2777
2789
عنوان

تجربه رویایی 2

| مشاهده متن کامل بحث + 136197 بازدید | 986 پست
سلام.از رویا خانوم ممنون بابت تاپیکشون. لطفا جواب سوال من رو هم بدید. شوهره من این بددلی ها رو هرگ ...

عزیزم چرا فکر میکنی بدبختی ؟چرا اینقدر حس بد و منفی به خودت و زندگیت القا میکنی اونم بخاطر مشکلی که دست خودته 

ایراد از خودتون هست ...فکر میکنی چرا شوهرت به مادرش اینجوری گفته ؟به غیر از حس مادر و پسری بخاطر این بوده که مادرش طرح نیاز کرده 

ولی شما نیاز واقعی خودتو نگفتی و درخواست به اندازه کافی و رفع نیاز واقعیت نداشتی 

من مطمینم میتونی این مشکل هم حل کنی 

فقط بدون رعایت با توجه به در آمد شوهر درخواست کن و بگو حرف دلتو در قالب نیاز 

نه وظیفه شوهر 

البته شوهر وظیفشه شما رو کامل تامین کنه ولی مدل گفتن شما باید طرح نیاز باشه و هرگز از وظیفه صحبت نکنید و بعد تعریف و تشکر زیاد و ذوق کردن 

از اینکه در آمد رو نمیگه نگران نباش برای دیگر دوستان هم گفتم ...موقع مناسب یه خرج زیاد بزار دستش ببین چقدر میتونه انجام بده و یا شاید بهت گفت این وسط چقدر درآمد داره 

اگر هم اعتراض کرد که تو توقعت زیاده بگو مقصر خودتی اگه میگفتی در آمدت چقدره خوب منم اندازه همون درخواست میکردم

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
سلام رویا جان بابت همه مطالب مفیدی ک گزاشتی ممنونیم راستش اگ یکم وقتتون بهم بدین ممنون میشم پدرشوه ...

درود بانو 

شرایط کمی پیچیده هست و من از این بابت که شناختی از اخلاق شوهر تون ندارم نمیتونم دقیق نظر بدم 

ولی چون شرایط اون خونه و موقعیت مکانی خوبی داره بهتره از دست ندینش ولی از طرفی هم مستقل بودن برای شما مهمه 

بنظر من فعلا رضایت بده که اون خونه رو کاسته باشید اگه میدونی شوهرت بعدا قبول میکنه اونجا زندگی نکنید و همچنان مستقل بمانید 

و یا از الان شرط ها و قوانین خودتو گوشزد کن 

و کم کم از مشکلات جاریتون که کنار خانواده شوهر هست زیرکانه مدل درد دل به شوهرت بگو 

شاید صاحب اون خونه شدی و بعد شوهرت راضی شد بفروشه و جایی دیگر بخرید 

به هر حال خدا بهترین ها رو سر راهت قرار بده همونجوری که قلبا دوست داری 💖

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

رویا جان سلام من تاپیک قبلی تون رو دنبال میکردم اما تا صفحه ۱۴ خوندم و بعد تاپیک حذف شد خیلی خوشحا ...

درود عزیزم 💖

ممنون که همراه ما هستی 

بله عزیزم من از مجردی جذب کار کردم اول ناخودآگاه بوده و بعد با اطلاع و مطالعه 

در مورد هواپونوپونو چه چیز بدی وجود داره؟

اینجا و در جامعه کلا یه سری افراد همه چیز رو عادت دارن مخالفت کنن و بد بگن 

عزیزم حتی اگه منم نظری دادم حتما شما خودت برو مطالعه و تحقیق 

در این مورد هم من هیچ چیز بدی ندیدم 

خیلی چیزها رو رفتم و تجربه کردم که اینجا نمیتونم بگم  ولی در آخر به این نتیجه رسیدم اگه خداوند خیلی چیزها رو پنهان کرده و نخواسته ما بدانیم حکمتی درش بوده ....

