارسال خونده ام تو لحظه حرف ها و حرکاتت یادم میمو ...

درود بانو ❤ 

شما هم ناهار درست نکن بگو بخاطر تنبیهه شماست  یادم نمیاد چکار کردی ولی یادم هست که باید تنبیهت کنم 😂😂😂😂 

عزیزم شوهرم منم همه چیز رو منطقی میدید و از نظر احساسی و زدن حرفای احساسی و عاشقانه صفر بود و عقیده داشت با عمل باید نشون داد ....ولی من کم کم در مورد ریز ریز مسائل منطقشو از بین بردم😎😂😂😂 اشتباه تو این بود که بهش خبر میدادی که مثلا بیا رمز های عاشقانه داشته باشیم و یا من اینجوری رفتار میکنم که تو اینجوری جوابمو بدی ....این جور عملکردها اصلا جواب نمیده 

پست های منو با دقت بخون ..✴✴✴بدون اینکه شوهرتون قصد شما رو بدونه باید وارد عمل بشوید ✴✴✴

مثلا برای بکار بردن رمز ها ...من اصلا بهش خبر ندادم ولی تو تنهایی و رابطه یه کلمه که در ظاهر ساده و بامزه هست رو با توجه به یک خصوصیت شوهرم انتخاب کردم و اون زمان اونجوری صداش میکنم ...و بعدش دیگه تو جمع یا مثلا تو حرفام هم بهش میگم و وقتی تکرارش میکنم همچین با برق نگاهش خیره میشه بهم و یه خنده مرموز گوشه لبش نقش میبنده....😎😀😀😀

جدا از اینها شوهرت در کودکی و نوجوانی اذیت شده و آسیب روحی دیده ....بخاطر همین این رفتارها رو داره 

شما بهش محبت کن و مخصوصا نوازش کردن موها و ماساژ دادن زیاد شاید اوایل دافعه داشته باشه ولی شما کوتاه نیا و ادامه بده اگه بتونی عادتش بدی نتیجه کشش زیادش به خودت رو کم کم میبینی😊

سلام رویا خانوم.امیدوارم حالتون خوب باشه...شوهر من چیزی به عنوان ناز خریدن اصلا تو فرهنگ لغت ذهنش نی ...

ملکه جان وقتی شوهرت اینقدر خود دار هست نشون دهنده اینه شما شل کردی و اون مطمئن هست اگه نیاد حتما شما خواهی آمد همانطور که در این پست توضیح دادید ....یه پست کامل در مورد قهر توضیح دادم برو بخون با دقت ...و اگه واقعا خودش مقصر هست رفتن شما اشتباه بوده ول منظورم بی محلی و قهر کامل نیست جواب پیامها رو بده ولی معمولی

و نشون بده ازش دلخوری ولی از اون طرف داری به زندگیت میرسی و خودتو بخاطر نیامدن شوهرت داغون نکردی ...مثلا برو بازار یا دیدن دوستان ...

سلام رویا جون ممنون میشم بهم راهکار بدی شرایط زندگی من اینجوریه که اکثر روزها همسرم از صب میره سرک ...

درود آسو جان 💖

عزیزم شرایط شما با معمول یکم فرق داره و بهت حق میدم که شما هم خسته بشی و کم بیاری و این موردی که گفتم خودتون باید شادی و شیطنت رو انجام بدید برای شما یکم سخته ...نبود شوهرتون به مدت طولانی شما رو خسته کرده و با توجه به وضعیت الان زندگی هم نمیشه شوهرت از کارش بزنه 

پس فعلا پیشنهاد میکنم بهت که برای خودت یه هدف تعیین کن 

مثلا من باید تا چند ماه دیگه گواهی نامه خودمو بگیرم ....یا باید مثلا فعالیتی یا رشته ای رو انتخاب کنم و ادامه بدم به دو دلیل برای سلامت روح خودم و بهتر شدن وضعیت زندگی در آینده ...شما برای خودت نیاز به دلیل و هدف داری تا این خلاء رو پر کنی و بتونی این سردی و کسل بودن رو ازبین ببری و دوری و خستگی شوهرت کمتر به چشمت بیاد 

با توجه به تواناییت و امکاناتت شروع کن از کارهای کوچک نیاز نیست یهو یه کار سنگین بر داری 

