2777
2789
عنوان

تجربه رویایی 2

| مشاهده متن کامل بحث + 136197 بازدید | 986 پست

سلام رویا جان  

جاری همیشه بهم خبرچینی میکنه که مادرشوهر و خواهر شوهر پشت سرم چی گفتن و سعی میکنه رابطمون رو بهم بزنه ولی خیلی سیاست مداره و با زیرکی کاراشو پیش میبره

غیبت هم زیاد میکنه پشت سر همه میگه حتی ادم هایی که من نمیشناسمشون

دوست دارم جلوشو بگیرم اما کم کم

به نظرتون چجوری و از چه  کلماتی استفاده کنم تا هم بهش برنخوره هم جبهه نگیره و من به هدفم برسم که دیگه نه غیبت کنه نه خبرچینی کنه 

شما چه جوری جلوی غیبت کننده هارو میگیرین

ممنونم

سلام رویاجونم من بامشاوره های کارسازی که شمابهم دادیدباورکن نمیشه محالترین اتفاق زندگیم افتادعزیزدلم...الانم دوباره اومدم تاباراهنمایی هاتون نجاتم بدید رویاجونم حال روحیم خیلی بده نمیدونم چکارکنم رویاجونم..مشکل من اینه که چندماهی هست که با یکی ازدوستای شوهرم چندماهی هست که رفت وامدپیداکردیم ..قبلا من ازیکی ازاشناهامون درموردزنش یچیزایی شنیده بودم که حسودهوازاین چیزا وازاونجاییکه اونا برای ماتومخوطه خودشون کارپیداکردنوماروهم اوردن پیش خودشون یه احساس دینی میکردم وهم اینکه چون تنها بودم خیلی بااین خانم صمیمی شدیم ولی همش به حرفاورفتاراش دقت میکردم که خودم بدون قضاوت دیگران بشناسمش..واینجورشدکه من تقریبا شخصیت ایشون دستم اومده بودوناگفته نمونه که این خانم خیلی درمورداکثرمردا حرف میزدگهگداریم یهو حرف ازشوهرمنم میزد ومن خیلی ازش بدم میومدولی چیزی نمی گفتم که مثلا ضعف نشدن ندم بهش...ولی سربسته بهش می گفتم که شوهرم چندین بار گفته که زنان ندارن توحرفاشون درموردمرداحرف بزنن و دوست نداره ونمیذاره منم با همچین کسایی رفت امد داشته باشم...مثلاشوهرمن حساسه روی نوع پوشش من تومخوطه چون کارگراهستن و این میدونستم این قضیه رو همش میخواست دو بهم زنی کنه که مردیکه اینجورگیرمیده به زنش خودشم حتما یه ریگی به کفشش هست شوهر من اصلا کاری بهم نداره کجا برم چجوری بدم وا این حرفا...تااین مدت می دیدم که همش داره گاف میده ودرموردشوهرمن همش پیش خودم ها حرف میزد منم هیچی نگفتم واومدم خونه با شوهرم بحثم شد که چرا اون این چیزارومیگه وازتوحرف میزنه وباشوهرم دعوامون شد اونم قسم خورد که داری اشتباه میکنی ولی من هنوزم دل آشوبمویه روزباورمیکنم دوباره نه...اهان اینم بگم که از همون اشنامون پرسیدم که جریان شما چی بودکه به منم تذکردادی خیلی دمخور نشن گفت که همش به شوهرم پیام میداده وا این حرفا وازاون روز من کلا ریختم بهم نتونستم اصلا زندگی کنم ویالون خانمم قطع رابطه کردم الان میخواستم رویاگلی راهنمایی کنی که چکارکنم بنظرت حرف شوهرم باورم بشه، 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

[QUOTE=190983787]اصلن میدونی رویاجان من مشکلاتم خیلیه اصلنم مشاورنمیتونم برم.مثلاهمین بددلی شوهر،-خی ...

سلام رویا جان حالت خوبه ممنونم ازت بابت به اشتراک گذاشتن تجربه هات که به بهتر شدن زندگی هممون کمک کرد. خواهشی که ازت دارم اینه که انواع قهر رو بهمون یاد بدی که بدونیم کجا و کی باید چجوری و در چه حدی قهر کنیم که هم تاثیر گذار باشه و هم شوهرمون تنبیه بشه و رفتار بدشو تکرار نکنه.

از 

سلام رویا جان اگه خانمی خریدهای خونه رو انجام میداد از جمله شیر و نون و... و چون همسرش قدر ندونست حالا میخواد کم کم خودشو بکشه کنار چه بهونه ای باید بگه. یکی دو بار گفتم یادم رفته بخرم و خودش خریده ولی هر دفعه که نمیشه گفت یادم رفته.

مدیونیدکه فکر کنید خانمه خودمم  

[QUOTE=190983787]اصلن میدونی رویاجان من مشکلاتم خیلیه اصلنم مشاورنمیتونم برم.مثلاهمین بددلی شوهر،-خی ...

سلام ممنون میشم سوال من رو جواب بدید.تو خصوصی فرستادم.🌹

این نیز بگذرد...                                                       

سلام رویا جان اتفاق جدیدی که تو زندگی من افتاده تقریبا ده روز پیش باز سر یه مسأله جزیی که واقعیت یادم نیست چی بود باز همسرم گفت باید طلاقت بدم منم گفتم اکی فردا میریم دادگاه. صبح نرفتم سرکار همسرم با تعجب گفت چرا نرفتی منم جدی گفتم بریم تمومش کنیم خلاصه کلام همسر جدیم شد یه هو لودگی درآورد حالا بشین چایی بخوریم و حرف بزنیم منم گفتم نه دیگه فقط دادگاه و بعد گفتم من هر روز نمیتونم مرخصی بگیرم پاشد مدارک و جمع آوری کنه و...جلوی دادگاه هم هی دور میزد که آخرسر گفتم چرا پارک نمیکنی بهم گفت میگم شاید پشیمون بشی. گفتم هیچ وقت تو زندگیم اینجور جدی نبودم خلاصه کلام تو دادگاه هم هی چشمش به من بود که در چه حالیم از اونجایی که یه آرامبخش خورده بودم خیلی ریلکس بودم و چند بار گفت اگه اخلاقتو عوض کنی برگردیم. گفتم نه همین طلاق.