پس من دیگه ادامه ندادم جز موارد پاکسازی و 

همین قانون جذب 

اونم خیلی ساده و روان و فقط در حد بیان خواسته و رها کردنش به دست خدا 

کلاس نرفتم راستش وجودم قابلیتهایی داشتم که خودم همه رو تجربه کردم اونم از روی آموزشهای نت 

مثل خود هیپنوتیزم و...

ولی در آخر به این نتیجه رسیدم که پام رو فراتر از اون حدی که خدا برای بنده هاش  مقرر کرده نزارم تا آرامشم حفظ بشه 🌹🌹🌹

سلام رویاجون  مخام بدونم شما چ کلاس هایی رفتین ؟واقعا تاثیرگذاربوده  توی روحیتون

درود بانو 

من هیچ کلاسی نرفتم 

فقط خودم ..خودمو درمان کردم 💖💖

عزیزم هیچ وقت بخاطر هیچ چیزی خودتو پائینتر از بقیه نشون نده  مهم نیست بقیه خوششان نیاد  ...

ممنون بهترین🌹فقط اینکه باز نمیگن مغروره ؟اخه بعضی وقتا شنیدم میگن فک میکردیم خیلی خودتو میگیری..واقعا حرفاتو که میشنوم تا حالا کسی بهم این راهنماییا و نکرده و خودمم نمیدونستم... راهنماییاتون برام خیلی مفیده....برات از ته قلبم ارزوی سلامتی و موفقیت و دارم تنها کاریه ک از دستم بر میاد.

عزیزم هیچ وقت بخاطر هیچ چیزی خودتو پائینتر از بقیه نشون نده  مهم نیست بقیه خوششان نیاد  ...

منظورتون از اینکه زدین دیگران فکر میکنن جلب توجه میکنم و دوست دارم باقی بهم توجه کنن منظورتون با پایین اوردنه خودمه یا به خودم میرسم هست؟

رویا جانم سلام     اینکه میگن واسه مردا مادری نکنین چه کارهایی رو شامل میشه؟

درود بانو 💖

انجام ندادن کارهای شخصی شوهر و دلسوزیهای زیاد از حد و مادرانه 

مثلا زیاد اینو نخور سردیت میشه 

شب پتو بنداز رو خودت 

رفتی بیرون حتما کلاه سرت کن هوا سرده سرما میخوری 

کلیدتو بردی ؟گوشیتو برداشتی ؟

گوشیتو بزن شارژ یادت نره و....خیلی از این توصیه ها 

من حتی دیدم کفش آقا رو واکس میزدن و یه لقمه دستش میدن و راهی سر کار میکنن آخه چرا ؟؟؟!!!

و متاسفانه وقتی این کارها زیاد میشه شوهر تنبل و پرتوقع بار میاد و بجای اینکه مثل مرد پشتت باشه و تازه گاهی شما رو حمایت و ساپورت کنه ... میشه یه پسر بچه غرغرو و پر توقع و اصلا کارها و خدمات خانم رو به چشمش نمیاد و وظیفه میدونه و حالا اگه یکبار بر حسب اتفاقی یا بیماری خانمش .. سرویس نگیره ناراحت میشه و برچسب بی توجهی به خانمش میزنه  

و البته من یه مقدار تنبلی تخمدان هم دارم و این نگرانم کرده خاطرم هست که این مشکل رو داشتید برای با ...