در مورد پسرت هم زیاد نگران نباش همینکه با شما برا قدم زدن هم بره بیرون و یه بستنی هم بگیری براش یه تفریح به حساب میاد به شرطی که اون لحظات رو شاد براش برگذار کنی با خنده و بازی ... بچه ها مثل ما پر توقع نیستن با کمترین چیزها شاد میشن و دوم شاد بودن و آرامش خودت از هر تفریحی براش خوبتره ... مثلا من وقتی با پسر کوچکم میرم بیرون روی لبه خیابان یا پیاده رو ها که کوتاه باشه و خطر نداشته باشه دستامون رو باز میکنیم و راه میریم و کلی میخندیم و یا بین درختهای پیاده رو یکی در میان میریم و یا چند متر مونده به خانه مسابقه میدیم ...من اصلا خجالت نمیکشم و کلی خوش میگذرونم با بچه هام و اهمیتی به نگاه مردم نمیدم 

خلاصه اگه روزی یه مامان شیطون دیدید که داره با بچه اش خوش میگذرونه اونم منم 😂😂😂

سلام رویا جان خواهرم به کمکت نیاز داره خودش و شوهرم یکساله عقدن الان که میخوان عروسی بگیرن شوهرش او ...

عزیزم من چی بگم ؟؟؟

شرایط و اعتیاد شوهرش ....

یه فکر عاقلانه و مشورت با مشاور 

ببخشید رویا جون نظرتون راجب لیزر موهای بدن چیه  ضرر نداره من خیلی تو فکر انجام دادنشم میترسم ع ...

نه عزیزم چه ضرری 

امنه امن 

سلام رویا بانو. من تو زندگیم احساس می کنم که فقط من عاشق همسرم هستم و اون به بهانه ی خستگی از کار و ...

درود بانو 

خوب تو پستت تمام اشکالات رفتاری خودتو گفتی که باعث شده شوهرت بد عادت بشه در مورد خرید و....بارها در جواب دوستان پست گذاشتم و میتونید مطالعه کنید و در پوید رفتار خودت هم در موردش هست که چجور به خودت برسی و شاد باشی و با رفتارت جلب توجه کنی بدون اینکه گدایی محبت کنی پس شروع کن بزار فکر کنه بدون اون هم میتونی خوش بگذرونی ...منم 10 سال اختلاف سنی دارم با شوهرم ولی ازش به عنوان یک امتیاز استفاده میکنم ...مردها رو بشناس و مخصوصا شخصیت خاص شوهرت اون موقع راحت میتونی کاری کنی که مرکز توجه شوهرت بشی موفق باشی 

رویا خانم سلام چرا چن وقته نیستین نگرانتون شدم هربار میام پست جدیدتون ببینم اما نیستین میرم تو فکر خ ...

درود بانو ❤❤❤

ممنونم عزیزم نگران نباش من گرفتار بچه ها و زندگی هستم ...و گاهی اوقات وقت کم میارم 

یا حالم طوری نیست که بتونم بیام و جواب پست ها رو بدم 

بازم ممنون 🙏❤❤

سلام رویا جان  در کل عاشقتم  خدا همیشه پشت و پناه خودت و خانواده ات باشه  عزیزم می ...

درود بانو ❤

شما رو نمیدونم ولی خودم در مورد پوست صورتم خیلی خیلی تعصب دارم و جز دستور دکترهای مجرب رو در موردش بکار نمیبرم 

در مورد جوش عوامل زیاد هست و توصیه میکنم حتما دکتر برید و توصیه دیگران اگه درست هم باشه شاید روی پوست شما جواب نده و یا بدتر بشه ...

سلام رویاجان من برگشتم چون نتونستم دوری بچموتحمل کنم.الان دیگه نمیخام براخیانتای همسرم اقدامی کنم چو ...

درود بانو ❤

عزیزم بهت پیشنهاد میکنم البته اون به صلاح دید خودت با توجه به وضعیتت سعی کن کاری رو انتخاب کنی که بیرون از خونه بری ...فرش بافتن سخته و کنارش تو خونه ماندن برات خوب نیست روحت خسته هست و مراوده با مردم و کار بیرون میتونه شما رو از مشکلات خونه کمی دور کنه 

اگه علاقه داری رشته مناسبی رو انتخاب کن اونم با تحقیق و ادامه بده ...حالا که برگشتی سعی کن کاری به گذشته نداشته باشی و مدام با خودت بگو من باید حرکت کنم من باید برای  خوشبختی و موفقیت خودم و پسرم تلاش کنم 

برات بهترین ها رو آرزو دارم ❤

سلام رویا جان من همه ی مواردی ک گفتی رو خوندم وچندتا سوال برام پیش اومد اگه راهنمایی کنی ممنونتم عزی ...

