2777
2789
عنوان

تجربه رویایی 2

| مشاهده متن کامل بحث + 136194 بازدید | 986 پست
سلام رویا جان خدا رو شکر پس فرمونو درست گرفتم دستم     فعلا طلاق طلاق کردنش دیگه تقریبا ...

درود سحر عزیز ❤

من بارها در پست هام گفتم درسته وظیفه مرد هست تامین ولی گفتنش دردی رو دوا نمیکنه و نتیجه عکس داره در دراز مدت میدونید چرا ؟

چون بوی تشکر و قدردانی نداره و هررررر وقتی کلمه ((وظیفته انجامش بدی)) رو به شوهر تون بگید یک قدم به عقب برداشتید ✖✖✖✖✖✖✖✖

و نکته مهم اگه ایراد جدی در شوهر تون دیدید مخصوصا خساست نباید اون خصلت رو مدام بهش بگی و اگه واقعا دوست داری ترکش کنه تبریکی نگو بهش چون با شنیدنش بیشتر میشه و به ماندگار شدن در درونش کمک میکنه ✖✖✖

در مقابل هر چیزی که خرید تعریف کن حتی اگه بد و یا ناچیز باشه 

جلو بقیه حرف شد بگو شوهرم خیلی به ما میرسه و همه چیز اون زیاد برای ما تهیه میکنه اصلا نمیزاره ما کمبودی حس کنیم 

حالا اگه بعدا  شوهرت فهمید و گفت من که فلان چیز رو نخریدم یا اینجوری خرید نکردم بگو بله تو اینجوری هستی حالا اگه نخریدی حتما یادت رفته ولی مطمئنم هر وقت بتونی و موقعیتش جور باشه تو حتما خرید میکنی برامون و بوسش کن 

هر چیزی خرید برات ذوق نشون بده و بهش بگو واااای عزیزم عالیه این... دست و دلبازی کردیا به تو میگن مرد عاشقتم  

دقیقا مخالف خصلت بدی که داره صحبت کن 

تکرار خصلت های خوب اونو درون شوهر تون کم کم بوجود میاره،

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
درود عزیزم ❤ متاسفانه درخواست نمیتونم قبول کنم  همین تاپیک مطرح کنید اومدم سایت در حد توانم ح ...

سلام رویا جون 

من با ی پسر در ارتباطم دوسال و چند ماه 

قرارمون از اول ازدواج بوده اما الان ی اتفاقاتی افتاده که باعث شده گذشته اون توی ذهنش پر رنگ شه عصبی شده و افسرده با من اصلا حرف نمیزنه مگر روزی ی کلمه که اونم دعوا 

من الان کاری به این رابطه ندارم 

اما میخوام حالش رو یجورایی خوب کنم مشکلش حل شه چون خودش میترسه قدم برداره برای خوب کردن خودش ی سری برنامه دارم اما نمیتونم تا خودش نخواد انجامش بدم 

اون پدر و مادرش توی بچگی طلاق گرفتن مامانش رفته سراغ زندگیش باباش پی کار و اون با خانواده عموش بزرگ شده محبتی ندیده و سرکوفت و تحقیر شده به هیچکس اعتمادی نداره وخیلی چیزای دیگه از عادت های رفتاری و اخلاقی بد داره میشینه گریه میکنه هر روز و هر ساعت و به من گفت که از زندگی من برو و من رو فراموش کن چون من نمیتونم خوشبختت کنم میمونم تا خودت بری هروقت خواستی اما الان میگه بمون باهام تا آخرش تا جایی که ی پسر خوب که بتونه هم از لحاظ مالی تامینت کنه هم اخلاقی بیاد و باهاش ازدواج کنی و خیالم راحت شه خوشبختی و برم یک بار رفتم که ترکش کنم یک هفته بعد خودش بهم زنگ زد گفت بیا بریم بیرون میخوام ببینمت و دلم تنگ شده بعد از اون بیرون رفتن رابطمون خوب شد اما دوباره بعد از چند ماه این حرفا رو پیش کشید الان حالش واقعا داغون روز به روز داره بدتر میشه این اتفاقات نمیذاره راحت بخوابه راحت غذا بخوره راحت بره بیرون خوش بگذرونه رسما خنده رو از یاد برده خودش میگه خیلی دلم میخواد عوض شم درست شم اما نمیتونم قبلا امتحان کرده نشده اما من میدونم اینسری درست میشه و اون میگه نمیتونم و نمیشه 