درود بانو 💖

خوشحالم که اوضاع خوبه عزیزم 🌹🌹🌹

در مورد تقویت قبل از بارداری 

خوردن آهن و ویتامین ایی و مولتی ویتامین و اسید فولیک عالیه 

مخصوصا ویتامین ایی  برای تقویت رحم و تخمدان عالیه 

و از الان غذاهای چرب و فست فود رو خیلی کم کن و کنسروی خلاصه غذای سالم و مقوی 

در مورد تنبلی هم برای من شدید بود فقط برا اولین بچه دارو خوردم ولی برای دوم و سوم اصلا 

چون قصد جدی نبود و با تنبلی شدید من بدون دارو و راحت باردار شدم 

یادم میاد سونو رفته بودم و دکتر بهم گفت چقدر تنبلی تخمدانتون شدیده تونستی بچه دار بشی ؟

بهش گفتم بله سه تا دارم تعجب کرد  و میگفت امکان نداره 

این تنبلی تخمدان بنظرم اصلا مانع نمیشه چیزی که مانع میشه استرس و نگرانی هست 

کسی رو می‌شناختم که بخاطر نداشتن پول دکتر نرفت درمان تنبلی . چون خیلی شدید داشت و دکتر گفته بود حتما باید دنبال درمان بره و گرنه نمیتونه بچه دار بشه ولی بیخیالش شد و بعد از دو سه ماه باردار شد الان دخترش 9 سالشه و سخت داره جلوگیری میکنه دیگه گیرش نیاد 

پس اصلا فکرشو نکن و خیالت راحت 

مریم گلی هم اگه یادت باشه داشت و اونم راحت باردار شد 

[QUOTE=190806420]سلام رویای عزیز  من خیلی وقت تقریبا از سال پیش از طریق گلبوته خانوم با شما و حرفها و مطالبتون ...[/QUOTEدرود بانو 💖💖

بنظرم کمتر برو مخصوصا تنهایی نرو سعی کن با شوهرت بری 

و سعی کن کارهایی سبک و جلو دید انجام بدی اونم خیلی آهسته 

و صمیمی شدن و یا بودن خواهر شوهر با شوهر تون رو سخت نگیر چون بیشتر شما کنارش هستی و هرگز نمیتونه بیشتر از شما با شوهر تون صمیمی باشه و سعی کن تو جمع کنار شوهرت بشینی 

و اینم در نظر داشته باش شاید حرفهایی باشه بین اونا که لازم نباشه شما بدانید نباید دلخور شد و توقع داشته باشی همه مسائل خانوادگی به شما گفته بشه البته صحبت در گوشی کار مودبانه ای نیست ولی بازم بهتره وانمود کنید متوجه نشدید 

درود بانو 💖 خوشحالم که اوضاع خوبه عزیزم 🌹🌹🌹 در مورد تقویت قبل از بارداری  خوردن آهن و وی ...

درود فراوان بهت قشنگم❤

ممنونم مهربانو❤

نکاتت عالیِ عالییییییی بود

حتما استفاده میکنم

خداروشکر تغذیه رو رعایت میکنم همیشه و ویتامین هارو هم مصرف میکنم

خیالم راحت شد از این نظرا❤😘

درست میگید گلم،اتفاقا عمه های منم تنبلی شدید داشتن و به راحتی باردار شدن ولی انقدر تو سایت دیدم که کلی فکرمو درگیر کرده

البته همسرمم هی میگه من چیکار کنم البته فکر کنم شوقش برای جلوگیری نکردنِ چون از اولش انداختم رو دوش خودش🤣🤣🤣🤣🤣🤣

منم گفتم کلی لوسم کن و خوراکی خوشمزه برام بگیر و فکر کنم دلم کوفته و دلمه های مامانتم بخواد🤣🤣🤣🤣😋😋😋😋

اره مریم گلی رو یادم هست خب پس خداروشکر

مرسییییی خوشگل بی نظیر❤😘

خدایا شکرت بابت تمام نعماتت...❤❤❤❤
رویا جون میشه لطفا بگید که چیکارکنم شوهرم نظرم رو بپرسه ؟؟ما تو حیاط خونه مادرشوهرم که تنهاست، زندگی ...

