درود عزیزم ❤❤
دقیقا وقتی خانم خونه دقیق و حساس باشه و پیگیر
کم کم شوهر عقب نشینی میکنه به دو دلیل
که اشتباه خانم خونه هست
اول پیگیری سخت خانم و اینکه آخرش خود خانم به هر صورتی انجامش میده و به شوهرش ثابت میکنه آره دیدی خودم تونستم ؟ولی نمیدونه که با این کارش شوهرشو تنبل و بی خیال بار میاره،
راه حل :باید بیخیال نشون بدی و فقط از خراب بودن یا احتیاج بگی بدون غر زدن
حالا خیلی میگن فایده نداره این کار رو کردم جواب نداده خوب صبر نکردی مشکلات رو نشونش ندادی و رفعشون کردی
مثلا در کابینت خراب بوده و هر چی گفتید درست نکرده و شما مواظب بودی که بخاطر خراب بودن در کابیت مشکلی پیش نیاد پس شوهر که یادش رفته یا تنبلی کرده از کجا بدونه شما بخاطر خراب بودن کابیت مشکل داری؟ و به بی خیالی ادامه میده ...مثلا یبار که در کابینت رو باز کردی یهو ولش کن تا بخوره زمین و صدا بده خودتونم داد بزن که یعنی ترسیدی
یا مثلا باز هست و بسته نمیشه یهو موقع حرکت بخور بهش و یه چیزی از دستت بیفته زمین
مثلا داشتی میوه میوردی براش و همش ریخت زمین
اینا نشون دادن مشکل بدون غر زدن هست
و دومین کاری که خانمها میکنن مدام تذکر دادن و پشتش غر زدن و گفتن اینکه بیخیالی و تنبلی و فقط برای دیگران خوب هستی و....
راه حل اینه که اول تعریف کنی ازش و بهش بگی تو چقدر زرنگ هستی من شاهد بودم برای درست کردن خونه داداشت چقدر تلاش میکردی و بهت افتخار میکنم که اینقدر کار بلد هستی ..ِِشوهر باید مثل تو باشه اون موقع هیچ زنی تو خونه به مشکل بر نمیخوره و اذیت نمیشه
این جمله بالا حتما شوهرتو وادار میکنه که بره و حرف شما رو ثابت کنه و کم کم تو خونه هم فعال میشه
ولی مطمینم خیلی از شما بانوان گرامی برعکسش رو به شوهراتون گفتید پس لحن رو عوض کنید تا نتیجه عالی زبان چرب داشتن رو ببینید 😉👌👌