لطفا بگید من چیکار کنم راضی شه نرم شه بذاره با کمک هم اوضاع رو درستش کنیم 

بعد رابطمون رو درست کنیم چون این رابطه سراسر قهر و دعوا شده 

ممنونم

ببخشید خیلی طولانی شد❤️🌱🙊

‹ تا استخوان مبتلای توام^^🔗♥️ ›

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام رویا خانم امیدوارم حالتون خوب باشه وقتی شوهر یه اشتباهی یا خطایی  میکنه چطوری باهاش رفتار ...

درود بانو 🌹🌹

بستگی داره اون اشتباه چجور باشه 

درجه ناراحتی و عکسالعمل داره 

اگه مربوط به خودش باشه و فقط اطلاع بده و دردل کنه خوب باید خوب گوش بدی بدون دخالت و پرس و جو و در آخر دلداری همین...

اگه راه حل خواست هم هیچ وقت نگو باید اینجوری میگفتی یا اینجوری انجام میدادی(این ایراد گرفتن و شماتت هست و شوهر رو دور میکنه) 

فقط بگو بنظرم اینجور خوبه بگی یا انجام بدی حالا دیگه با خودت 

اگه به زندگی مشترک مربوط میشه دیگه شما هم دخیل هستید اگه ضرر زده مالی ابراز تاسف و همدردی و بعدم ریشه یابی بدون محکوم کردن طرف مقابل برای جلوگیری از تکرار اشتباه 

اگه مربوط به احساس شما هست میتونید بر حسب میزان و درجه سکوت ...سر سنگین بودن ..و یا قهر همراه گذاشتن راه برای منت کشی و آشتی توسط شوهر 😄

خلاصه اینکه طیف وسیعی داره 

من خودم چه در مقابل شوهر و یا در مقابل بچه ها هیچ وقت همون موقع کاری نمیکنم و جوابی نمیدم اگه مساله بزرگ و حاد باشه 

بهشون میگم الان از شنیدن این خبر شوک شدم و هنگم فعلا تنهام بزارید حالم بهتر بشه بعد صحبت میکنیم 

اینجوری برای اونا این انتظار ,نگرانی زیادی به همراه داره و یه جور تنبیه هم هست و از طرفی باعث میشه درست فکر کنم و بهترین تصمیم رو بگیرم البته با رعایت شدت اون مشکل 👌

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
عزیزم پست منو با دقت خوندی؟ این حست با بد بدلی ترکیب شده و بخاطر همین آزاردهنده شده برات  اول ...

رویا جان بزار قضیه رو کامل برات تعریف کنم ۴ سال پیش وقتی اوایل حاملگیم بود از خواهرم شنیدم که دختر خالم خیلی از همسرم تعریف کرده و گفته منم دارم عاشقش میشم اون موقع ۱۶ سالش بود همیشه جلوی همسرم عشوه میومد و لباسهای باز می پوشید منم از رو عصبانیت و به هم ریختن هورمون ها به همسرم کل قضیه رو گفتم که فلانی میگه بهت علاقه داره خواهشا از این به بعد باهاش گرم نگیر و دست نده و اصلا باهاش صحبت هم نکن این قضایا گذشت الان دخترخاله ۲۰ سالشه و خیلی هم زیباست تو این مدت یه بار همسرم دخترخاله رو  سوار ماشین کرده و تا سر کوچه رسونده با اینکه حساسیت منو میدونسته، مادرم و خالم همسایه هستن،سر این ماجرا دعوای بدی کردم و تهدید به طلاق کردم بعد از اون هم یه چند باری دیدم که نگاهش میکرده یا سر صحبت رو میخواست در موردش باز کنه احساس میکنم بهش علاقه داره با شاید حساسیت های من اون رو جلوی شوهرم خیلی تاپ نشون داده چون خیلی رو این قضیه مانور دادم و هر لحظه کوبیدم سر همسرم، همسرم ۱۵ سال از این خانم بزرگ تره و وقتی بهش میگم میگه اون جای دختر منه،این ماجرا منو تا حد جنون برده طوری که همش فکرم درگیر اون دخترس،چیکار کنم از سر همسرم بیفته؟ در ضمن من همسرم با عشق ازدواج کردیم و ایشون خیلی بهم علاقه نشون میده.