بعد برگشتن تا دور روز بریز بپاش خرید میکرد خونه ولی بعد چهل و هشت ساعت دوباره برگشت به مود قبلی.

ولی امید داره یعنی مطمینه که روز دادگاه کنسل میکنم. به نظرت رویا جان قدم نهایی من چی باشه که یه تعهد بگیرم. چون دیگه کارهای اقامتم درست شده و کارم گیرش نیست مثل شش ماه پیش. 

از اونجایی که اولویت اولش پول هست می‌خوام با پولاش یه تعهدی بگیرم مثلا بگم خونه ایرانو به اسم من بزن چون اعتمادم خدشه دار شده یا نظر شما چیه, چی بخوام چی بگم چی نگم ؟

عزیزم چرا فکر میکنی بدبختی ؟چرا اینقدر حس بد و منفی به خودت و زندگیت القا میکنی اونم بخاطر مشکلی که ...

سلام رویا خانم عزیز❤

ممنون درسته .ولی دیگه نمیتونم اجرا کنم.

کاش شمارتون داشتم وباهاتون حرف میزدم چون کسی ندارم راهنماییم کنه.وبیش تر ازتون

یاد بگیرم .چون خیلی سادم وهمه ازم سواستفاده میکنن.

زندگی مشترکم که نابود شد دیگه دارم طلاق میگیرم مشکلاتمون خیلی زیاد شد این اواخر دائم دعوا وکتک‌.چن روزه خونه مادرمم.چون فهمیدم شوهرم خیلی خیانتا درحقم کرد.وهمش سعی میکرد فقط منو مجبور به خواسته های زیادش بکنه واگه انجام نمیدادم همش دعوا داشتیم.

منم چن روز اومدم قهر.دیگه نمیتونم ببینمش.

یه راهنمایی کنین حداقل خودم نجات بدم .

من زیر ۳۰ سالم.

میتونم به نظرتون برای مستقل شدنم چیکار کنم ؟

دیپلم دارم.

خواهرم میگه درس بخون دوباره.

اما پشتیبان مالی ندارم که حمایتم کنه برای درس خوندن.

هم خیلی سخته بعد چن سال هیچی یادم نیست.

شرایط سرکار رفتنم فعلا ندارم.

چن تومن پس انداز دارم 

چیکار کنم که برای خودم کار ایجاد کنم که هم سرگرمیم بشه . نمیخوام دستم جلوی دیگران دراز بشه.واز این فکر عذاب میکشم .

فکر کنین من خواهر کوچیکتون 

من چیکار کنم؟

قشنگا لایک نکنین❌❌❌❌❌🤗

سلام رویا خانم عزیز❤ ممنون درسته .ولی دیگه نمیتونم اجرا کنم. کاش شمارتون داشتم وباهاتون حرف میزدم ...

سلام منم الان دقیقا شرایط شمارودارم .موندم چه کنم

توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی که باید باشه میره 😕
سلام منم الان دقیقا شرایط شمارودارم .موندم چه کنم

ای وای یعنی به خاطریه خر ج ودرآمدی که نمیگه میخای طلاق بگیری .حیفه بخدابچه نداری؟

ای وای یعنی به خاطریه خر ج ودرآمدی که نمیگه میخای طلاق بگیری .حیفه بخدابچه نداری؟

نه.شوهرم بهم خیانت میکنه.هم جنس بازه وبا خانومای اونجوری رابطه داره.

هم تن پروره وبی هدف.هر دفعه یه شغل دست میزنه.

صبرو سکوت کردم گفت سرکار بیا بیرون .اومدم.

هرچی گفت گفتم چشم.

بچه ندارم .امسال دوسالم نیست عروسی کردیم.

قبل از ازدواجمون اعتیاد داشت اصلا بهم نگفت وخیلی کارای دیگه که بهم بروز نداد.خودم فهمیدم.

میگه که ترک کردم.

از بس هول هولکی کردن ازدواج کردیم که تحقیق درست وحسابی نبوده از طرف خانواده ما.

الانم هرچی میگذره از گنداش بیش تر خبردار میشم.

ازش بدم اومده دیگه.

قشنگا لایک نکنین❌❌❌❌❌🤗

نه.شوهرم بهم خیانت میکنه.هم جنس بازه وبا خانومای اونجوری رابطه داره. هم تن پروره وبی هدف.هر دفعه یه ...

آها بازخوبه بچه نداری من که بچه هم دارم پسرم 4سالشه

رویا خانوم سلام.امیدوارم‌حالتون‌خوب باشه...من تازه ۲ماهه عقد کردم.با شوهرم دوست بودم قبل از ازدواج چن سالی.همون تو دوستی هم رفتارش باهام وقتی که ناراحتی غرورمو میشکست اما خب تحمل میکردم.بعد از عقد واقعا تحمل این رفتارش سخت شده برام.دیروز جایی بودیم باهم بحثمون شد.دگه اصلا هرکاری کرد منو جلوی بقیه کم بیاره.بهم کمک کنین این رفتارشو اسلاح کنم.وسوال دیگه ام اینه که چکار کنم که قوی باشم یه زن قوی