درود عزیزم ❤

راستش الانم به نظرم دارید اشتباه پیش میرید 

خیانت با منشی و بازم اون خانم منشیه شوهرت هست؟ !!!!چجور قبول کردی این مدلی ببخشی 

در مورد خرید چه خونه و چه شخصی برنامه ای بچین و با هم برید و شوهرت برات خرید کنه

یه راه عزت نفس... پیدا کردن کار جدید هست اگه شوهرت شرط گذاشته بنظرم قبول کن و شروع کن فعلا مهم نیست حساب مشترک ..شما برو حساب  باز کن به نام خودت و بعد حق برداشت یا امضا بهش بده هر وقت خواستی هم میتونی لغو کنی 

ولی برای شروع کار بنظرم قبول کن ...اگه میخوای شوهرت رو  تا حدودی کنترل کنی باید تا میتونی به بهانه های مختلف کنارش باشی و یا اجازه بدی تو پروژه ها و برنامه هات کنارت باشه ...

سلام رویا جون میشه لطفا بگید وقتی شوهرم ازم انتظار داره که همیشه کمک حال مادرش باشم چیکارکنم؟؟؟ ماد ...

عزیزم درخواست ها و کارهای شوهرت بخاطر اینه که نسبت به شما حساس شده البته این مورد برای اشخاصی که جدا زندگی میکنن هم اتفاق میوفته شما باید سعی کنی این حساسیت رو از بین ببری ...کارهای اساسی و سخت رو انجام نده مثل خانه تکانی و کارهایی سنگین بگو توانییش رو ندارم ولی کاش زورم زیاد بود برای مادرت انجام میدادم 

باید حساسیت شوهرت رو با کارهایی زیرکانه کم کنی  و اعتماد شوهرت رو جلب کنی ...مثلا اگه چیزی درست میکنی مثل کیک و....کمی برای مادرش ببر بدون گفتن شوهرت و وقتی که شوهرت هست ببر که بفهمه کارهایی از این قبیل میتونه شوهرت رو آرامتر کنه و نکته دیگه عوض کردن حست نسبت به مادرش هست یادت باشه که اون مادر همسرت هست و اگه مادر خودت بود چجور انتظار داشتی شوهرت برخورد کنه مطمئنا اگه مادرت رفتار تندی هم داشت بازم دوست نداشتی شوهرت بهشون بی احترامی کنه و شما باید حسن رو عوض کنی و کینه رو بزاری کنار تا تو لحنت این محبت پیدا بشه و شوهرت درکش کنه 

✴✴✴اگه درونتون نسبت به شخصی نفرت و دوست نداشتن باشه هرگز نمیتونید کامل پنهانش کنید و همسرتون درکش میکنه اون احساس بد رو 

بعدم یه مقدار بازی با کلمات و سیاست لازمه همین

مثلا مادرش مریض هست ...بهش سر بزن و رسیدگی معمولی ...به مادرش بگو مامان جان ناهار میایم براتون شما خوب استراحت کن و برگرد خونه خودت و به کارهات برس دارم نیست همش اونجا باشی شوهرت هم اومد بگو رفتم پیشش کمکش کردم بعدم گفتم راحتش بزارم تا استراحت کنه اومدم یه ناهار مقوی درست کنم ببرم براش (نه اینکه به شوهرت تندی کنی و بگی رفتم دیگه چیزی نبود من خودمم یه عالمه کار ریخته سرم ❎)اگه کلمات و لحنت بجا و درست باشه شوهرت دیگه حساسیتی به این مساله نداره و سرش دعوا راه نمی اندازه 

علت اینکه شوهر تون قدر شما رو نمیدونه اینه که خودتو قوی نشون دادی و ناله کردی از خستگی ولی هم زمان کارها رو هم انجام دادی ...مثلا اگه اصرار داره کار سنگینی برای مادرش انجام بدی اون روز کارهای خودتو انجام نده و در رسیدگی به شوهر هم اختلال ایجاد کن و بگو عزیزم اینقدر خسته شدم که نا ندارم شام یا ناهار درست کنم حاضری آماده کن یا بهش بگو از بیرون بگیره یا اگه درخواست رابطه داشت بگو کمرم درد میکنه امروز خیلی خسته شدم عزیزم ....در تمام موارد بالا که بهت گفتم باید لحنت مظلومانه و همراه با آرامش باشه و در کنارش با شوهرت خشرو باشی اخم و بی محلی نداشته باشی ...

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز