2821
2789
عنوان

تجربه رویایی 2

| مشاهده متن کامل بحث + 141085 بازدید | 986 پست

سلام رویا جان 

در کل عاشقتم 

خدا همیشه پشت و پناه خودت و خانواده ات باشه 

عزیزم میشه برای از بین بردن جای جوش صورت بگی چیکار کنم؟ 

بعدم اینکه وقت پرئودیم جوش میزنم و حتی اگ بهشون دستم نزنم جاشون میمونه

خیلی از این پروسه جوش زدن و جای جوش بدم میاد 

اگر تجربه ای دارید بهم بگید

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلام رویاجان من برگشتم چون نتونستم دوری بچموتحمل کنم.الان دیگه نمیخام براخیانتای همسرم اقدامی کنم چون فایده نداره.وفهمیدم کتک زدنش وفوش دادنش تاحدودی دست خودم هست ومیتونم کنترلش کنم.بددلیشم کم کم بهترمیشه اماهنوزم افکارعذاب اوری داره.24سالمه وپسرم 4سالشه تاسوم ریاضی نظام قدیم خوندم اماتقریباالان اکثرشویادم رفته.امامیخام قوی بشم بنظرتون ادامه تحصیل برام خوبه درسم خوب بودبنظرتون وقت بزارم به جایی میرسم.یااینکه تابلوفرش یادبگیرم وببافمم؟راهنماییم میکنین همش خودموسرزنش میکنم که ای کاش درسموول نمیکردم .

توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی که باید باشه میره 😕

سلام رویا جان من همه ی مواردی ک گفتی رو خوندم وچندتا سوال برام پیش اومد اگه راهنمایی کنی ممنونتم عزیژم

من اصلا اون زن خوبی که باسیاست باشه نبودم وباوجود عشق وعلاقه ای ک بین  من وشوهرم بود همه چی رو هردومون نابود مردیم این اواخر تصمیم ب جدایی داشتم تا اینکه متوجه شدم شوهرم داره خیانت میکنه نمیدونم حس دپست داشتن بود یا حسادت اما این قضیه باعث شد ب خودم بیام ورفتارمو عوض کنم الان ۲ ماه میگذره و خیلی رابطمون خوب شده اما یه سری مشکلات هست ک نمیدونم چطوری حلش کنم شوهرم بامنشیش بود والان من نمیدونم چطوری اون منشیو ازش دور کنم البته الان دیگه رابطه ای ندارند فقط منشیه؟

دوم اینکه همه چیو میذاره تقصیره من یعنی بحث میکنه بعد میگه تقصیره توعه یا تمام وظایفی ک توخونه هست رو گذاشته برامن مثل زباله خرید و….

سوم اینکه من اصلا ب خودم نمیرسیدم نه اینکه نخوام اتفاقا خیلی دوست دارم واین عقده شده بود تو دل من اما شوهرم خرج نمیکنه اونجوری ک باید بکنه با وجود اینکه درامدشم خیلی خوبه مثلا میگه ۶۰۰ بهت میدم کل ماه باید برنامه ریزی کنی 

چهارم اینکه من یه کاری رو میخوام شروع کنم ک خیلی علاقه دارم ودرامدشم خوبه نیاز ب حمایت مالی شوهرم دارم اما اون ب من اعتماد نداره وهمه چیو میخواد زیر نظر خودش باشه مثلا میگه حساب مشترک باید داشته باشیم و…

پنجم اینکه من حس میکنم دیگه مثل قبل دوستم نداره اذیتم نمیدونم چیکار کنم

مثلا خیلی دیر میاد خونه شبا باوجود اینکه کارش زود تموم میشه اما ۳ ساعت بعد میاد خونه

یا مثلا روزای تعطیل هم میره سر کار خیلی بدم میاد نیلی هم گفتم بش ک دوست دارم بریم باهم بیرون میگه جمعه منافع مالی داره برامو‌نمیشه و… روزای دیگه رو توهفته خالی کرده 

اما من از جمعه رفتنش بدم میاد چون با اون خانم تنها میشن 

اگه کتاب هایی هم میشناسید ک بتونه به خودسازی وعزت نفس کمک کنه معرفی کنید 

ممنونم اگه جواب بدین؟🌸🌸🌸🌸

سلام رویا جون میشه لطفا بگید وقتی شوهرم ازم انتظار داره که همیشه کمک حال مادرش باشم چیکارکنم؟؟؟

مادرش تنهاست و ما تو یه حیاط اما خونه جدا ازهم زندگی میکنیم...شوهرم ازم انتظار داره تو کوچکترین کارهای مادرش منم برم کمکش و همه ی کارهاشو انجام بدم همینم مونده بگه براش لقمه هم بگیر که مادرم زحمت نکشه لقمه بگیره...درحالیکه مادرش جوونه و همه ی کارهای خودش رو انجام میده...شوهرم اگه دست مادرش یه کوچولو خراش برداره یا زخمی بشه میگه مادرم نمیتونه کار بکنه و تو برو غذا بپز براش و ...و خودشم جوری دورش میگرده انگار دور از جونش مریضی سختی گرفته...اما من گاهی وقتها که خیلی هم درد دارم باور نمیکنه و بهم اون توجه رو نشون نمیده...الان باید چیکارکنم که تو همچین وقتهایی به منم به همون اندازه توجه کنه؟؟؟و همین طور با این انتظار بیش از حدش در مورد کمک مادرش کردن چه کنم؟انگار کلفت واسه مادرش گرفته...وقتهایی که میبینه چقدر کمک حال مادرش هستم اصلا قدرشناس نیست و این رو نمیبینه اما اگه یه بار کمک نکنم ازم دلخور میشه و دعوام میکنه....

در مورد قهر کردن هم یه سوال داشتم ..یعنی شما میگید یه مدت تا وقتی که عادتش بدیم به شاد بودن و قهر نکردن ،تحت هر شرایط و دعوا و.... قهر نکنیم؟؟؟تااینکه بعد از عادت دادن،، این تکنیک قهر اثر خودش رو بزاره....؟؟؟

ممنونم رویاخانم که وقتتونو بهم دادین مشکله دیگه ای که دارم مادرشوهره خیلییییی تنبل و سیاست دارمه هر ...

درود خوشگل خانم ❤

گاهی اوقات با خود مشکل میشه مشکلت رو حل کنی 

مثلا به شوهرت بگو چرا وقتی مادرت مریض هست ما باید بریم مزاحمش بشیم ؟من اینجوری اذیت میشم بهتر کمتر بریم یا زنگ بزن اگه حالش خوبه بریم خونشون 

ببین گلم اگه یه سری نظرها و قانون ها رو کم کم جز نظر و شخصیت خودت قرار بدی و عنوان کنی حالا نه همون موقع ولی در طول زمان بقیه و از جمله شوهرت خواهند پذیرفت و اگه کاری برخلاف نظرشان انجام دادی دلگیر نمیشن میگن این اخلاقشه و تمام 

دیدی خیلیا عروسی نمیرن یا مراسم عزاداری ...بعد کسی ازشون دلگیر نمیشه میگن اون شخص اخلاقش اینجوری هست 

پس روی عقیده خودت بمون و با شرط خوب بودن حال مادرش برو و یا اگه بازم شوهرت اصرار داشت... فقط برای دو سه ساعت برو و بازم اگه شوهرت رعایت نکرد و به حرفت گوش نداد اصلا نرو بگو خودت تنها برو من وقتی کسی حالش بد باشه اصلا عادت ندارم مزاحمش باشم 

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
[QUOTE=193904508]درود آرام جان 💖 یکم بیشتر از خودتون بگو از کی اینجوری شدی یعنی ترسیدن از شوهرت&nbs ...

حدس میزدم منشأش در دروان کودکیت باشه 

اول باید در خانه به نوع رفتار شوهرت اعتراض کنی 

نوع قهر رو کامل توضیح دادم باید اونجوری عمل کنی ...در ابتدا باید خودت تصمیم بگیری و با خودت بگی من دیگه به کسی اجازه نمیدم سرم داد بزنه یا بی احترامی کنه به بهانه بچه ها هم شده شروع کن و قبل از پیش اومدن این داد زدن شوهرت باهاش حرف بزن و بهش بگو ناراحت هستی و دیگه نمیتونی قبول کنی که اینجوری رفتار کنه بهش بگو تا الان هم صبر کردم که این عادات رو ترک کنی ولی الان واقعا اذیت میشم و احساس میکنم مریض شدم  .. عزیزم عصبانیت مدل شوهرت طول می‌کشه که بتونه خودشو کنترل کنه و داد نزنه چون براش عادت شده

ولی شما نباید کوتاه بیای و مدام ردی حرفت بمونی و اگه جواب نگرفتی نا امید نشی و ادامه بدی هدفتو 

سعی کن با احتیاط البته کارهایی رو که با داد ازت میخواد انجام ندی و بهش بگو من قصد لجبازی ندارم ولی نمیتونم قبول کنم اینجوری چیزی ازم بخوای   

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
سلام رویا جان عزیزم میشه منو راهنمایی کنید . از فکر زیادی سر درد گرفتم! من دوساله عروسی کردم . تو ...

درود خاتون جان ❤

رفتار شوهرت مطابق با سن ازدواجتون هست و رفتار شما هم همینطور چون خیلی ناپخته صحبت کردین 

وقتی یه مردی منطق نداره نباید رک بهش نظرتو بگی مثلا در مورد دعوت خواهرش باید میگفتی وای چه عالی ولی عزیزم شلوغ بشه من استرس میگیرم و نمیتونم خوب پذیرایی کنم بزار مامانم بیاد و تموم بشه مهمونی بعد خواهرت و خانوادت رو هم دعوت میکنیم اینجوری بهتر میرسم بهشون ...ولی جمله ای که گفتی دوست دارم با خانوادم تنها باشم باعث شد شوهرت اینجوری برخورد کنه ...گاهی اوقات گرچه حق با شما هست ولی نوع بیان مناسب و سیاست لازم هست که شوهرت جبهه نگیره ....