عزیزم علتش میتونه این باشه که اونجا خونه مادر شوهرت هست و اول باید اون راضی باشه تا شما بتونید خونه درست کنید 

و نکته دیگه اینه درسته شما حق نظر داری ولی اینو بدون حق گرفتنی هست پس شما خودت باید حرفات رو  بزنی وقتی که شوهرت نظرتو نمیپرسه 

مثلا میگه قراره اون ور حیاط خونه درست کنم و مثلا پنجره اینجوری بزنم 

اینجا بیشتر خانما دلگیر میشن و سکوت و بی محلی میکنن که چرا نظر اونا پرسیده نشده شاید حق داشته باشن ولی این کناره گیری به ضرر خوشونه 

اینجا باید اول از سلیقه و نظر شوهر تعریف کنی بعد بگی ولی اینجوری هم خوب میشه و شیکتر و مدل جدید هم هست 

بعد در فواصل و موقعیتهای مناسب مثلا بگی 

وااای اینقدر دلم میخواد کابینتم سفید باشه و یا مثلا خونم این مدلی باشه وااای آرزومه یه روز خونه اینجوری درست کنی برام 

شما خیال میکنید من چجور همه چیز رو دست گرفتم 

شوهرم تقدیمم که نکرد من حتی حق نظیر در مورد خرید وسایل آشپزخونه خودمو نداشتم 

باید خودتو وارد کنی نظر بدی باهاش مرتب باشی به بهانه کمک در خرید بری و نظرتو کم کم اجرا کنی ....ولی هرگز گله نکن وقتی خودش شما رو دخیل نکرده پس گفتن هم فایده نداره 

نزار بدونه قصدت چیه فقط دست به کار شو 🌹🌹🌹

[QUOTE=190983787]اصلن میدونی رویاجان من مشکلاتم خیلیه اصلنم مشاورنمیتونم برم.مثلاهمین بددلی شوهر،-خیانت،دست بزن ،فحاش ...[/QUOTE

عزیزم متاسفم بخاطر اتفاقات زندگیت 

ولی پیشنهاد میکنم از مشاوره تلفنی کمک بگیر 

و سعی کن به خودت کمک کنی 

اول باید حال خودت رو خوب کنی 

تو تاپیک تمام موارد بدردت میخوره 

تاپیک گلبوته جان هم سر بزن 

من مواردی که مشکل داری رو بارها توضیح دادم در جواب پست دیگران 

ولی در مورد خیانت نظری ندارم و نمیتونم کمکی کنم 

امیدوارم خداوند بهترین ها رو سر راهت قرار بده 💖💖💖

سلام رویای عزیز و با معرفت 

خوشحالم که فراموشمون نمیکنی امیدوارم خدا همه جا هواتو داشته باشه 

رویا جون اینکه میگید اول باید رابطه مچ بشه و اینکه شما به خودتون اهمیت بدید و حال خودتونو خوب کنید و در مراحل بعدی  میتونید وقتی رفتار اشتباهی از همسرتون سر زد با شیوه های خاص بگید ..

اینجا سواله که تو اون زمانی که داریم این رابطه رو عالی میکنیم و به قولی داریم هم خودمون و هم همسر رو شستشوی مغزی میدیم که دیگه اون ادم سابق نیستیم  ایا تو این دوران وقتی همسر کاری میکنن که ناراحت میشیم دلمون میشکنه یا اشتباهی انجام میدن باید عکس العمل نشون داد ؟ یا فعلا وقتش نیست و باید گذشت ؟ 

سوال دیگه اینکه چرا همسر من هیچ وقت پشیمون نمیشه از کار یا رفتارش ؟ همیشه حق رو به خودش میده 

گاهی این حجم از خودباوریشو نمیتونم باور کنم با خودم میگم حتما پشیمون شده ولی نمیخواد من متوجه بشم مگه میشه ادم انقدر خودشو قبول داشته باشه😁😁 

البته این خودباوری رو همه جا دارنا نه فقط با من تنها 

من ندیدم تا حالا حق رو به کسی بدن