🔴🔴🔴این پست مناسب رفع و دامن نزدن به قهر مردها هست
این خیلی ناخوشایند هست که مردی قهر کنه و هی ناز بیاد و زن بره منت کشی و این پروسه ادامه داشته باشه تا جایی که جای زن و مرد عوض بشه ....منم این دوره رو گذروندم و باید بگم این تنها مشکلی بود که در کوتاه مدت و خیلی آسون حلش کردم ..
وقتی شوهر تون به هر دلیلی قهر کرد حتی اگه شما مقصر بودید نیازی نیست منت کشی زیاد از حد کنید همیشه در همه موارد حد اعتدال رو رعایت کنید ...اگه خودتون مقصر بودید صادقانه عذر خواهی کنید و اگه قبول کرد که هیچ ...ولی اگه حتی برای بار دوم رفتید و ناز کرد رهایش کنید و نشون بدید که هیچ اتفاقی نیافتاده و در این بین کارهای زیرکانه و قاطعانه انجام بدید برای درک بهتر یکی از ماجراهایی که برای خودم اتفاق افتاد رو میگم که روش صحیح کار رو یاد بگیرید و در کمترین زمان خلاص بشید و جایگاه زن بودن و ناز کردن رو به خودتون برگردانید .👌
در طی اتفاقی شوهرم طبق معمول قهر کرد و من هم مقصر بودم ....رفتم عذر خواهی ولی بازم کم محلی میکرد ولی من این بار دیگه دوباره و دوباره نرفتم و به زندگی عادی خودم پرداختم به این صورت ;
اولا از بی محلی و ناز کردن شوهرم غمگین بودم و تو خودم ولی الان شاد بودم و انگار که هیچی نشده
غذاهای دلخواهشو درست میکردم گاهی و خوردن وعده ها طبق روال عادی انجام میدادم
و نشون میدادم اشتهام خیلی خوبه (یعنی ناراحت نیستم 😁)
بیرون میرفتم خنده و شادی داشتم ولی با شوهرم شوخی و ...نداشتم عادی بودم ولی شاد و سرحال باهاش حرف میزدم ..
قهرش رو بیشتر توی تخت موقع شب به رخم میکشید اونم با بغل و بوس نکردن و بالشتش رو کمی اونورتر میکشید ...ولی من اون شب دیگه کارش نداشتم و اعتراضی نکردم فقط رفتم بغلش و بوسش کردم و اون همچنان یخ و مثل مجسمه بود 😂منم به حالت تعجب گفتم اهههه مثل اینکه خسته هستی عزیزم خوب بخواب و خیلی سریع پشتم کردم بهش و خوابیدم 😄....احساس کردم شوهرم جا خورده بود ...(این شب اول )
و در روز دوم کارها طبق روال بود و اصلا نشون ندادم ناراحتم یا اینکه فهمیدم شوهرم هنوز دلخوره و داره ناز میکنه خلاصه خودمو میزدم به ندانستن ....دوباره شب شد و ما به اتاق رفتیم و من طبق روال عادی رفتم بغلش کردم و بوسش کردم یکم بیشتر موندم و دوباره گفتم اههه خسته هستی عزیزم بخواب شبت بخیییییر و دوباره پشتم کردم بهش و خوابیدم ....شوهرم گیج شده بود و نمیدونست چکار کنه کلافگی تو رفتارش مشخص بود و من خوشحال بودم 😉و شب سوم ....همون شبی که پایان ناز کردنهای شوهرم شد 💪
موقع خواب رفتیم به اتاق و شوهرم باز یخ بود و منم باز گفتم عزیزم بخواب انگار خسته هستی و خواستم برم بخوابم که محکم منو گرفت و منو بوسید و گفت نه خسته نیستم و ......
شوهرم خیییلی مغرور بود و هرگز در مورد کاری که کردم و ناز کردن خودش چیزی نگفت و منم حرفشو نزدم ولی دیگه قهر نکرد و هر وقت طبق عادتش میخواست ناز کنه تا بیخیالی منو میدید یادش میافتاد و سریع حرف میزد و یا با عذر خواهی من سریع کوتاه میومد و آشتی میکرد چون میدانست دیگه منت کشی در کار نیست
از نکات ریزی که باید رعایت کنید:
اول خودتو آراسته و شاد باشید حتی کمی بیشتر از روزای دیگه و کمی تحریک کننده 😉
دوم بد اخلاقی و تلافی نکنید و نداشته باشید
خانه مرتب و غذا براه اگه غذای مورد علاقه شوهر باشه بهتر
احترام و خوشرویی در تمام لحظات حتی اگه شوهر تون اخم داشته باشه یعنی شما نشون بدید متوجه اخم و بداخلاقی شوهر تون نیستید ...
و در آخر نا امید نشوید بعضی از شوهرها این عادت رو دیرتر ترک میکنن پس با تکرار کارهای بالا تا ترک کامل تلاش خودتون رو ادامه بدید 🌹🌹🌹
موفق باشید