درود عزیزم ❤❤ دقیقا وقتی خانم خونه دقیق و حساس باشه و پیگیر کم کم شوهر عقب نشینی میکنه به دو دلیل& ...

ممنونم رویا جان به خاطر وقتی که گذاشتین و جواب سوال من رو دادین 

چندبار با دقت پست رو خوندم که مطمئن بشم کامل و درست متوجه منظور شما شدم 

تمام تلاشم رو میکنم که توصیه های شما رو انجام بدم       امیدوارم نتیجه بگیرم 

خوشحالم  مطلبی که گفتم بدرتون خورد ❤❤ حتما عزیزم هم رفتار و نوع حرف زدن با شوهر  و هم نو ...

سلام رویای عزیزم

خدای من😄😄

من بی صبرررااانه منتظرم😍😍😍😍 و خیلی خوشحال شدم که این قصد و نیت رو دارین😗😗

مطمئنم تجربه های عاااالی شما میتونه خیلی به ماهایی که اول راه هستیم کمک کنه😀😀 چون شما خودتونو عوض کردین و با رفتار شما همسرتون هم رفتارش عوض شد و خیلی خوب میدونین راه درست چیه و راه غلط چیه

شما خودتونو ملکه کردین❤🙂 منم دوست دارم مثل شما ملکه ی خونه و زندگیم شم😘😍

در یکی از تاپیک هام درباره اینکه در جلسه خواستگاری چی بگیم (برگرفته از سخنان دکتر حبشی) نوشتم. مطالب دکتر حبشی، بانوآرتمیس، دختر_گرانبها و roya_am را کتاب کردم. میتونین از تاپیک‌هایم به صورت رایگان دانلود کنید. برای زندگی مشترک، کتابی بهتر از کتاب زندگی دکتر حبشی نخوندم. برای هر زن و مردی واجب است این کتاب رو بخونه. این کتاب رو میتونین از سایت مجتمع فرهنگی شاهدان (سایت دکتر حبشی) تهیه کنید. 

سلام رویا جون.ممنون از تاپیک خوبت.مشکلی که من دارم اینه که از  شوهرم به شدت میترسم و وقتی جایی باشم  و اون زنگ بزنه بدنم شروع میکنه به لرزیدن.متاسفانه داد هم میزنه و این اوضاع رو بدتر میکنه.یا قهر و لجبازی میکنه.و احترام من رو جلوی بچه ها نگه نمی داره.مرتب جلوی اونا بحث میکنه و اصلا تو تربیت بچه ها با من هماهنگ نیست.و یه چیز دیگه نمیتونه قبول کنه که من یک روز در هفته رو به دوستام و کلاس اختصاص بدم.

من یک‌پسر ۱۵سالهیک‌پسر 6و دختر ۴ساله دارم همسرم خیلی تحقیر کننده و سرکوب گره کلا وقتی از چیزی خوشش ن ...

درود بانو 💖

بنظر میاد ارتباط کلامی و احساسی شما دچار مشکل شده و بد دلی شوهرت هم بیشترش کرده 

وقتی یه مرد پرخاشگری تو خونه داره ...از کمبود محبت و ارضا نشدن حس ها ی درونش نشات میگیره ...نمیگم شما مقصر هستی ولی برای شروع و اگه واقعا تغییر رو خواهان هستی باید رابطه احساسی و جنسی و عشقی بین خودتون رو درمان کنی و بعد از اون کم کم مشکلات دیگه رو بر طرف کنی 

پست هایی که میزارم تو این تاپیک رو دنبال کن 

اول خودتو قوی کن و کم کم به سوی موفقیت حرکت کن اینجا مواردی که بیان میشه بین خیلی از ماها مشترک هست و میتونه بهتون کمک کنه 🌹🌹

خیلی ممنون ک پاسخ دادین چشم شرو میکنم  فقط من ی ترس دارم ک فک مکنم برم توجمع خونواده شوهر مسخر ...

خیلیا فکر میکنن همه جا باید جواب داد و از هیچ طعنه و حرفی نگذشت ....

ولی در واقع اینجور نیست فقط نکته مهم اینه در مواجهه با این طعنه ها و حرفا زبان بدنت نشون نده ناراحت شدی و روی شما تاثیر گذاشته 

گاهی یه نگاه معنی دار و بعدش به کار خودت مشغول بشی 

گاهی یه لبخند و سکوت 

گاهی یه سوال گمراه کننده در برابر فضولی طرف 

گاهی با عمل کردن و نشون دادن نتیجه تصمیمتون به طرف 

و در آخر جواب دادن اونم محکم و مودبانه ....

میبینید که گزینه جواب دادن رو آخر گذاشتم 

دلیلش اینه 👇

دیگران و حرفاشون اونقدر ارزش ندارن که بخاطرش فکر کنی و حتی لحظه های گرانقدر خودتون رو به هدر بدید همین .....😄😄🌹🌹🌹

همش میگه تو شلخته ای تو بچه ای تو خراب کن هستی.خیلییییی غر میزنه وقتی ام میگم غر میزنی چقدر...میگه ...

درود عزیزم 💖عذر میخوام بخاطر جا موندن پستتون پیش میاد برای من که با عجله میام سایت و قصدی درش نیست .....بانو با تعاریفی که کردی بهت پیشنهاد میکنم فکر های بد رو کنار بزار چون شوهرت دوستت داره فقط علت این سردی و ایراد گیری های اینه که شما رو با خودش همسو نمیبینه بخاطر همین با شما همراه نیست از نظر رفتاری ....مردها به خاطر خودپسند بودن و خودخواهی که دارن دوست دارن زن کامل باید مطابق میل اونا باشه و شخصیت متمایز زنشون  رو قبول ندارن و حالا کارهای اون خانم رو مخالف و همراه نبودن میدونن شما باید اول نشون بدی که همراه شوهرت هستی یه مدت رفتارهای شوهرتو تکرار کن و مثل خودش بشو ....غذا و کارها رو سعی کن طبق خواسته اون انجام بدی و اگه کامل و درست انجام بدی شوهرت میاد طرف و از نظر حسی بهت اعتماد میکنه و بعدش شما میتونی رفتارها و کارهایی که دوست داری رو کم کم وارد رابطه خودتون کنی و زندگی روی درصد 50 50 از خواسته های شما و شوهرت قرار میگیره و این اعتدال باعث گرمی زندگیت خواهد شد ....برای قهر زیاد شوهر هم یه پست گذاشتم مناسب برای شوهرهای که زیاد ناز میکنن و قهر زیاد دارن 🌹🌹

🔴🔴🔴این پست مناسب رفع و دامن نزدن به قهر مردها هست 

این خیلی ناخوشایند هست که مردی قهر کنه و هی ناز بیاد و زن بره منت کشی و این پروسه ادامه داشته باشه تا جایی که جای زن و مرد عوض بشه ....منم این دوره رو گذروندم و باید بگم این تنها مشکلی بود که در کوتاه مدت و خیلی آسون حلش کردم ..

وقتی شوهر تون به هر دلیلی قهر کرد حتی اگه شما مقصر بودید نیازی نیست منت کشی زیاد از حد کنید همیشه در همه موارد حد اعتدال رو رعایت کنید ...اگه خودتون مقصر بودید صادقانه عذر خواهی کنید و اگه قبول کرد که هیچ ...ولی اگه حتی برای بار دوم رفتید و ناز کرد رهایش کنید و نشون بدید که هیچ اتفاقی نیافتاده و در این بین کارهای زیرکانه و قاطعانه انجام بدید برای درک بهتر یکی از ماجراهایی که برای خودم اتفاق افتاد رو میگم که روش صحیح کار رو یاد بگیرید و در کمترین زمان خلاص بشید و جایگاه زن بودن و ناز کردن رو به خودتون برگردانید .👌

در طی اتفاقی شوهرم طبق معمول قهر کرد و من هم مقصر بودم ....رفتم عذر خواهی ولی بازم کم محلی میکرد ولی من این بار دیگه دوباره و دوباره نرفتم و به زندگی عادی خودم پرداختم به این صورت ;

اولا از بی محلی و ناز کردن شوهرم غمگین بودم و تو خودم ولی الان شاد بودم و انگار که هیچی نشده 

غذاهای دلخواهشو درست میکردم گاهی و خوردن وعده ها طبق روال عادی انجام میدادم 

و نشون میدادم اشتهام خیلی خوبه (یعنی ناراحت نیستم 😁)

بیرون میرفتم خنده و شادی داشتم ولی با شوهرم شوخی و ...نداشتم عادی بودم ولی شاد و سرحال باهاش حرف میزدم ..