در مورد دادن وسیله به خانوادش آیا از شما تظر پرسید ؟یا به شما گفت که برو بهشون بده ؟پس چرا شما در مورد خانوادت ازش پرسیدی و یا انتظار داری 

شوهرت به خانوادت چیزی بده ...تو این زندگی همونقدر که شوهرتون حق داره شما هم حق و سهم دارید ...پس خودتون باید اقدام کنی و اگه چیزی خواستی به خانوادت بدی ...و در برابر کارها و اداهای شوهرت خودتو بی اهمیت نشون بدی وقتی که کارتون درست و منطقی هست ...بجای دعوا و اخم هم عادی رفتار کن و یا بهش محبت کن شوهرت همینطور که خودش بخشش داره باید با این کار شما هم کنار بیاد ...

عزیزم سالهای اول ازدواج مردها خیلی جو گیر هستن

و اگه درست و با سیاست رفتار نکنی تا مدتها اینجور خواهند ماند شاید باور نکنی که با اینکه شوهرم مستقل بود چقدر ضرر مالی دادیم بخاطر خانوادش و خیلی اشتباهات دیگه که با کنترل من کم کم به راه اومد و فهمید کسی به فکر زندگی ما نخواهد بود  ...

سلام رویاجان عزیز❤❤❤ با وساطتت اشناها دوباره برگشتم. واینکه دوباره فرصت جدید به هم دادیم چن وقته& ...

درود بانو ❤

هنوز زوده که کامل به حرفت باشه امیدوارم تا الان اوضاع بهتر شده باشه و بهتره یاد بگیری حرفات رو رو در رو بهش بگی نه با پیام 

✴✴✴مردها کافی فکر کنن یا درک کنن زنشون ازشون حساب میبره یا میترسه اینجوری خیلی چیزها و حق ها رو ازشون دریغ میکنن ✴✴✴

شوهر شما وظیفه داره به شما پول بده بدون درخواست اینکه براش کار کنی ..در مورد خرید شخصی هم کوتاه نیا اگه کلی نمیده مثلا قبل رفتن بهش بگو میخوام برم خرید مقداری پول برام بزار یا میام باهم میریم خرید اگه غر زد و یا ایراد گرفت بگو واجبه و واقعا لازم دارم عزیزم ..حرف زدن دلبرانه بوس و لمس کردن شوهر اینا دلشو نام میکنه ...در کل من همیشه گفتم باید پرو باشی و اصلا کوتاه نیای و حقت رو خودت باید بگیری ...اگه گفت مجردی فلان کردی و اینو خریدی و...جای بحث و دعوا و جواب دادی برو کنارش دست بنداز دور کمرش بهش بگو خوب اون موقع یه مرد خوشتیپ و دوست داشتنی .کنارم نبود ولی الان هست و نمیزاره کمبود چیزی رو حس کنم و مثل کوه پشتم ایستاده 

✴✴✴زدن این گونه جملات تاثیرش از جواب دادن و دعوا خیلی خیلی بیشتره ✴✴✴

سلام رویا بانو.درباره این که زن و شوهر نباید تو قهر جا خواب از هم جدا کنن،شوهرم بهم اطمینان داره ولی ...

خواهش بانو اینجا شاگرد نداریم ...شما خودتون استاد هستید ❤❤

خوب بود چون نتیجه داد ولی مغایر با هدف آموزش دادن به مردها بود که یاد بگیرن به هیچ بهانه ای جاشونو ترک نکنن ...حواست باشه شوهرت ازت تقلید نکنه 

چرا احساس تنهایی میکنه من که همیشه کنارش بودم؟ ولی احساس میکنم زیادی بهش آویزون بودم میخام یکم ازش ف ...

بخاطر شما نیست بهار جان 

بخاطر موضعی هست که خودش تعیین کرده 

کاری که میکنم وقتی از سرکار میاد مدام سرش گوشیه اصلا غر نمیزنم خودمو بکار دیگه مشغول میکنم دیر میاد ...

عزیزم واقع شما از یه مادر هم بیشتر بهش توجه داشتی .....

الان نمیدونم در چه مرحله ای هستی ولی وقتی میخواهید اشتباه گذشته رو جبران کنید یهو همه رسیدگی ها رو با هم قطع نکنید چون اینجوری شوهر تون میزاره پای سردی شما و امکان داره به لجبازی رو بیاره 

در مورد قبول خواسته هاتون باید اول رابطه شما ترمیم بشه و بعد که شما مرکز توجهش شدی اون موقع خواسته ها تو مطرح کنی