2777
2789
عنوان

تجربه رویایی 2

| مشاهده متن کامل بحث + 136172 بازدید | 986 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام رویای عزیز

عیدتون مبارک و انشاالله حال خودت و خانواده گلت عالی باشه

رویا جان میشه منو راهنمایی کنی برای بارداری چه قرصایی قبلش بخورم و چه مراقبتایی؟

و تغذیه دوران بارداری هم

البته چندتا کتابم گرفتم و کلیم شست و شوی ذهنی همسر از لحاظ رسیدگی و...

البته خداروشکر شوهرم خیلی خانواده دوستِ و مطمئنم بهترین پدر میشه ولی خب به نظرم این گفتنا بهتر بود

خداروشکر خداروشکر با آشنایی با شما ❤و گلبوته جونم  ❤و تلاش خیلی زیاد خودم🤣اون مشکلاتی که داشتم و داشتیم رو کنترل کردم و الحمدلله رو روالیم

تصمیم دارم به زودی باردار بشم تا خوشبختیمون رو تکمیل کنم

خدایا شکرت بابت تمام نعماتت...❤❤❤❤

سلام رویای عزیز 

من خیلی وقت تقریبا از سال پیش از طریق گلبوته خانوم با شما و حرفها و مطالبتون آشنا شدم اما این اولین بار هست که بهتون پیام میدم 

من سوالی دارم اینکه خواهر همسرم و خانوادش اهل کار خواستن از عروس هستن 

مثلا خواهر همسرم سفره رو باز میزارن حتی یکساعت که من مجبور بشم جمع کنم 

و اگه جمع نکنم به همسرم میگن که اومدسفره باز مونده بود جمع نمیکرد 

و کارهایی از این قبیل 

و مورد دوم اینکه خواهر همسرم خیلی سعی داره پیش من با شوهرم صمیمی و خیلییییی راحت رفتار کنه 

در حدی که باهم تو گوش هم حرف میزنن 

بنظرتون راهی هست که بتونم با اقتدار و یا نشون ندادن ضعف جلوشان رو بگیرم ؟؟

و قسم به نور،وقتی از زخم هایت وارد میشود،تا غم در آغوشت نگیرد...

رویا جون میشه لطفا بگید که چیکارکنم شوهرم نظرم رو بپرسه ؟؟ما تو حیاط خونه مادرشوهرم که تنهاست، زندگی میکنیم.یعنی اون تو یه قسمت حیاط و ما هم تو قسمت دیگه ش و خونه ما کهنه و کلنگیه و شوهرم میخواد خرابش کنه و یه سرویس نو تو همین حیاط بسازه ،بعد همش با مادرش مشورت میکنه و میگه مامان چجوری بسازم و کجا بسازم و....اما حتی یک دفعه از من نپرسیده که نظر تو چیه ؟؟من حتی تصمیمش رو برای خونه ساختن از مادرش شنیدم و اینکه میخواد تو چه قسمتی از حیاط یا چجوری ساختنش رو از مادر شوهرم میشنوم .دلم واقعا میگیره که انگار من تو این خونه زندگی نمیکنم که اصلا نظر من رو نمیپرسه و نمیگه اصلا تو چی میخوای؟

رویا جون چجوری بهش بگم که باید از منم نظر بخواد بالاخره این خونه نو مال منم هست و من حق دارم.چیکارکنم رویا جون؟؟؟

سلام رویا جون خیلی خوشحال شدم این تایپیک تو دیدم 

تایپیک قبلی تو کامل خونده ام وخیلی روم تاثیر گذاشت 

موفق باشی عزیزم  

بر چهره ی دلگشای مهدی صلوات..اللّهُم صَل عَلی محَمَد وَآل مُحمد وعَجِّل فرَجَهُم ، برای تعجیل در ظهور صلوات و دعای فرج فراموش نشود...حاجت روایی باشین  

رویا جون میشه درخواست دوستی مو قبول کنید میخوام از تجربه ی شما استفاده کنم

بر چهره ی دلگشای مهدی صلوات..اللّهُم صَل عَلی محَمَد وَآل مُحمد وعَجِّل فرَجَهُم ، برای تعجیل در ظهور صلوات و دعای فرج فراموش نشود...حاجت روایی باشین  

سلام خانوما.رویاجان نظرمن درموردکارکردن خانم اینه که مردبایدهمه چیو تامین کنه والانم من فقط کارای خونروانجام میدم.اماشوهرم اونطورکه میخام بهم پول توجیبی نمیده یالباسکم میخره منم باخودم میگم اون وظیفشه هرچی میخام فراهم کنه.من دیپلم دارم واصلن قالی بافی نکردم میگه توخونه قالی بباف تاپول داشته باشی وکار بیرونم اصلن نمیزاره چون بددله.یه پسر4ساله داریم .

توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی که باید باشه میره 😕

اصلن میدونی رویاجان من مشکلاتم خیلیه اصلنم مشاورنمیتونم برم.مثلاهمین بددلی شوهر،-خیانت،دست بزن ،فحاشی،شوخی فیزیکی دردناک،هرروزبگومگوداریم وچن روزی یبار دعوا.پسم عصبی شده اگه خواستشوانجام ندیم فوش میده ومیزنه.منم زیادمیزنمش خیلی داغونم 

توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی که باید باشه میره 😕
سلام رویا جان ممنونم از اینکه وقت گذاشتی لطفا راهنمایی کن هرچی شما بگی انجام میدم 

🌹🌹🌹عزیزم اول خودتو تغییر بده و حست رو درست کن بعد میبینی 50 درصد مشکلاتت از بین رفته و برای بقیه هم در مرحله بعد 

چون همراه بودن شوهر و اینکه حس خوبی از شما دریافت کنه در موفقیتت خیلی موثره👌👌

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
رویا جان همسرم وقتی خانومی رو میبینه بیش از حد بها میده انگار عقده ی دختر داره البته تا به حال چیز د ...