قهرش رو بیشتر توی تخت موقع شب به رخم میکشید اونم با بغل و بوس نکردن و بالشتش رو کمی اونورتر میکشید ...ولی من اون شب دیگه کارش نداشتم و اعتراضی نکردم فقط رفتم بغلش و بوسش کردم و اون همچنان یخ و مثل مجسمه بود 😂منم به حالت تعجب گفتم اهههه مثل اینکه خسته هستی عزیزم خوب بخواب و خیلی سریع پشتم کردم بهش و خوابیدم 😄....احساس کردم شوهرم جا خورده بود ...(این شب اول )

و در روز دوم کارها طبق روال بود و اصلا نشون ندادم ناراحتم یا اینکه فهمیدم شوهرم هنوز دلخوره و داره ناز میکنه خلاصه خودمو میزدم به ندانستن ....دوباره شب شد و ما به اتاق رفتیم و من طبق روال عادی رفتم بغلش کردم و بوسش کردم یکم بیشتر موندم و دوباره گفتم اههه خسته هستی عزیزم بخواب شبت بخیییییر و دوباره پشتم کردم بهش و خوابیدم ....شوهرم گیج شده بود و نمیدونست چکار کنه کلافگی تو رفتارش مشخص بود و من خوشحال بودم 😉و شب سوم ....همون شبی که پایان ناز کردنهای شوهرم شد 💪

موقع خواب رفتیم به اتاق و شوهرم باز یخ بود و منم باز گفتم عزیزم بخواب انگار خسته هستی و خواستم برم بخوابم که محکم منو گرفت و منو بوسید و گفت نه خسته نیستم و ......

شوهرم خیییلی مغرور بود و هرگز در مورد کاری که کردم و ناز کردن خودش چیزی نگفت و منم حرفشو نزدم ولی دیگه قهر نکرد و هر وقت طبق عادتش میخواست ناز کنه تا بیخیالی منو میدید یادش میافتاد و سریع حرف میزد و یا با عذر خواهی من سریع کوتاه میومد و آشتی میکرد چون میدانست دیگه منت کشی در کار نیست 

از نکات ریزی که باید رعایت کنید:

اول خودتو آراسته و شاد باشید حتی کمی بیشتر از روزای دیگه و کمی تحریک کننده 😉

دوم بد اخلاقی و تلافی نکنید و نداشته باشید 

خانه مرتب و غذا براه اگه غذای مورد علاقه شوهر باشه بهتر 

احترام و خوشرویی در تمام لحظات حتی اگه شوهر تون اخم داشته باشه یعنی شما نشون بدید متوجه اخم و بداخلاقی شوهر تون نیستید ...

و در آخر نا امید نشوید بعضی از شوهرها این عادت رو دیرتر ترک میکنن پس با تکرار کارهای بالا تا ترک کامل تلاش خودتون رو ادامه بدید 🌹🌹🌹

موفق باشید 

واقعا خیلی بزرگواری رویا جان . هرچقدر بابته لطفت تشکر کنم کمه بابت مشاوره  و وقتت عزیزم. حرفات ...

عزیزم هیچ وقت بخاطر هیچ چیزی خودتو پائینتر از بقیه نشون نده 

مهم نیست بقیه خوششان نیاد 

ببین عزیزم طرف مقابل شما اینو میفهمه که شما داری جلب توجه میکنی و دوست داری بهت توجه کنن و این یه نوع تحمیل هست که به طور عادی باعث دافعه میشه و دوری دیگران 

باید خودت باشی با حفظ شخصیت خودت و همه چیز عادی باشه و بقیه رو بسپاری به خود طرف که آیا دوست داره ادامه بده یا نه 

در روابط بین زوج هم همینه هر وقت وابسته و آویزان نشون بدی طرف مقابل ازت دور میشه ولی وقتی خود دار و مستقل و با اعتماد بنفس نشون بدی همش دنبال شما خواهد بود و کشش داره سمت شما