عزیزم پست منو با دقت خوندی؟

این حست با بد بدلی ترکیب شده و بخاطر همین آزاردهنده شده برات 

اول بد دلی رو بزار کنار و وقتی شوهرت دید تو خوب شدی و از روی بد دلی حرفی نزدی 

اون موقع بیشتر به درخواستت بها میده 

در مردها بیشترشون هست 

شوهر منم هر جا خانمی باشه احترام و رفتار مودبانه داره و به قول شما بها میده فقط چون یه خانم هست ولی واقعا قصدش بد نیست 

اعتقاد داره باید به زن ها احترام گذاشت و اینو بیشتر خودم یادش دادم 

من اینو توی بیشتر مردها دیدم و واقعا نیت بدی نداشتن 

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
سلام عزیز دلم خوبید  من بهتون درخواست دوستی دادم قبول نکردید ممنون میشم اگر قبولش کنید  ...

درود عزیزم ❤

متاسفانه درخواست نمیتونم قبول کنم 

همین تاپیک مطرح کنید اومدم سایت در حد توانم حتما جواب میدم 🌹🌹

سلام رویا جان  من از شما ممنونم که اینقدر وقت می گذارید و با حوصله و دقیق جواب دوستان رو میدین ...

درود عزیزم ❤❤

دقیقا وقتی خانم خونه دقیق و حساس باشه و پیگیر

کم کم شوهر عقب نشینی میکنه به دو دلیل 

که اشتباه خانم خونه هست 

اول پیگیری سخت خانم و اینکه آخرش خود خانم به هر صورتی انجامش میده و به شوهرش ثابت میکنه آره دیدی خودم تونستم ؟ولی نمیدونه که با این کارش شوهرشو تنبل و بی خیال بار میاره، 

راه حل :باید بیخیال نشون بدی و فقط از خراب بودن یا احتیاج بگی بدون غر زدن 

حالا خیلی میگن فایده نداره این کار رو کردم جواب نداده خوب صبر نکردی مشکلات رو نشونش ندادی و رفعشون کردی 

مثلا در کابینت خراب بوده و هر چی گفتید درست نکرده و شما مواظب بودی که بخاطر خراب بودن در کابیت مشکلی پیش نیاد پس شوهر که یادش رفته یا تنبلی کرده از کجا بدونه شما بخاطر خراب بودن کابیت مشکل داری؟ و به بی خیالی ادامه میده ...مثلا یبار که در کابینت رو باز کردی یهو ولش کن تا بخوره زمین و صدا بده خودتونم داد بزن که یعنی ترسیدی 

یا مثلا باز هست و بسته نمیشه یهو موقع حرکت بخور بهش و یه چیزی از دستت بیفته زمین 

مثلا داشتی میوه میوردی براش و همش ریخت زمین 

اینا نشون دادن مشکل بدون غر زدن هست 

و دومین کاری که خانمها میکنن مدام تذکر دادن و پشتش غر زدن و گفتن اینکه بیخیالی و تنبلی و فقط برای دیگران خوب هستی و....

راه حل اینه که اول تعریف کنی ازش و بهش بگی تو چقدر زرنگ هستی من شاهد بودم برای درست کردن خونه داداشت چقدر تلاش میکردی و بهت افتخار میکنم که اینقدر کار بلد هستی ..ِِشوهر باید مثل تو باشه اون موقع هیچ زنی تو خونه به مشکل بر نمیخوره و اذیت نمیشه 

این جمله بالا حتما شوهرتو وادار میکنه که بره و حرف شما رو ثابت کنه و کم کم تو خونه هم فعال میشه 

ولی مطمینم خیلی از شما بانوان گرامی برعکسش رو به شوهراتون گفتید پس لحن رو عوض کنید تا نتیجه عالی زبان چرب داشتن رو ببینید 😉👌👌

سلام رویا جون الان که دارم این پستو میذارم خیلی خسته و ناامیدم و واقعا دیگه بریدم شوهرم عین اولای ش ...

درود بانو 🌹🌹

اگه اذیت شدی پس شروع کن شاید جو یکم بچه ها رو اذیت کنه ولی لازمه برای آیندشون 

چون اونا مادر شاد و قوی میخوان و اگه چند سال دیگه شما بخاطر ضعف اعصاب دیگه نتونید ساپورتشون کنید بیشتر آسیب میبینن 

پس اگه الان شرایط رو عوض کنید به نفع شما و بچه ها هست 

بهت پیشنهاد میکنم فعلا مخالفت و ایستادن جلو رفتارهای نادرست شوهرت رو شروع نکن 

برای مرحله اول باید عاشق خودت بشی 

اول به خودت برس و نشون بده مهم هستی تا وقتی که شوهر و بچه ها اینو حس کنن و ذهن شوهرت عادت کنه به اینکه نیازهای شما هم مهمه و در پی این رسیدگی به خودت شوهرت خوشش میاد و لذت میبره باید عادتش بدی به شاد بودن و رسیدگی ....و بعد کم کم شروع کن اون موقع شوهرت بهتر کنار میاد با خواسته هات 

و هر وقت مخالفت کرد جای دعوا و درست کردن جو متشنج شاد بودن و رسیدگی مخصوص خودتو ازش بگیر  ....اگه خوب عادتش داده باشی کم کم کوتاه میاد تا دوباره اون زن شیطون و شادشو داشته باشه 😉😉😄😄

این کار رو من انجام دادم و عالی نتیجه گرفتم 💪😁😁